Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystry cnm adetinin 2. Gunu mu yoksa ilacin bittigi 2 gün oldu?
Ben adetimin 2. Gunu gitmistim o gunde başladik tedaviye.
Benim haplar bittikten 3-4 sonra hastalanmistim.
Sanirim bugün gidiyorsun kontrole hbr vermeyi unutma bize.

kızlaaarr doktordan geldim az önce bugün adetimin 2. günü.başlıyorlar tedavime bugün akşam ilk iğnemi vurucak eşim çook heyecanlı olucam zannetmiştim ama nedense garip bir soğukluk var üstümde.aydın bey yoktu ebru hanım muayene etti ve başlamak için uygun olduğumuzu söyledi 175 dozla başlatıyor.sizce transfer yaklaşık hangi tarihte olur?

benim tedavim (göbekten vurulan ignelerim)23 Ocakta başladı, (14 gün sonra)5 şuıbatta yum. toplandı, 8 şubatta transferim yapıldı..
Hayırlı olsun tedavin Rabbim yüzünü güldürsün, inşaallah herşey yolunda gider ve bebişini alırsın kucagına..

bu arada ebru hanım biraz soguk gelebilir kafana takma inş. toplama ve trasfer işlemini aydın bey yapacak canını sıkma...

hayırlı olsun mystryy hersey guzel olacak insallah dualarım seninle... a.s.

bu arada ebru hanım biraz soguk gelebilir kafana takma inş. toplama ve trasfer işlemini aydın bey yapacak canını sıkma...

içimi okudun malesef biraz öyle ama inşalllaaaaahhh aydın bey'e denk gelicem işlemlerim için ebru hanım doğurdu doğuracak cuma günü için çağırdılar beni ama ebru hanım ben belki cuma olamam o zaman nuri bey bakar dedi haftaya pazartesi de aydın bey dönücek inşallah bakalım bu ay bir daha gidermi aydın bey bilmiyorum.

benimde transferim 20si ya da 21inde olur o zaman.inşallaaaaaah hepimiz alırız kucağımıza çok sabrettik bu yolda

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım tedavin.
Hadi bakalım heyecanlı bekleyişler başlıyor.......
Kaç yumurta var, kaç mm oldular, kaç yumurta toplandı,kaçı olgun,kaçı döllendi,kaçı gelişimine devam etti,kaliteleri nasıl derken bir bakmışsın transferin yapılmış tahlil tarihini bekliyorsun................
Her aşaması heyecanlı tadını çıkart sakın stress yapma rahat ol herşey olacağına varır.
Herşey güzel olacak diye düşün, kötü şeyleri aklına getirme sakın.

Nilsu cnm test tarihin ne zamandi?
Bir sıkıntın var mi?

Bir sıkıntım yok şimdilik ma hastalanacak gibi sivilcelendim sadece.Umarım olmaz.Test tarihi 10 nisan vumartesi.Az kaldı.Bakalım.Bana birşey varmış gibi gelmiyor ama hayırlısı.Biraz karnım şiş.Arda kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı. Sen nasılsın hafta kaç oldu.Aylık bile olmuşturlar.Teşekkürler hatırladığın için.Sevgiler

Hadi bakalım.ınsan tabi farklı duygular yaşıyo.Bende 150 dozla başlamıştım.Zaman çabuk geçiyor.Yaklaşık onüç gün say bugünden.

kızlar merhaba, uzun zamandır girememiştim buraya.. öncelikle nilsu, güzel haberler duyarız umarım senden.. mystry sana da hayırlı olsun, bende yumurtalar çok hızlı büyümüştü 9 gün sürmüştü iğnelerim. toplama işlemi 12.gün transfer 17. gün yapılmıştı. merak etme zaman çok hızlı geçiyor... inşallah güzel haberlerle sonuçlanır ikinizin de tedavisi...
ayşegül hoşgeldin aramıza, biz bu forumda ilk başlarda 4 kişiydik, giderek çoğalıyoruz :) herkesin aynı durumda ve duygularda olması paylaşımları artırıyor.. dışarda konuşamdıklarını burada rahatlıkla konuşabiliyorsun
nilsu bu arada karın şişkinliği bhcg hormonunun artmasıyla da çoğalıyor. evde dinlenenler pek farkına varamıyor ama daha transferden bir hafta sonra ben şişmeye başlamıştım. pantalonlar olmuyor, etek giyince çoraplar sıkıyordu, onun dışında farklı birşey hissetmeyi bekleme zaten, daha çok erken... inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi olur senin için..
hepinizi çok öpüyorum, umut, utkumm, sancux ve deniko'cum... sizleri de unutmadım
sevgiyle ve sağlıkla kalın.. görüşürüz....

ve ece pardon gece :) sende yoksun sanırım bir süredir...
akşamları bekçiilik yapmaktan vaz mı geçtin yoksa buradan )

teşekkü ederim canım.geçsiiin geçsiiin zaman hemen geçsin:))yapmıycam stres söz verdşm kendime...ben sizden çoook tecrübesizim adım adım anlatıcam yorumlayın nolur:kedi:

Hadi bakalım.İnsan tabi farklı duygular yaşıyo.Bende 150 dozla başlamıştım.Zaman çabuk geçiyor.Yaklaşık onüç gün say bugünden.

inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz cumartesi günü. kasık ağrıları adet ağrısı gibi oluyor hamileliğin başında benim de öyle olmuştu biraz sakın umutsuzluğa kapılma.

saol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…