• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Analiz yapın

jane41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
45
6
36
34
Ya benimkisi öyle büyük dert değil yani daha doğrusu insanlardan beklentim yok. Şimdi benim bir arkadaş var. Ben telefon kullanmayı sevmem arayanı açmam normalde. Beni hep arardi saatlerce konuşurduk ve kapatirdi bir daha arardı yine saatlerce konuşurduk sonra bir daha arar eğer acmazsam boyuna söylenirdi . Yani saatlerce konuşma sebebi de ben sevdiğimden değil arkadaş hatri ve daha bir sürü böyle ve daha fazlasini yapardım onun için çünkü çok güzel gaza getiri ve ben safim. Hatta saf olmami ya da fedakarlığın bile manipüle ederdi derdi bence değilsin öyle due başlardı ön saat neyse. Ben hep istemediğim ama o mutlu olsun die yaptım bir şeyler ve o her zaman yok sen benim için değil isedigin iscin derdi. Neyse bu arkadaş abartısız 24 saat benle konuşmak isterdi ki ailemle aynı evde iki kelime etmeyen kız onla 24 saat sırf o istior die konusurdum. Ama kendi ailesinin yanına gittiğinde ya da ailesinden biri yanındayken. Aramaz bu kez ben merak ederim bir hafta sonra ararım şu an müsait değil der kapardi. Ama ben de ailemleyum ama benle 24 saat konuşmak isterdi acmayonca kavga çıkarırdı. Evlendi şu.di yine öyle kocası varken konuşmuyor ama yokken arior. Acmayonca yine trip atior. Yani kocası var die bana bir dakika ayirmior ama ben yıllardır aileme vermedigim zamanı verdim ona. Şimdi ben yanlış mıyım yaniz siz mesela kocanız yaninizdayken telefonda konusurmusuz yoksa eşin gitmesini mı beklersiniz. Çünkü evli arkadaşlarımın hiçbiri öyle yapmior ve ben hala iyi niet peşindeyim. Ha bir de evlendi arama azaldı arası bozuldu arama çoğaldı araları iyi yine ses yok.

Siz aradiginizda müsait olmadigini belirten birini istemeye istemeye o mutlu olsun diye saatlerce dinlemek sizin hatanız. Kendinizi geri çekin sorarsa da müsait değilim dersiniz..

Birazda siz müsait olmayın.Her aradığında, saatlerce konuşmayın. Kısa kesip, kapatın. Küserse küssün.

Bir arkadaşımı hatırlattı bana..çok güzel oynatırdı..o da sizi oynatmış.kurtulmaya bakın
Aynen işte kelimelerle güzel manipüle eduor o an anlamıyorum. Yani baya dürüst ahlaklı gelior o an. Bir kere jedni bile demişti bilerek önden bir kişi şöyle olmalı böyle olmalı diorm ki o da oyle olsun die

Siz niye özel asistanı gibi hazır kıta hep bekliyorsunuz telefonda? Müsait değilsiniz diye kavga çıkarsın işte ne güzel bu vesileyle hepten kurtulursunuz. :işsiz:
Ne bileyim işte alışkanlık olunca ama haklısınız . Şimdi eşiyle arası iyi eşinin olmadigi saatlerde arior sonra da Dior aradım acmadn.Sonra ben arıyorum bu kez seni sonra arayım mı Dior ,eşim yanımda sonra konuşalım diyor: ama ben onun yaptığı gibi trip atamiorm. Çünkü toplumda kadınlar kendilerini o kadar değersizlestirdilerki. Erkekle kendini değerli yaptılar. Yani evli kadının her türlü affı ,bahanesi olur o evli; ama bekarlar boş ,işi gücü olmayan olarak lanse ediliyor.

Ne bileyim işte alışkanlık olunca ama haklısınız . Şimdi eşiyle arası iyi eşinin olmadigi saatlerde arior sonra da Dior aradım acmadn.Sonra ben arıyorum bu kez seni sonra arayım mı Dior ,eşim yanımda sonra konuşalım diyor: ama ben onun yaptığı gibi trip atamiorm. Çünkü toplumda kadınlar kendilerini o kadar değersizlestirdilerki. Erkekle kendini değerli yaptılar. Yani evli kadının her türlü affı ,bahanesi olur o evli; ama bekarlar boş ,işi gücü olmayan olarak lanse ediliyor.
Yok valla sizin konunun toplumdaki kadın-erkek olayıyla bi alakası yok. Öyle düşünmeyin hiç. Sıradan insan ilişkileri gayet.

Telefonda konuşmuyorsun diye arkadaşını kaybetmekten korkmuyorsun inşallah tatlım bırak şu manyağı açma arasın dursun:KK20: arkadaşlık bu değil:KK34:

Bana kendinizi kullandırmışsınız gibi geldi. Arkadaş bencil fazlasıyla. Arama için de eşim evdeyse 1 saat telefonda konuşmam. O da konuşmaz. Kısa şekilde derdimizi anlatır geçeriz. Eşin varken uzun süre konuşmak olmuyor.

Yok valla sizin konunun toplumdaki kadın-erkek olayıyla bi alakası yok. Öyle düşünmeyin hiç. Sıradan insan ilişkileri gayet.
Şu ana kadar ki tüm kız arkadaşlarim evlenince kendilerini bilim adamı , CIA, de çalışıyormuş ya da 30 çocuğa bakiormus gibi meşgul görmeye başladılar da.

Şiit konusma oyle.biz bekariz bekarlar oyle herseye karizmaz

Ya onceden kiz.kismi herseye karismazdi simdi bekarlar mi olmus bu...ilginc yani

Esiyle vakit gecirmek istebilir kuzum sen onun sana hissettirdigini guzelce anlat ben kusen insan sevmiyorum direk belirtiyorum... nazini kocasina yapsin...bencilce geldi bana ama idare edilebilir

Bencil tipler ya
Meşgul olmayınca arar işte
Sen hazır açmak zorundasın
Tatlım müsait değilim dersin geçersin
Kimseye bu kadar değer verme hayatta
Arkadaslık karşılıklıdır
Bu tipler türedi artık
Bide trip atıyor
Atarsa atsın ya

Back
X