anal atrezili bebeğim oldu, çıkmazdayım!

Arkadaşım benimde aynı bebeğim yükseklik 3 cm hangi doktora ameliyat oldunuz şimdi Nasılsıniz çok üzgünüm Allahim hepimizin çocuğuna şifa versin yardimci olursaniz çok sevinirim

Yaşadıklarımı resmen yazmışsın hersey aynı 3 yaşında bir kızım hergün agliyor ve bende tüm bu yazdıklarinla basetmeye çalışıyorum nasılsıniz şimdi ameliyatı kime oldunuz çok merak ediyorum umut olursunuz inşallah
,

Ayni sorunu ablamin 3. Bebeginde yasadik bizde. Hatta size daha da acisini soyleyeyim, bebegimiz dogdu ilk etapta sadece anus yok ama ameliyatla giderilecek dendi kolostomi acildi, sonrasinda bebegimizin harekrt ve gorunusunde farkliliklar cikmaya baslayinca 9 ay fark edilemeyen down teshisi ile basbasa kaldik. Tabiki bizim icin, hele ki ablam icin cok zor zamanlardi. İlk etapta kolostomi onu ne kadar yikmisti ki sonrasinda down cikinca aslinda kolostominin ne kadar basit bir durum oldugunu gorduk, en azindan tedavisi vardi.

Yegenim su an 5 yasinda, down icin surekli egitimlerde, anus problemini ise biz unutali yillar oldu....

Ne diyeceğimi bilemedim boğazım düğümlendi Allah hepimizin yardımcısı olsun bunada Elhamdulillah demem lazım demekki inşallah bizde böyle bir durum olmaz...teşekkür ederim msjiniz için ablaniz ve prensesiniz için dua edicem.Çok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…