Anan gibi ilgisiz misin?

dr la görüstunuz mu ?
randevunuz daha ileriki bir tarihemi?
cocugum tv izliyor diye sendemi anan gibi ilgisizsin yoksa deseler panter gibi atlar parcalarim o ağızı terbiyesiz kadin.
üzülmeyin insanin basina her şey gelebilir bu hayatta.
olmasa iyi ama olmuş maç izliyormuş umarim dusundugunuz gibi bir rahatsizligi yoktur bebeğinizin gerisi hallolur.
dikkatini çekecek oyuncaklar falan alabilecek durumunuz varmı?

Ne kadar yapıcı konuşuyorsunuz yahu eleştirmek çok kolay en azından kızımın bu sorununa çözüm bulmak için uğraş veriyorum önüne açıp al izle kızım bak maç demiyorum

Nasıl bir çözüm istiyorsunuz? Kumandayı mı kaybettiniz, onu bulalım? Televizyon bozuldu, kapanmıyor da servisi mi yönlendirelim?
Açıp izle demiyorsunuz da çocuk kendisi mi açıyor televizyonu?
Aklınıza gelmeyen çözümü ben sunayım bari: Televizyonu kapatıp kumandayı sakince sehpaya bırakın.

bence sizin eski konudan daha komik olan, size laf edenlerin bir kısmının hamilelik takvimi ekleyip saatlerce kkda vakit geçirenler olması bir de ben şöyle anneyim böyleyim falan deyip yine akşam sabah hemen her konuda yorum yapanlar olması. Günde belirli saatler girenleri kast etmiyorum, madem ilgili annesin akşamdan sabaha ne işin var git çocuğunla ilgilen madem. Çocuğunuzla ilgili kısım sizi ilgilendirir, eğrisini doğrusunu düşünüp yapın ne yapıyorsanız, ben de konunuza güldüm geçtim, yönetim bile eğlendi bence ki bildirim geldi herkese. Kvnizin söylediği çok ayıp olmuş , insanları yaralarından vurmak hiç hoş bi şey değil

Yooo.
Çocuğu uyutmak ve yemek yedirmek icin baska çareniz var ama siz bilmiyorsunuz.
40 sene once de mesela uyku eğtimi vardı ama bizim cahil ebeveynlerimiz bizi uyutamadılar problemli bir nesil ortaya çıktı mesela.

dr la görüstunuz mu ?
cocugum tv izliyor diye sendemi anan gibi ilgisizsin yoksa deseler panter gibi atlar parcalarim o ağızı terbiyesiz kadin.
olmasa iyi ama olmuş maç izliyormuş umarim dusundugunuz gibi bir rahatsizligi yoktur bebeğinizin gerisi hallolur.

KIZLAR BUGUN RANDEVUM VARDI ÇOK ŞÜKÜR FİZYOLOJİK BIR SIKINTI CIKMADI HER ŞEY YOLUNDA TAMAMEN IŞIKLANDIRMA DIKKATINI ÇEKIYORMUŞ KATIYYEN BELLI YAŞA GELENE KADAR TVYE MARUZ BIRAKMAMA KONUSUNDA UYARI ALDIM ODASININ IŞIKLANDIRMASINI DEĞİŞTİREREK BAŞLAYACAĞIZ AKSAM YEMEĞI DENEMEMIZ ISE BAŞARIYLA TAMAMLANDI ÇOK MUTLU OLDUK :)

dr la görüstunuz mu ?
Evet çok ilgilendiler benimle ve kızımla sorunun ışıklandırma olduğu hiç aklıma gelmemişti tek tek benzer ısıklandırmalarla yöntemler denedi :)

Kızlar buraya geçen bir konu açmıştım 10 aylık kızım futbol izliyor diye hatırlayan olur elbet. Ben bi durumu iyice kafaya taktım pedagog randevusu aldım konuma da ilginç yorumlar gelmişti ne anneliğim kaldı ne başka bir şey hatta futbol takımından destek beklediğimi bile yazmıştınız:) her neyse. Bu randevuyu aldıktan sonra kaynanamla konustuk telefonda kendisi cahil bi kadın önceden de sorunlar yaşadık kendisiyle. Durumu anlattım böyle böyle kızım diye bana dedi ki el kadar bebeye sahip çıkmıyo musun sende "anan gibi ilgisizsin" demek ki. Annem beni 6 yaşımda terk etti. Üvey ama özden daha güzel bir anneyle büyüdüm Allah razı olsun ondan. Bana bu cümleyi kullanınca deliye döndüm siz ne dediğinizin farkında mısınız beni onunla kıyaslayamazsiniz falan diye tartıştık telefonda ama bu cümle bana o kadar koydu ki. Bu hayatta en büyük korkum öz annem gibi bir anne olmak. Kızımın buna ilgi duyması benim sucum mu gerçekten? Yemek yedirmek ve uyutmak için başka carem olmadığını bile bile bana bu lafı etti aç mı kalsın uyumasın mı elimden gelen her şeyi yaptım inanın ki. Ama bu cümleyi kv den duymak bana çok koydu.
Bir önceki konunuzu okumuştum, çocuğunuz ile ilgili rahatsız olduğunuz bir konuda uzmandan destek almaniz çok güzel ve anne olarak zaten çocuğunuzla ne kadar ilgili olduğunuzu gösteren bir durum. Kv ise gerçekten cahil biri söylediklerinden belli. Bir insan yarasından vurulmaz, okurken o kadar sinir oldum ki. Bence onla fazla muhattab olmayın, fikir sorulmasını hak etmiyor.

Back
X