- Konu Sahibi tweetym1986
-
bebeğim anal atrezi denilen yani popo deliğinin tamamen kapalı olması demek olan anomali ile doğdu,henüz 1 günlük olmadan ameliyat oldu ve kalın bağırsak karın boşluğuna dikildi yani kolostomi yapıldı bebeği bu durumda olan veya etrafında böyle bir durumu olan varsa lütfen beni bununla ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim en azından düzeltme ameliyatı ile iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var ilgilenirseniz çok memnun olurum
İyi günler; benim oğlum da anal atrezi ile doğdu, kolostomi yapıldı. Ne yalan söyleyeyim, 1 sene çok zor geçti bizim için. Bakımı bizi çok uğraştırdı, özellikle her şeyi mükemmel yapmak istediğimiz için. 10 aylıkken 2. ameliyatını yani poponun yapıldığı PSARP ameliyatını oldu. Şu anda dilatasyonları yapılıyor; 2 ay sonra son ameliyatımızı yani kolostomi kapatma ameliyatımızı olacağız. Şu anda kolostomi bakımına bir de popodaki yara bakımı ve dilatasyon programı eklenmiş durumda...yaza kadar normale dönmüş olacağımız umuduyla zorlukları atlatmaya çalışıyoruz.
Sorunuzun üzerinden 2 ay geçmiş, hala takip ediyor musunuz bilmiyorum.
Takip ediyorsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgiler...
inanın mesajınız beni çok mutlu etti. Artık bu sorunun sadece benim bebeğimde olduğunu düşünmeye başlamıştım ve çok uzun zamandır konuyu takip etmiyordum.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum inanın kafamda o kadar çok soru var ki heyecandan hangisinden başlıyacağımı şaşırdım.
İlk olarak ameliyatlarını hangi hastanede yaptırıyorsunuz?
İlginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim..
bebeğim anal atrezi denilen yani popo deliğinin tamamen kapalı olması demek olan anomali ile doğdu,henüz 1 günlük olmadan ameliyat oldu ve kalın bağırsak karın boşluğuna dikildi yani kolostomi yapıldı bebeği bu durumda olan veya etrafında böyle bir durumu olan varsa lütfen beni bununla ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim en azından düzeltme ameliyatı ile iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var ilgilenirseniz çok memnun olurum
merhaba konuyu hala takip ediyormusunuz bilmiyorum. inşallah takip ediyorsunuzdur aynı dönem de anne olmuşuz aynı nsorunla bende karşılaştım ameliyat olma zamanımız geldi sizinle bu kanu hakkında görüşmek isterim
arkadaşım benimde bebeğime kolostomi açıldı bende çok merak ediyorum sen ne yaptın Nasılsıniz hangi doktora gittinizArkadaslar son durumlar nedir ben yeni dogum yaptim kolostomi yapildi bebegime bilgi verin ne olur
Mrb.benim bebegiminde 1 günlükken açıldı.simdi 1 aylık ve önümüzde nasıl bi süreç var bilmiyorum.arkadaşım benimde bebeğime kolostomi açıldı bende çok merak ediyorum sen ne yaptın Nasılsıniz hangi doktora gittiniz
Bebeğimiz nasıl oldu bildi verirmisiniz süreç nasıl ilerliyor.benim bebeğim 1 aylık kolostomi yapıldıArkadaslar son durumlar nedir ben yeni dogum yaptim kolostomi yapildi bebegime bilgi verin ne olur
Biz şimdi 4.aydayız biraz daha sürece alıştık normal hayatımız devam ediyor 6. Ya da 8. Ayda ilaçlı röntgen çekilecekmiş 2. Ayda kontrole gitmiştik o zaman söylediler....öyle işte arkadaşım zaman bekliyoruz buna elhamdulillahBebeğimiz nasıl oldu bildi verirmisiniz süreç nasıl ilerliyor.benim bebeğim 1 aylık kolostomi yapıldı
Bebeğimiz nasıl oldu bildi verirmisiniz süreç nasıl ilerliyor.benim bebeğim 1 aylık kolostomi yapıldı[/QUOTE
Rabbim kolaylik versin hepimize.tabi yavrularımızadaBiz şimdi 4.aydayız biraz daha sürece alıştık normal hayatımız devam ediyor 6. Ya da 8. Ayda ilaçlı röntgen çekilecekmiş 2. Ayda kontrole gitmiştik o zaman söylediler....öyle işte arkadaşım zaman bekliyoruz buna elhamdulillah
Özelden numaranı atarsan görüşebilirizde arkadaşımMrb.benim bebegiminde 1 günlükken açıldı.simdi 1 aylık ve önümüzde nasıl bi süreç var bilmiyorum.
Suan 10aylik bebegim 3 bucuk aylikken popo açma ameliyati oldu 5 aylik ti kolostomisi kapandı bu iki aylık zaman arasında dilatasyön denen genişletme işlemi yaptık popoya şimdilik iyi artık beze yapıyor Kakasini ayrıntılı tüm bilgilere facebookta anüsü poposu kapali çocuklar ve aileleri paylaşım grubu var gönderiler yorumları hep okuyun her bebekte farklı seyrediyor bu hastalık ve doktor çok onemliBebeğimiz nasıl oldu bildi verirmisiniz süreç nasıl ilerliyor.benim bebeğim 1 aylık kolostomi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?