- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Merhaba; Çok teşekkür ederim. İnşallah dileyen herkese Rabbim kısmet eder...Evet transfer yaptırdığım gün,transfer sonrası kalan embriyolar ile ilgili görüşme yapmak istedim. Çünkü bende şöyle bir durum oldu ilk görüşmemizde bana 3. tüp bebek olduğu için PGT(genetik test )önerdi Aydın Bey,sonrasında embriyoların 3. gününde gerek görmedik gelişimleri gayet iyi sizde genç bi çiftsiniz PGT yapmanıza gerek yok dediler. Sonra transfer günü 3. günden sonra embriyoların gelişimleri yavaşladı,7 embriyodan 3 üünden beklentim yok 2 si yarım gün geriden 2 si bi gün geriden gelişiyolar dedi. Ben transfer öncesi o stresle kendisine hiç bir şey soramadım tabi.Transfer sonrası kalan embriyoları dondurma konusunu ve dondurulmuşlara PGT testi yapılıp yapılamayacağını sormak istedim haklı olarak. Görüşmek için odasına gittik ' e transfer oldu, niye geldiniz diye sordu direk :S oldukça gergin ve sabırsız bi şekilde sorularımı yanıtladı,açıkçası çok üzüldüm çünkü ilk görüşmemizde çok samimi ve sabırlı bi şekilde sorularımı yanıtlamıştı,kendisinden o tavrı görmeyi beklemiyordum belki de :) onun için çıktım ağladım :)))birazda ümitsizliğe kapıldım elbette![]()
Canım haklısın elbette normalde transfer öncesi odasına alıp konuşması lazım benim önceki tedavimdee öyle olmuştu 4 tane embriyom vardı kaç tane koyalım, hangi hücrelileri koyalım, dondurma istiyor muyuz hepsi konuşuldu ama şöyle birşey var inan bana bak dr tanımıyorum bir kere görüşmeye geldim sağolsun aradığımda ulaşamasam da müsait olunca kendisi hep aradı. Ancak benim Eskişehir'deki doktorum ayakta karşılardı bizi, hep umut dolu konuşurdu, toplama transferden somnra ziyaret ederdi o kadar güven vermişti ki ama tüm tedavim baştan sona hatalarla doluymuş meğerse bende farkındaydım araştırdığım için ama o an insan düşünemiyor. Ben pco hastasıyım çok yumurtam oluşuyor zaten bana iki iğne verdi yumurta geliştirmek için e2 değerime ilk bakıldığında tedaviden 1 hafta sonra 2200 dü hiç iğne dozu azaltmadı sonra 7700 e fırladı daha yumurtalarım büyümemişti ilacı kesse yumurtaların gelişimi duracaktı iğneyi kesti bir gün sonra 7000 e düştü çatlatma iğnemi vuruldum 32 küçüklü büyüklü yumurta toplandı 19 tanesi olgun dediler ve elimde sadece 4 tane kaldı çünkü yüksek e2 kalitelerini mahfetmişti. Bunlar ikisi 12 ve 10 hücreliydi zaten 5. güne hiç gitmiyordu hastane. Toplama günü kıyafetlerim çıkardığım odada kalmış çıktım titriyormuşum sapsarı halde hemşire kızınızın kıyafetlerini alın diyor, yattığım yatağı indirip kaldıracak eleman bulamyoruz. Dondurulmuş transferim tam bir faciaydı çok su içmiştim tuvalete bırakmadılar trasnfere girdim ama önlüğümü zor giydim. Masaya çıkıcam hemire aletleri düzenliyor ne olur yardım edin çıkmama diyorum gayret edin diyor çatala ayağım atamıyorum gidecek yani hiç bakmadı bile kasıklarım patlayacak tabi o arada be tutamadım her tarafım battı ağlamaya başladım sonra dr geldi beni çıkardı transferim uzadı benden sonrakini aldılar ben zaten tutamıyorum diyorum bana üstünü giyin diyorlar ya diyorum önce bana tuvalet gösterin bir küçük yerde giyinmeye çalıştım giyinemiyorum bağırdım yardım istedim zorla bana bir tuvalet gösterdiler girdim. Tabi dr hemşireye kızmış bana bindir surat. Bitti mi hayır negatif aldık dondurulmuşlarla da tabii ki, orada devam etmeyecektik dosyamızı almaya gitti eşim dr veremeyiz demiş dava ederiz deyince verdi ve eliyle kapıyı göstermiş rahim ve histereskopi cd si vardı eşim aşağıya iniyor hemşire bulamam diyor özellikle sonra başka hemşire geliyor onun haberi yok eşim ona söylüyor tak içeriden hemen veriliyor bu kadar yokuşa sürdüler bizi o elimizi ayağımızı öpecek yumuşak adam bir anda kaba saba bir adam oluverdi yani diyeceğim şu ki işini iyi yapsın önemli olan bu. İnşallah pozitif sonuç alırsın canım bende aleyna ve şimdi de seninle gün sayıyorum inan sonuç gününüz için bende 11 haziranı bekliyorum sabırsızlıkla.