Anaokulu Alt Değiştirme

Bu konuya benzer konu daha once de acilmisti.Cok tuhaf ki okul oncesi ogretmenlerinin bu takintisini anlayamiyorum ya calistigin yas grubu itibariyle gerekirse altini da degisirsin ozelde calisan ogretmenler bunu yapiyorken devlette calisanlarin bu benim gorevim degil demesi nedir.Bazi seyler gorev taniminda yoktur ama vicdan diye birsey vardir.Alti kirli islak vs olan cocugu saatlerce bekletip annesini cagiranlar da kendi cocuklari oldugunda eminim cok iyi anlayacaklar yanlis yaptiklarini.Konu sahibi yureginizin sesiyle hareket edin baskalarini ornek alarak degil.Ozelde is kaygisiyla yapanlar o zaman da yapmam deseydiniz ya issiz kalma korkusu ama degil mi.

Efeydi sanırım çocuk hatırlıyorum .
Bende travma kaldı sanırım kana bakamıyorum ozamandan beri birde ıslak zemin olan yerde hala önce duvara biyere tutunur ayağımı sürerim kayıyo mu diye.
Kaymaz zemin iyi olmuş lakin dediğiniz gibi lavaboda düşebilir
Birinin gözetiminde olmak şart

ya arkadaşlar benim aklıma şu takıldı ,benim oğlum eylülde 4 yaşını bitirecek ,kreşe yazdırmak istiyorum ,kendi de çok istiyor ,tuvalete kendi gider oturur yapar çişte sorun yok ama kaka yaptığı zaman kendi temizleyemez ki ,bilmiyorum çocuğu kendi temizleyen varsa tavsiyelerini de alırım seve seve ama şimdi benimki yıkmayınca da rahatsız olur pimpirikli siil siiil diye okulu ayağa kaldırır ,bilemedim etikliği falan düşünümce haklı olabilirsiniz ama çocuğu sonuçta oraya güvenip bırakıyoruz her yönden güvenmek lazım ,tamam öğretmenin görevi değildir ama ya bilemedim çok kafam karıştı

Öğretmenlik alt değiştirme ile olacaksa vay öğretmenlerin haline
Benim çocuğum olsa ben birisinin üzerini değişmesine izin vermem hele ki böyle bir dönemde

Altına çişini kaçıran çocuk muhtemelen çok üzülecek velisi gelene kadar belkide arkadaşları tarafından dalga konusu olacak
Kirlenen çocukların falan üstünü değiştirmezsiniz anlarım ama çişini kaçıran çocuğu öylece bekletmek bana pek insani gelmiyor
Oğlum ilkokul 2deyken öğretmenine söyleyememiş ve altına kaçırmış öğretmeni oğlumun üstünü değiştirmesine yardımcı olmuş çok mutlu olmuştum
Öğretmenin görev tanımında yeralmaya bilir ama çocuk açısından düşününce gerçekten çok üzücü böyle bir muameleye maruz kalması

4yaşında çocuğa öğretebilirsiniz kakasını tuvalete gidip yapan temizlemesinide bilir

Çocuğum hakkında yorum yapma.

Öğretmenlik alt değiştirme ile olacaksa vay öğretmenlerin haline
Benim çocuğum olsa ben birisinin üzerini değişmesine izin vermem hele ki böyle bir dönemde
Cocugun olsun hele o zaman da gel buraya yaz yorumunu.

Hanımefendi önce o vicdanı siz kullanacaksınız
Para tutup bi yardımcı abla alacaksınız
Siz para kazanasınız diye hiçbir öğretmen bunu yapmak zorunda değil

O zaman eğitimi kim yapacak?

Ya da kıyacaksınız paranıza Çocuğa evde bir bakıcı tutacaksınız

Vicdansa önce siz vicdan yapacaksınız.

Ha ben anne olsam 3 yaşındaki bebeyi kreşe yollamam. Önce maddi durum düzeltilip çocuk yapılmalı zaten.anne bir müddet kendi ilgilenmeli

Bunlar bnm fikrim tabiki

Benim kuzenim kızına mor peçete veriyordu eline kendi silmeyi öğrensin diye,

4 yasindaki cocugunuza poposunu silebilecegini ogretebilirsiniz eylule kadar.benimde kizim 4 yasinda yeni ogrendi tabiiki benim yaptigim gibi olmuyor eve gelince uzerini degistigimde ic camasirinida degisiyorum zamanla daha tertipli bir sekilde ogreneceklerdir zaten

ben de unutamıyorum o olayı...
o yüzden kapısı açık olmuş, görevli sürekli tuvalettymiş kısmı mahremiyete aykırı görünse de canının sağlığından önemli mi diyorum.

okulun uygulamasına göre değişir, ama genelde 4-6 yaş grubuna ıslak mendille kendi popolarını silmeleri öğretiliyor.
daha küçük grupların kaka sonrası temizliği yardımcı öğretmenleri tarafından yapılıyor.
merak etmeyin çocuğa en uygun çözüm bulunur zaten.

4yaşında çocuğa öğretebilirsiniz kakasını tuvalete gidip yapan temizlemesinide bilir
araştırıcam bunu gerçekten o kadar alışmışım ki herşeyini yapmaya hala bebek gibi ,ama kendi ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor ,sırf bu durum kafama takılıyor kreş için

araştırıcam bunu gerçekten o kadar alışmışım ki herşeyini yapmaya hala bebek gibi ,ama kendi ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor ,sırf bu durum kafama takılıyor kreş için

4yaşında bebek değil kocamaan bi çocuk artık sadece eli ayağı küçük birazda boyu kısa okadar:)
Normal yaparken başında mı bekliyosunuz? Mendili eline verin birkaç denemede başarılı olucaktır

Cocugun olsun hele o zaman da gel buraya yaz yorumunu.
Çocuğum olunca ne değişecek? Birden ortalığın güllük gülistanlık olduğuna mi inanacagim. Haberler birden pembe gözlük takip çocuk tacizcilerini melek mi gösterecek. Doğurup doğurup Ana okulu ogretmelerin üzerine atarım baksınlar, altlarına degistirsinler, pis işçiler benim bebisin batmış bezini değiştirmek zorundalar. Bammm bammm bammm

ben de ufaktan başlayım en iyisi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…