C
character
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
-
devam edemem..eğer olmaz dememe rağmen ille benden bunun için ısrar ediyorsa,baskı yapıyorsa,.sence devam etmek mi mantıklı olan?hoş karşıladığım bir şey değil zaten.ne dinen ne de fiziken.ama bundan hoşlanan bayanlarında varlığı oduğunu okumak beni şaşırttı:1ninca:
Sadece düşüncelerini merak ettim...Bencede ikiside hoş degil.
Allah bosmasın canım
Huzur ve mutlulukla kal
İlk defa duyuyorum bu yüzden boşanıldığını.Bu tür ilişkiye giren bayanların yaşlılık döneminde büyük tuvaletlerini tutamadıklarını duymuştum;oradaki kaslar gevşediği için.Bir yerde okumuştum,bundan zevk alan bayanlar varmış,hatta sadece bu şekilde ilişkiye girenler de...dünyanın çivisi çıktı
Bazı kızlar bakireliği bozulmasın diye anal seksi tercih ediyormuş,ne kadar doğru bilmiyorum ama iğrenç olduğu kesin
Boşanma konusu olmalı bence de.
Boşanma konusu olmalı bence de.
peki bir kadın boşanmak istiyorsa ve hiç böyle bişey başına gelmediği halde ayakkabısını ters çevirerek çabuk boşanma sağlıyabilir mi? :uhm: :uhm:
Duyduğuma göre..(emin olmamakla birlikte) bir kadın boşanma sebebini "cinsel tatminsizlik" olarak belirtirse... tek celsede hakim boşuyormuş:uhm: Tabi bunu hakime söyleyebilecek babayiğit bi kadın var mıdır onuda bilmem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?