Anal sex boşanma sebebi

• Konu Sahibi Konu Sahibi character
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yeni öğrendim bu ayakkabı olayını.duymayanlar da duysun istedim:1closedeyes:

character çok asil konuşuyosun...
Ben hoşlaşıyorum yada hoşlaşmıyorum yazmadım
Sadece senin düşünceni merak ettim
Evlisin sende benim gibi
Eşinin sana el kaldırması mı daha kötu yoksa bu konu mu ?

ikisi de hoş durum değil benim için.Allah göstermesin.konuya yorum mu yapmak istiyorsun benim özel hayatımı mı kurcalamak istiyorsun ben yeni evliyim:uhm: :uhm: :1closedeyes:

Sadece düşüncelerini merak ettim...Bencede ikiside hoş degil.

Allah bosmasın canım
Huzur ve mutlulukla kal

İlk defa duyuyorum bu yüzden boşanıldığını.Bu tür ilişkiye giren bayanların yaşlılık döneminde büyük tuvaletlerini tutamadıklarını duymuştum;oradaki kaslar gevşediği için.Bir yerde okumuştum,bundan zevk alan bayanlar varmış,hatta sadece bu şekilde ilişkiye girenler de...dünyanın çivisi çıktı

boşanılyormuş işte:sm_confused: bir çeşit taciz ya da tecavüz gibi bir şey sayılıyor bu da sanırım.çünkü karşı taraf istemiyorsa baskı sayılıyor.yaşlılık döneminde mi bilemem ama büyük tuvalet yapmada sorun olduğunu duymuştum..yaşa bağlı değil diye biliyorum bunu.

iyide nası ispatlıcak bunu?? anlamadım ben yani mesela kadın boşanmak sitiyo adam istemiyo uğraştırıyo ve ortada böyle bi durum yok. kadın ayakkabısını ters çevirse boşancaklar.. iyiymiş walla :)

Bildigim kadar1yla bu tür durumlarda erkek istemese bile çok zorluk ç1km1yor çünkü burda kad1n haklar1na da tecavüz edilmis oluyor iyice igreçlesti erkekler bakal1m daha ne kadar küçültecekler kendilerini.

erkek ille ispat derse ispata gidilir sanırım.ama bir kişi anal ilişkiye giriyorsa bu muayne sonucu anlaşılıyor zaten...

Bazı kızlar bakireliği bozulmasın diye anal seksi tercih ediyormuş,ne kadar doğru bilmiyorum ama iğrenç olduğu kesin

Bazı kızlar bakireliği bozulmasın diye anal seksi tercih ediyormuş,ne kadar doğru bilmiyorum ama iğrenç olduğu kesin

evet..hem de bunu yaptıranlar arasında türban takanlar bile var...bakireyim diye gezip te...kankam söylemişti bir zamanlar...aman kesinlikle türban takan arkadaşlar üstünüze alınmayın...:1closedeyes:

Boşanma konusu olmalı bence de.

kesinlikle olmalı bencede..bırakın anal sexi eğer eşiniz siz istemediğiniz halde zorla ve şiddetle sizle birlikte olursa bu da tecavüz sayılıyor..ve şikayetçi olma hakkı doğuyor kadına..

peki bir kadın boşanmak istiyorsa ve hiç böyle bişey başına gelmediği halde ayakkabısını ters çevirerek çabuk boşanma sağlıyabilir mi? :uhm: :uhm:

peki bir kadın boşanmak istiyorsa ve hiç böyle bişey başına gelmediği halde ayakkabısını ters çevirerek çabuk boşanma sağlıyabilir mi? :uhm: :uhm:

bu o kişinin vicdanına kalmıştır diye düşünüyorum.tabi böyle bir durumda eşi itiraz edebilir.kadını jinekolog muaynesine götürürler..anlaşılır durumun ne olup ne olmadığı..neyse hukuki konulara girmemeyim ben şimdi.haddim değil:)

Duyduğuma göre..(emin olmamakla birlikte) bir kadın boşanma sebebini "cinsel tatminsizlik" olarak belirtirse... tek celsede hakim boşuyormuş:uhm: Tabi bunu hakime söyleyebilecek babayiğit bi kadın var mıdır onuda bilmem :)))

haram kuranda yaziyo arkdaslar

bilemem ama 6 yıllık evliliğini bitiren bir tanıdığım var.
cinsel tatminsizliği olan tanıdığım kişi idi..(erkek)
eşinin yıllardır tedavi olmayan vajinusmus rahatsızlığı yüzünden...............
bunun yanında dediğim gibi tek bir kelime söylemeden de yapılan ima ve hareketler sonucu da tek celsede boşanma oluyor..
ille kadının ben cinsel tatminsizlik çekiyorum diye sözle açık açık söylemesine gerek yok:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…