Anal sex boşanma sebebi

• Konu Sahibi Konu Sahibi character
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

character

Ziyaretçi
arkadaşlar anal seksin kadının şikayeti üzerine boşanma davası konusu olduğunu ve tek celsede hakimin fazla sorgu sual etmeden boşanmayı gerçekleştirebilceğini biliyormuydunuz:uhm:

eşinin bu ısrarından rahatsız olan kadının bunu dava edip boşanma davası açma hakı varmış.ben de yeni öğrendim daha..ne kadar doğru bilemem..:1closedeyes:

hukukçu bir arkadaştan öğrendim bunu arkadaşlar...

bir göz atsanız bu yazıya...

evet bende duydum avukat bi arkadaşım var verdigi bi genelgede vardı :1yes2: zaten olmalıda

Bence evlilikte bile olsa zorla kadının rızası olmadan yapılan her türlü eylem boşanma sebebidir.

evet doğru hemde tek celsede bir boşanma sebebi olduğunu duymuştum hakime kalemi ters çevirmesi suretiyle tabir ediliyormuş bu durum daha önceleri paylaşımın için teşekkürler

evet doğru hemde tek celsede bir boşanma sebebi olduğunu duymuştum hakime kalemi ters çevirmesi suretiyle tabir ediliyormuş bu durum daha önceleri paylaşımın için teşekkürler

evet.. ya da kadın , hakime tek bir söz söylemeden ayakkabılarını çıkarıp ters çevirdiğinde hemen anlıyor ve tek celsede boşuyormuş.bunu erkeği elimizde tutmak için herşeye katlanmalıyız diye düşünen arkadaşlar fikir sahibi olsunlar diye yazdım:1closedeyes:

evet.. ya da kadın , hakime tek bir söz söylemeden ayakkabılarını çıkarıp ters çevirdiğinde hemen anlıyor ve tek celsede boşuyormuş.bunu erkeği elimizde tutmak için herşeye katlanmalıyız diye düşünen arkadaşlar fikir sahibi olsunlar diye yazdım:1closedeyes:

vay be demek ayakkabiyi ters olarak gösterince öyle oluyo :uhm: :uhm: :uhm:

hakim karşısında bunu yapınca bu şekilde anlaşılıyormuş.bunu söyleyen tek ben değilim.Görüldüğü üzere bir kaç arkadaş daha bu konuda fikir sahibi..

bencede kadına karşı yapılar her türlü kötü davranış boşanma nedenidir zaten.Allah böyle kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi.

bu ayakkabı olayını bende duymuştum:1yes2:

amin mimozam amin
ne biçim insanlar bunlar ya insan birine istemediği bişeyi zorla yaptırabilirmi hiç..

erkeği elimizde tutmak için yapıcaz tabi diyenler var ama:bbo: :kızgın:

bakın arasıra buraya da

devam edemem..eğer olmaz dememe rağmen ille benden bunun için ısrar ediyorsa,baskı yapıyorsa,.sence devam etmek mi mantıklı olan?hoş karşıladığım bir şey değil zaten.ne dinen ne de fiziken.ama bundan hoşlanan bayanlarında varlığı oduğunu okumak beni şaşırttı:1ninca:

anaaaaaaaa ayakkabı olayını hiç duymamıştım

Back
X