- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.828
- 798
- 35
Anaokuluysa oyuncak toplamadı diye öğrenciyi gönderme gibi bir durum olamaz. Mutlaka küçük yaş sınıfı vardır.Merhaba kızlar..3 yaşında kızım anaokuluna başladı iki haftadır karantinada olduğumuzdan okulundan geri kaldı bugün 2 saatliğine alıştırma olsun ortamı görsün diye gönderdim çok hevesli okula gidecek arkadaşlarım olacak diye ama öğretmeni okul kurallarına uymuyor oyuncakları topla diyorum toplamiyor felan dedi bende dedim daha ilk günü alışır felan dedim ogrt olmazsa seneye getirin kaydını yapmadık dedi..Ne alaka ya özel okul değil orası 2 saatte nasıl karar verdin okula alisamayacagina ayrıca 220 tl okul ücreti ve en az 600 700 tl kalem boya üst baş harcama yaptım hepsini geçtim cocuk çok hevesli gitmek istiyor ogrt nin getirme deme gibi bi lüksü varmi eğer gelmeme konusunda ısrar ederse milli eğitim müdürlüğüne kadar gitmeyi düşünüyorum
Sınıf mevcudu kaç? Öğrenci sayısı fazla olduğu için almak istemiyor olabilir.Malesef durum aynen öyle ama onun keyfine göre gondermemezlik yapmiycam cocuk gerçekten çok hevesli geceden hazırladı ne giyeceğini oyun oynayacağını felan anlattı birsuru
Merhaba kızlar..3 yaşında kızım anaokuluna başladı iki haftadır karantinada olduğumuzdan okulundan geri kaldı bugün 2 saatliğine alıştırma olsun ortamı görsün diye gönderdim çok hevesli okula gidecek arkadaşlarım olacak diye ama öğretmeni okul kurallarına uymuyor oyuncakları topla diyorum toplamiyor felan dedi bende dedim daha ilk günü alışır felan dedim ogrt olmazsa seneye getirin kaydını yapmadık dedi..Ne alaka ya özel okul değil orası 2 saatte nasıl karar verdin okula alisamayacagina ayrıca 220 tl okul ücreti ve en az 600 700 tl kalem boya üst baş harcama yaptım hepsini geçtim cocuk çok hevesli gitmek istiyor ogrt nin getirme deme gibi bi lüksü varmi eğer gelmeme konusunda ısrar ederse milli eğitim müdürlüğüne kadar gitmeyi düşünüyorum
bu okulları da anlayamadım
öğrenci beğenmeyen konular dolu oldu BDV
yani bu konu açanların hepsinin çocuğunun da sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum
devlet anaokulu üç yaş alıyor mu 4 yaş değil mi.
Devlete bagli anasiniflari 48 aydan itibaren, anaokullari ise 36aydan itibaren sınıf acabilirler. Oncelik 5 yastir, yer varsa 4 ve anaokuluysa 3 de acabilirler.Evet benim kızım 4 ve ona bile zar zor genelde 5 alınıyor
Çalışan, bakacak kimsesi olmayan anneler ne yapsın çocuklarını? Emin olun kimse keyfinden 3 yaşındaki çocuğunu okula göndermiyor. Kaldı ki okul öncesi öğretmeni olmak yeri geldiğinde öğrencilerinin öz bakım becerilerine kadar yardımcı olmak demektir. Bu duruma bebek bakıcılığı olarak bakmanız çok yanlış. Okul öncesi öğretmeni kavramını , görev ve sorumluluklarıyla iyice araştırıp sonrasında yorum yapmanızı tavsiye ederim.3 Yas ne anaokulu yaa. Abarttiniz iyice. Dogar dogmaz atsaydiniz okula. Erken tabi. Sikiliyorsa parka goturun siz oynayin. Ogretmen napsin meslegini mi yoksa bebek bakiciligi mı. Iyiki ogretmen değilim. Veliler kafayi yedirirdi
Bebek bakiciligını kucumsemedim zaten. Ikisi farklı kulvar. Calisiyorsa kazaniyirdur krese versin madem. Ya da bir bakicı olabilir. Hatta 4 yasa kadar bakicı bence. Sonra 1 yil kreş , sonra da anaokulu.Çalışan, bakacak kimsesi olmayan anneler ne yapsın çocuklarını? Emin olun kimse keyfinden 3 yaşındaki çocuğunu okula göndermiyor. Kaldı ki okul öncesi öğretmeni olmak yeri geldiğinde öğrencilerinin öz bakım becerilerine kadar yardımcı olmak demektir. Bu duruma bebek bakıcılığı olarak bakmanız çok yanlış. Okul öncesi öğretmeni kavramını , görev ve sorumluluklarıyla iyice araştırıp sonrasında yorum yapmanızı tavsiye ederim.
Kreş ücretlerini , kişinin maddi durumunu bilemeyiz. Ben size bir çocuk gelişim uzmanı olarak yazmak istedim. Bakıcı da bir tercih ancak güvenilir birini bulmak bu devirde çok zor. Ayrıca çocukların okul hayatına adaptasyonu sağlayabilmesi açısından 4 yaş itibariyle kreş/anasınıfı vs eğitim başlaması gelişimsel açıdan çok önemli.Bebek bakiciligını kucumsemedim zaten. Ikisi farklı kulvar. Calisiyorsa kazaniyirdur krese versin madem. Ya da bir bakicı olabilir. Hatta 4 yasa kadar bakicı bence. Sonra 1 yil kreş , sonra da anaokulu.
Iyi de konu sahibi calisiyorum yazmamiş zaten.Kreş ücretlerini , kişinin maddi durumunu bilemeyiz. Ben size bir çocuk gelişim uzmanı olarak yazmak istedim. Bakıcı da bir tercih ancak güvenilir birini bulmak bu devirde çok zor. Ayrıca çocukların okul hayatına adaptasyonu sağlayabilmesi açısından 4 yaş itibariyle kreş/anasınıfı vs eğitim başlaması gelişimsel açıdan çok önemli.
Sizmi karar veriyorsunuz cocuklarin okula başlama yaşına..cocuk sıkıldığı için değil sosyallessin kendini gelistirsin diye gönderiyorum zorlada gitmiyor sevdiği için gidiyor3 Yas ne anaokulu yaa. Abarttiniz iyice. Dogar dogmaz atsaydiniz okula. Erken tabi. Sikiliyorsa parka goturun siz oynayin. Ogretmen napsin meslegini mi yoksa bebek bakiciligi mı. Iyiki ogretmen değilim. Veliler kafayi yedirirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?