Karşılaşılsa bile bu farklı şekilde çözülür hanımefendi. O zaman sizde tuvalet temizleyin. Sonuçta orayı da siz kullanıyorsunuz kurumda değil mi? Bunu size biri söylese ne olur cevabınız? O işi yapan personelimiz var; benim görevim değil dersiniz haklı olarak. Değil mi?Anne degilsiniz eminim. Ben asli gorevidir demedim ki.. ama gorevinin icine giriyor cunku hedef kitlesi bu. Yapacak birsey yok. 5 yas farklidir belki ama 3 yas icin bu..siz isteyin veya istemeyin bununla karsilasiyor ogretmen. Ozel kurumlarda sorun olmuyor. Digerleri de 3 yasi tam gun almiyor sanirim. Sizin mantiginiza gore lavman yapan dr diplomayi neden aldi : )
Kötüyü çağırmayınEğitim vermeniz gerekirdi hanımefendi. Bütün uzmanların söylediği şey bu çünkü.
Bizde 3 ogrermen var. Biri asli ogretmen biri yardimci ogretmen digeri abla tarzinda biri. Ucu de yapiyor ama en cok abla dedigimiz yapiyor. Ucunun de diplomalarini gordum 3 de okul oncesi mezunu. Bisey demiyorum artik bizim okulumuzda sorun yok. Laf anneligime gelene kadar zaten umrumda degil kimsenin görüşü. Ben bu gorusre bir okulla zaten calismam boyle personeli calistiran bir kurumla. Anne olsan da 3 yasindaki cocugu gondermezdin noktasina gelince sinirlerim bozuldu. Ama gencler Allaha havale ettim. Anne olurlar utanirlar eminim.Karşılaşılsa bile bu farklı şekilde çözülür hanımefendi. O zaman sizde tuvalet temizleyin. Sonuçta orayı da siz kullanıyorsunuz kurumda değil mi? Bunu size biri söylese ne olur cevabınız? O işi yapan personelimiz var; benim görevim değil dersiniz haklı olarak. Değil mi?
Ben anne değilim ama kedim var. Ona bile kimsenin dokunmasına izin vermiyorum. Duyduklarım korkutuyor beni. Yalan YÖK.Kötüyü çağırmayın
Bizde bebek olduk
Sürekli biri taciz eder diye düşünürsem
Oooo
Ananesiyle yaylada izole bir hayatı varAllaha emanet...
pelin- teşekkürler cevap için
Ama o resimdeki tuvalet çok çok yanlıs.. kabinli olan en doğru ama kabini de çok önemli. Altta boşluk oluyo. Çocuk 1. Kabine girmişken bi bakıyorum hop 3. Kabinden çıkıyor.
Bizde kolejde öyleyiz. Çocuğun saçını yapıyoruz çünkü çocuklar dağılıyo 8 saatte. Bizde dağılıyoruz
Benim okul oncesi arastirmasinda gittigim tum merdivenalti veya zincir okullar ozbakim yapiyorlar. Ve yedek kiyafetleri sac taragini sac spreylerini kolonyalari vs istiyorlar hergun susleyip aksama aliyoruz. Ogretmenligin is taniminda bu yas grubu icin polinomlar olmadigi asikar. Ozel kurumlarda sorun yok Allah diger annelerimizin yardimcisi olsun. Cocufu atmissin bakmiyorsun ilgilenmiyorsun diyenler ise anne olduklarinda anlayacaklar utanacaklar ama yapacak bisey yok. Allah a havale ediyorum.
Şimdi bana da yanlış geliyor birinin çocuğu temizlemesi. Annenin yada bir yakının yapması daha doğru bana kalırsa. Üç yaşında kreşe gittim ben de. Öyle bir durumda aileler çağırıldı. Bir de bize giyinip soyunmak öğretilirdi evde. O şartla okula alınmıştık.Bizde 3 ogrermen var. Biri asli ogretmen biri yardimci ogretmen digeri abla tarzinda biri. Ucu de yapiyor ama en cok abla dedigimiz yapiyor. Ucunun de diplomalarini gordum 3 de okul oncesi mezunu. Bisey demiyorum artik bizim okulumuzda sorun yok. Laf anneligime gelene kadar zaten umrumda degil kimsenin görüşü. Ben bu gorusre bir okulla zaten calismam boyle personeli calistiran bir kurumla. Anne olsan da 3 yasindaki cocugu gondermezdin noktasina gelince sinirlerim bozuldu. Ama gencler Allaha havale ettim. Anne olurlar utanirlar eminim.
benimkinin okulunda kabinler var ama kapıları kapanmıyor, çünkü çocuklar kendilerini içeriye kitliyorlarmış, ama gördüğüm diğer küçük kreşlerin hepsinde tuvaletler o görselde attığım gibiydi.
bizimkilerinki şunun gibi, kapılar bar kapısı şeklinde, kilit vs yok...
ben çok sorun etmedim açıkcası, içerde kendini kitlemesindense kapısı itince açılanlardan olsun.
Eki Görüntüle 2032301
İşte hayatı zehir etmeye gerek yok çocuğuda kendinedeBen anne değilim ama kedim var. Ona bile kimsenin dokunmasına izin vermiyorum. Duyduklarım korkutuyor beni. Yalan YÖK.
Benim okul oncesi arastirmasinda gittigim tum merdivenalti veya zincir okullar ozbakim yapiyorlar. Ve yedek kiyafetleri sac taragini sac spreylerini kolonyalari vs istiyorlar hergun susleyip aksama aliyoruz. Ogretmenligin is taniminda bu yas grubu icin polinomlar olmadigi asikar. Ozel kurumlarda sorun yok Allah diger annelerimizin yardimcisi olsun. Cocufu atmissin bakmiyorsun ilgilenmiyorsun diyenler ise anne olduklarinda anlayacaklar utanacaklar ama yapacak bisey yok. Allah a havale ediyorum.
Allaha neyi havale ettiniz?
Neden utanıcaz bi de
Çocuğa bakmak anne babanın görevidir Allah katında onu yetiştirmek de anne babaya aittir.Allah zaten kadına çalış diye bir sorumluluk yüklememiş.
Bu kadar demagoji yapacak bir durum yok.
Konu dine kadar gittiyse yani Allah katında da öğretmenin bir sorumluluğu yok
Ama siz sorumlusunuz bundan.
Ay bu ne güzel WC benim bile giresim geldi :)benimkinin okulunda kabinler var ama kapıları kapanmıyor, çünkü çocuklar kendilerini içeriye kitliyorlarmış, ama gördüğüm diğer küçük kreşlerin hepsinde tuvaletler o görselde attığım gibiydi.
bizimkilerinki şunun gibi, kapılar bar kapısı şeklinde, kilit vs yok...
ben çok sorun etmedim açıkcası, içerde kendini kitlemesindense kapısı itince açılanlardan olsun.
Eki Görüntüle 2032301
20kusur sene once gittigim anaokulu busekildeydi kapisi .
Ogretmen +yaninda duran biri daha vardi ama tek gitmistim tuvalete zemin islak miydi kopuklu muydu girdigim gibi dusup dudagim patlamisti
Tek yollamayin bence cocuklarinizi kabine tek girsin ama tek gitmesin
Valla korktum ben bu kızdan, evine hizmetçi çağırsa senin görevin bu diye evde olmayan yeri bile sildirir kıza, kız en son havadaki boşluğun tozunu almaya çalışır ay Allah korusun
İşte hayatı zehir etmeye gerek yok çocuğuda kendinede
Birde anne olmayanların anneliği sorgulaması çok abes
Ben zihniyeti çocuklar içşn böyle düşünen biryerle çalışmam en ince noktadır sevgi vicdan merhamet
Çocuğa su içiriyırdu öğretmeni onlarla koşuyırdu wc kapısıbda bekliyordu çok mutlu oldum burdakileri gördüğümden beri
Ay bu ne güzel WC benim bile giresim geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?