2 saatte anlayamazlar. Getirme deme gibi bir lüksü yok. Kaynaştırma vs olsa bile diyemezMerhaba kızlar..3 yaşında kızım anaokuluna başladı iki haftadır karantinada olduğumuzdan okulundan geri kaldı bugün 2 saatliğine alıştırma olsun ortamı görsün diye gönderdim çok hevesli okula gidecek arkadaşlarım olacak diye ama öğretmeni okul kurallarına uymuyor oyuncakları topla diyorum toplamiyor felan dedi bende dedim daha ilk günü alışır felan dedim ogrt olmazsa seneye getirin kaydını yapmadık dedi..Ne alaka ya özel okul değil orası 2 saatte nasıl karar verdin okula alisamayacagina ayrıca 220 tl okul ücreti ve en az 600 700 tl kalem boya üst baş harcama yaptım hepsini geçtim cocuk çok hevesli gitmek istiyor ogrt nin getirme deme gibi bi lüksü varmi eğer gelmeme konusunda ısrar ederse milli eğitim müdürlüğüne kadar gitmeyi düşünüyorum
Çok ilginç ilk günden nasıl karar verebilir hangi yetkiyle ?Merhaba kızlar..3 yaşında kızım anaokuluna başladı iki haftadır karantinada olduğumuzdan okulundan geri kaldı bugün 2 saatliğine alıştırma olsun ortamı görsün diye gönderdim çok hevesli okula gidecek arkadaşlarım olacak diye ama öğretmeni okul kurallarına uymuyor oyuncakları topla diyorum toplamiyor felan dedi bende dedim daha ilk günü alışır felan dedim ogrt olmazsa seneye getirin kaydını yapmadık dedi..Ne alaka ya özel okul değil orası 2 saatte nasıl karar verdin okula alisamayacagina ayrıca 220 tl okul ücreti ve en az 600 700 tl kalem boya üst baş harcama yaptım hepsini geçtim cocuk çok hevesli gitmek istiyor ogrt nin getirme deme gibi bi lüksü varmi eğer gelmeme konusunda ısrar ederse milli eğitim müdürlüğüne kadar gitmeyi düşünüyorum
Teşekkürler..cocuk kaynaştırma felan değil herkes arkadaş olmuş ortama alışmış durumda suan bitek benim kızım yabancı ortama alışması lazım 2 saatte mümkün değil biz büyükler bile zorlaniyoruz bilmediğimiz bir ortama girdiğimizde..2 saatte anlayamazlar. Getirme deme gibi bir lüksü yok. Kaynaştırma vs olsa bile diyemez
Sanırım başından def etmek istiyor kalabalık olsun istemiyor gibi hissettirdi yani banaÇok ilginç ilk günden nasıl karar verebilir hangi yetkiyle ?
Sanırım başından def etmek istiyor kalabalık olsun istemiyor gibi hissettirdi yani bana
3 yas gurubu şuanda o konuda sıkıntı yokYas grubu fln mi uyumlu degil? Bastan bunlar konusulmadimi?
Ogretmenini bence asla degistirmeyin, kadın galip gelmesin onu sevindirmeyin.Sanırım başından def etmek istiyor kalabalık olsun istemiyor gibi hissettirdi yani bana
Yok öğretmen degistirmiycem 3 yas grubuna bakan tek öğretmen o zaten diğerleri 4 5 yas gruplarına bakiyor mecbur bununla devam edicezOgretmenini bence asla degistirmeyin, kadın galip gelmesin onu sevindirmeyin.
Müdürle konuşun öğretmenin bu tutumunu da
Bu kadar basit olmamalı insanların hayatlarıyla oynamak yapamıyorsan istifa et yani kafana göre sen gel sen gelme diyemezsinbana da öyle geldi
yani çocuğa da üzüldüm kıyamam nasıl da heveslenmişBu kadar basit olmamalı insanların hayatlarıyla oynamak yapamıyorsan istifa et yani kafana göre sen gel sen gelme diyemezsin
e okulda 3 yaş grubu varsa ne hakla çocuğu göndermeye kalkıyor. Acaba bir tanıdığı var da onu mu alacak sınıfaYok öğretmen degistirmiycem 3 yas grubuna bakan tek öğretmen o zaten diğerleri 4 5 yas gruplarına bakiyor mecbur bununla devam edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?