Anaokulu Alt Değiştirme

Aslında konuda yanlış anlaşılan çok önemli bir durum var.
Bu okullar zaten tuvalet eğitimi tamamlanmış öğrencileri kabul ediyorlar. Yani bu alta kaçırma olayı çok çok nadir olacak. O durumda ne yapmalıyım diyor arkadaş. Yani yardımcı mı olsun yoksa aileyi beklesin mi? Hangisi çocuğun yararına olacak? Acaba davranışı pekişecek mi? Veya mahremiyet sebebi ile rahatsız olacak veliler olacak mı? Bunları konuşmak gerekiyor. Yoksa günde 3-4 kez çiş kaçıran çocuk zaten bezi bırakmamıştır, o da anaokuluna değil bakımevine gider, orada da bez temizliği yapılır.

Biran üzüldüm tartıştığınızcşey konu bile edilmez doğuda öğretmenler soba yakıyor

Kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum... başka yönetici var mı konumu kapayacak arkadaşlar

Bir soru sordum sadece yahu deneyimsiz oldugum için, devlet okulunda çalışmadıgım için daha önce
Ne vicdanım sorgulanmadı ne öğretmenliğim
Gerçekten amacınız insanları kötü hissettirmek mi bunu başardınız

Bir arkadaş rehber öğretmen

Birinci sınıfta çocuk altına kaçırmış

Annesini aramışlar İstanbul gibi şehirde gel demişler

Bizimki bakmış kaç saat bekleyecek tuvalette bu çocuk demiş

Hemşireden eldiven almış silmiş çocuğu

Unutulanlardan da bir şeyler uydurmuş üstüne

Sonra annesi de gelmiş

O çocuğun annesi gelinceye kadar kaç saat bekleyeceği yani şehrin büyüklüğü önemli

İşim ve oğlumun okulu en iyimser ihtimalle yarım saat sürer ki 1,5 saat sürdüğü çoktur

İşe çocuk giysileri ile gitmediğime göre eve de uğrayacaksam süre iyice uzar

Toplu taşıma ile gidersem en iyimser 1,5 saate ulaşırım ya da 2 araba ile belki 1 saat

Bu süreçte çocuk nerede bekleyecek

Anasınıfı çocuğu öğretmensiz teneffüse bile çıkmaz tek başına tuvalette mi dikilecek

Evde cocuguna temizlikci cagirmiyosun cunku senin cocugun. Ama onlar ogretmen farkindaysaniz. Kimse sizin cocugunuzun p.kuyla ugrasmak zorunda degil.. tuvalet egitimi veremeyen ne diye krese verirki
Öğretmen orada o kuzuların anası sayılır eline yapışmaz bacım bu işler sevgiyle olur o da mesleği seçmiş belliki çocuklarla ilgilenmeyi seviyor ilgi sadece oyunla olmaz yeri gelecek alt temizli yapacak

@Margarikotin Kazen

Ucretliler biraz isguzar oluyo sanirim bransiniz degil fazla profesyonel bulamadim sizi

Merhaba öncelikle bebeğiniz sağlıklı doğar inşallah. Daha önce yazdım, personel olmadıgı zaman çocuğun külotunu değiştirdim. Çocuklar birkaç damla kaçırdığı zaman ya kendisi değiştiriyordu ya da yardım istediği zaman bana söylüyordu. Ben iğrenmem çocuklardan.

Konu sahibesi anaokulu ile bakıcılığı karıştıranlar var... Belliki anlamadılar.

Siz toplantı yapın ...benim gibi çocukla ilgili bilgiyi bana söyleyin diyende olabilir kalsın öyle eve gelsin diyende, yardımcı abla olsaydı keşke diyende olabilir...

Çocuk hakları ve mahremiyet eğitimi için bence dokunulmamali. babası bile işten çıkıp gidebilir mesela o imkanımız var ama bu imkanı olmayanlar olabilir onlar için abla tutulur ... Aile rızası olduktan sonra ...

Biran üzüldüm tartıştığınızcşey konu bile edilmez doğuda öğretmenler soba yakıyor
Kardes bas git doguya yaa cocuguna vc egitimi vermekten acizsin geldin burda bidi bidi yapiyosun soba yakmak fedakarliktir emektir çile biraz ogretmenligin sanindandir ama bak p.k demiuorum egitin cocuklarinizi mahremiyet de mi bilmiyosun

Benimki devlet anaokuluna gitti. Çişini de kaçırmıştı bir kez, çiş de olsa ter de olsa değiştiriyorlardı. Yardımcı bir teyze vardı o yapıyordu bu işleri ,ücretini veliler veriyordu.

Okuduğunu anlayamayan insanların yorumunu ciddiye alıp üzülmeyin.

Siz ararsınız velisini çağırırsınız, gelemeyecek durumdaysa izin alıp değiştirirsiniz. Ama en baştan söylersiniz göreviniz olmadığını ve çocukların mahremeyitlerini öğrenme açısından doğru olmadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…