evet canım yarın gidicem doktora bakalım hayırlısı uygunsam olucak bu ay.doğum kontrol hapı kullandım haplarım bitti yarın 2. günüm gidicem ama Aydın bey yarın amerikaya gidicekmiş bugün pazar olduğundan öğrenemedim yarın beni kim muayene edicek bilmiyorum ebru hanım doğum iznine çıkmıştır herhalde...
kızlaaarr doktordan geldim az önce bugün adetimin 2. günü.başlıyorlar tedavime bugün akşam ilk iğnemi vurucak eşim çook heyecanlı olucam zannetmiştim ama nedense garip bir soğukluk var üstümde.aydın bey yoktu ebru hanım muayene etti ve başlamak için uygun olduğumuzu söyledi 175 dozla başlatıyor.sizce transfer yaklaşık hangi tarihte olur?
kızlaaarr doktordan geldim az önce bugün adetimin 2. günü.başlıyorlar tedavime bugün akşam ilk iğnemi vurucak eşim çook heyecanlı olucam zannetmiştim ama nedense garip bir soğukluk var üstümde.aydın bey yoktu ebru hanım muayene etti ve başlamak için uygun olduğumuzu söyledi 175 dozla başlatıyor.sizce transfer yaklaşık hangi tarihte olur?
bu arada ebru hanım biraz soguk gelebilir kafana takma inş. toplama ve trasfer işlemini aydın bey yapacak canını sıkma...
hayırlı olsun mystryy hersey guzel olacak insallah dualarım seninle... a.s.
benim tedavim (göbekten vurulan ignelerim)23 Ocakta başladı, (14 gün sonra)5 şuıbatta yum. toplandı, 8 şubatta transferim yapıldı..
Hayırlı olsun tedavin Rabbim yüzünü güldürsün, inşaallah herşey yolunda gider ve bebişini alırsın kucagına..
canım yapmayın öyle kendinize edersiniz, herşey güzel olacak buna inan
Nilsu cnm test tarihin ne zamandi?
Bir sıkıntın var mi?
Hayırlı olsun canım tedavin.
Hadi bakalım heyecanlı bekleyişler başlıyor.......
Kaç yumurta var, kaç mm oldular, kaç yumurta toplandı,kaçı olgun,kaçı döllendi,kaçı gelişimine devam etti,kaliteleri nasıl derken bir bakmışsın transferin yapılmış tahlil tarihini bekliyorsun................
Her aşaması heyecanlı tadını çıkart sakın stress yapma rahat ol herşey olacağına varır.
Herşey güzel olacak diye düşün, kötü şeyleri aklına getirme sakın.
Hadi bakalım.İnsan tabi farklı duygular yaşıyo.Bende 150 dozla başlamıştım.Zaman çabuk geçiyor.Yaklaşık onüç gün say bugünden.
hayırlı olsun
kızlar merhaba, uzun zamandır girememiştim buraya.. öncelikle nilsu, güzel haberler duyarız umarım senden.. mystry sana da hayırlı olsun, bende yumurtalar çok hızlı büyümüştü 9 gün sürmüştü iğnelerim. toplama işlemi 12.gün transfer 17. gün yapılmıştı. merak etme zaman çok hızlı geçiyor... inşallah güzel haberlerle sonuçlanır ikinizin de tedavisi...
ayşegül hoşgeldin aramıza, biz bu forumda ilk başlarda 4 kişiydik, giderek çoğalıyoruz :) herkesin aynı durumda ve duygularda olması paylaşımları artırıyor.. dışarda konuşamdıklarını burada rahatlıkla konuşabiliyorsun
nilsu bu arada karın şişkinliği bhcg hormonunun artmasıyla da çoğalıyor. evde dinlenenler pek farkına varamıyor ama daha transferden bir hafta sonra ben şişmeye başlamıştım. pantalonlar olmuyor, etek giyince çoraplar sıkıyordu, onun dışında farklı birşey hissetmeyi bekleme zaten, daha çok erken... inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi olur senin için..
hepinizi çok öpüyorum, umut, utkumm, sancux ve deniko'cum... sizleri de unutmadım
sevgiyle ve sağlıkla kalın.. görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?