Biran üzüldüm tartıştığınızcşey konu bile edilmez doğuda öğretmenler soba yakıyorSiz ne kadar saygısız bir insansınız.
Size mi kaldı? Sırf böyle bir konu açtım diye öğrencilerime mi üzüldünüz???
Yazık bende sizin çocuğunuza üzüldüm derdim. Derdim ama demem. Çünkü sizim gibi bir imsan değilim. @Mune
Çocuk müsait bı yerde üstünü giyemez mı benim 18 aylık kızım bile giyiniyor :)
O yaşta çocuk üstünü giyiniyor olmalı zaten
Öğretmen orada o kuzuların anası sayılır eline yapışmaz bacım bu işler sevgiyle olur o da mesleği seçmiş belliki çocuklarla ilgilenmeyi seviyor ilgi sadece oyunla olmaz yeri gelecek alt temizli yapacakEvde cocuguna temizlikci cagirmiyosun cunku senin cocugun. Ama onlar ogretmen farkindaysaniz. Kimse sizin cocugunuzun p.kuyla ugrasmak zorunda degil.. tuvalet egitimi veremeyen ne diye krese verirki
Benim çocuğumu benimaemeyen yere gmndermem bittiEvde cocuguna temizlikci cagirmiyosun cunku senin cocugun. Ama onlar ogretmen farkindaysaniz. Kimse sizin cocugunuzun p.kuyla ugrasmak zorunda degil.. tuvalet egitimi veremeyen ne diye krese verirki
Kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum... başka yönetici var mı konumu kapayacak arkadaşlar
Bir soru sordum sadece yahu deneyimsiz oldugum için, devlet okulunda çalışmadıgım için daha önce
Ne vicdanım sorgulanmadı ne öğretmenliğim
Gerçekten amacınız insanları kötü hissettirmek mi bunu başardınız
Ucretliler biraz isguzar oluyo sanirim bransiniz degil fazla profesyonel bulamadim siziGörevi değil diye çocuğu kakasıyla mı koyacak vicdanı elverecek mi ben iki sene ücretli çalıştım ilkokuldu biri yapmış gittim tuvaleti yıkadım öğretmenim utanıyorum kakamdanda korkuyorum diyince gittim helayı yıkadım geldim birinin pantolonu yırtıldı Onuda diktim ne olmuş elimeme yapıştı
Ayrıca benim bildiğim kadarıyla tuvalet eğitimi olmayan anasınıfına alınmıyor zaten
sende bana düzgün konuş kimin kahveden geldiği belli usluba bakbu uslüpla mı çalıştınız çocuklarla..
ben sizin kahve arkadaşınız değilim saygılı konuşun bir zahmet..
Merhaba öncelikle bebeğiniz sağlıklı doğar inşallah. Daha önce yazdım, personel olmadıgı zaman çocuğun külotunu değiştirdim. Çocuklar birkaç damla kaçırdığı zaman ya kendisi değiştiriyordu ya da yardım istediği zaman bana söylüyordu. Ben iğrenmem çocuklardan.Ben size bi soru sormak istiyorum, farzedinki yardımcı personel yok ve bu işi anneler yapacak, anne gelemediği durumda nasıl olacak?
Mesela ben doğum yaptığım zaman ha deyince çıkıp çıkıp gidemem her dakika, böyle bi durumda çocuk altını ıslatıyor ve anne gelemiyor bunun çözümü ne olur?
Sen oku ihtiyacın var gibipff kadını bezdirdiniz resmen..
okuduğunu anlayamayan sevgili üyeler boş zamanlarınızda kitap okuyun lütfen
Kardes bas git doguya yaa cocuguna vc egitimi vermekten acizsin geldin burda bidi bidi yapiyosun soba yakmak fedakarliktir emektir çile biraz ogretmenligin sanindandir ama bak p.k demiuorum egitin cocuklarinizi mahremiyet de mi bilmiyosunBiran üzüldüm tartıştığınızcşey konu bile edilmez doğuda öğretmenler soba yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?