Kızlar icime cok dokunan bir sıkıntım var. Lutfen fikirlerinizi paylaşın günlerdir icim icimi yiyor. Benim iki tane oglum var. Buyuk oglusum 5.5 yasında anaokuluna gidiyor. Yaşadığımız yer bir site, herkes birbirini iyi kotu tanıyor. Ogretmeni de bizim bloktan birinin kızı, yeni evlenip taşınmış buradan. Biraz sert, disiplinli bir ogretmen. Biz kendisiyle Facebook'tan da ekledik, foto vs paylaşıyor diye.. Eklemez olaydık..

neyse ayrıntısına girmeden soyle anlatayım. Tamamen zıt siyasi görüşlerimiz var. Aslında hic yorum vs yapmıyorduk, yok sayıyorduk bu konuda birbirimizi. Bir iki kere kendi sayfalarımızda birbirimiZin yazdıklarına ithafen paylaşımımız oldu gibi ama idare ettik. Gecen gun birsey yazdı. Dayanamadım çünkü cok fanatikceydi, bende hocam yadırgadim tarzı birşeyler yazdım. Sert çıktı, bende "bir eğitimciye bu derece fanatik olmayı yakıştıramadim" tarzı birşeyler yazdım. O yine sert cikti, ben dokturdum, yazdım yazdım. Sonra paylaşmadan esim sakinlestirdi beni. Yemin ederim evlat dışında hicbirsey beni o cümlelerden alikoyamazdi
Ama ah evlat.. Ben " bir gun yuzyuze konuşalım empati yapalım vs" resmen sakinlestirdim ortamı. Simdi sıkıntım su. Bu kadın bana takip cocuğuma farklı davranıyor mudur? Ne bileyim musameresi var onu geri planda bırakıyor mudur? Oglum pek anlatmaz, zaten oyle bayıldıgi da yok öğretmenine, zaten okula bile yeni alıştı sayılır. İcimde kaldı cümlelerim o ayrı dokunuyor ama sabrediyorum ama kuzuma dayanamam. Lutfen bir akıl verin sevgiler..