Anaokulu öğretmenimizle tartıştık, oğluma yansitirsa:((

Iyi de konunun siyasi gorusle falan alakasi yok hem de hic. Konu merhametle alakali sagduyu ve vicdanla alakali. O ogretmen bozuntusunda bunlarin hicbiri yok. Ona neymis milletin dininden herkes kendine bakacak. Oyle ogretmen ne verebilir cocuga?

ben olsam görüşüme ters olan bir okula, öğretmene teslim etmem çocuğumu
tamamen aynı fikirde olmalıyız
kendimden örnek vereyim
Atatürk ilkelerine bağlı olmayan, Cumhuriyetine, bayrağına sahip çıkmayan öğretmenle işim olmaz
bu saydığım kavramlar asla siyasetle ilgili şeyler değil
eskiden Atatürk eğitimin , öğretimin temel taşıydı, baş tacımızdı, şimdi siyaset oldu.
Yazıklar olsun!

merhaba arkadaşım,
eğer profesyonel idealist bir eğitimci ise kuzunuzu bu tartışmaya asla bulaştırmaz diye düşünüyorum ama ne yazık ki herkes iyi eğitimci olamıyor,işini layıkıyla yapan öğretmenlerimizi tenzih ederim.
eğer böyle bir şey hissederseniz okulun idaresiyle görüşün o da işe yaramazsa kuzuyu mümkünse başka bir okula nakledin.
evladınızla uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

ben olsam görüşüme ters olan bir okula, öğretmene teslim etmem çocuğumu
tamamen aynı fikirde olmalıyız
kendimden örnek vereyim
Atatürk ilkelerine bağlı olmayan, Cumhuriyetine, bayrağına sahip çıkmayan öğretmenle işim olmaz
bu saydığım kavramlar asla siyasetle ilgili şeyler değil
eskiden Atatürk eğitimin , öğretimin temel taşıydı, baş tacımızdı, şimdi siyaset oldu.
Yazıklar olsun!

Beğenecektim yazınızı ama telefondan girdiğim için çıkmadı herhalde. Alıntılayip bunu yazan ellerinize sağlık demek istedim çok güzel yazmışsınız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ne kadar abartmışsınız konu sahibinin tepki vermesini ya hu:53:
ne demek hakkın yok kim ne derse desin falan.

bu öğretmen insan eğitiyor bilmem farkında mısnız? elbette birinin onun körlüğüne tepki vermesi gerekiyordu.
bir öğretmen x partiyi tutmayanlar namazsız , abdestsiz diyecek kimse de sen yanlışsın demeyecek öyle mi ?
yapmayın Allah aşkına vurdumduymaz mı olsun insanlar yani? çoğunuz da siyasi tercihine tepki verdiğini sanmış üstelik .

herhangi biri olsa belki es geçersin ama öğretmen bu milletin çocuğuna akıl veriyor, ders veriyor.
bazen çok şaşırıyorum yorumlara ya hu :53:
[/QUO

Yahu akp li diye doktora gitmediğinz oldu mu?Ya şu taksi şoförü chp lehine tweet atmış dur şuna binmeyelim dediniz mi?Niye siyasi düşüncesi olmasın.İstediği gibi ifade etmekte özgür.Tepki verilecekse bu velinin haddi değil.Rahatsız olunursa üst amirleri gerekli gördüğü yerde uyarır zaten.Demek ki sadece konu sahibesini huzursuz etmiş söylemleri öğretmenin .Öğretmenin tek yanlışı veliyi ekleyip sosyal medya da olsa içli dışlı olması.ne münasebettirki öğretmenin kişisel listesinde veli olsun.Hangi doktorun,hangi hakimin,hangi şoförün kişi listesinde müşterisi vardır ki.İşte öğretmenin hatası bu.

Iyi de konunun siyasi gorusle falan alakasi yok hem de hic. Konu merhametle alakali sagduyu ve vicdanla alakali. O ogretmen bozuntusunda bunlarin hicbiri yok. Ona neymis milletin dininden herkes kendine bakacak. Oyle ogretmen ne verebilir cocuga?

Öğretmenliği profesyonel bir meslek olarak yapan yani işini yapan bir öğretmense çocuğunuza bunu yansıtmaz. Ben siyaset tartışmayı mantıksız buluyorum kimsenin fikri değişmiyor çünkü herkes kendi penceresinden bakıyor bence o öğretmenin yazdığı hiçbir şeye yorum yapmayın.

Ben olsam yansıtmam okul öncesi öğretmenliği okuyorum bende ailesi beni ilgilendirmez benim görevim çocukları eğitmek diye düşünüyorum inşallah o öğretmende görevinin bilincindedir

Zannetmiyorum cocuga bir zarar vericeni, cahilmi bu,
Sizinle sorunlu diye cocuktan cikarsin.
Sizin yerinizde olsam, herkesle yüzgöz olmazdim, ögretmeni eklemeye
Ne gerek var.

Zaten cok sınırlı arkadasım var. Cok gereksiz bulduğum Facebook'a sırf oglumun foto ve videolarını göreyim diye üye oldum. Ogretmeni de o yüzden ekledim, zaman zaman sınıfın fotograflarini paylaşıyor.

Öğretmenliği profesyonel bir meslek olarak yapan yani işini yapan bir öğretmense çocuğunuza bunu yansıtmaz. Ben siyaset tartışmayı mantıksız buluyorum kimsenin fikri değişmiyor çünkü herkes kendi penceresinden bakıyor bence o öğretmenin yazdığı hiçbir şeye yorum yapmayın.

Ben olsam yansıtmam p

Zannetmiyorum cocuga bir zarar vericeni, cahilmi bu,
Sizinle sorunlu diye cocuktan cikarsin.
Sizin yerinizde olsam, herkesle yüzgöz olmazdim, ögretmeni eklemeye
Ne gerek var.

Zaten cok sınırlı arkadasım var. Cok gereksiz bulduğum Facebook'a sırf oglumun foto ve videolarını göreyim diye üye oldum. Ogretmeni de o yüzden ekledim, zaman zaman sınıfın fotograflarini paylaşıyor.

Yahu akp li diye doktora gitmediğinz oldu mu?Ya şu taksi şoförü chp lehine tweet atmış dur şuna binmeyelim dediniz mi?Niye siyasi düşüncesi olmasın.İstediği gibi ifade etmekte özgür.Tepki verilecekse bu velinin haddi değil.Rahatsız olunursa üst amirleri gerekli gördüğü yerde uyarır zaten.Demek ki sadece konu sahibesini huzursuz etmiş söylemleri öğretmenin .Öğretmenin tek yanlışı veliyi ekleyip sosyal medya da olsa içli dışlı olması.ne münasebettirki öğretmenin kişisel listesinde veli olsun.Hangi doktorun,hangi hakimin,hangi şoförün kişi listesinde müşterisi vardır ki.İşte öğretmenin hatası bu.

pardon ben hiçbir şey anlamadım yazınızdan.
ne akpli diye doktora gitmemesi ?
kim burada öğretmenin siyasi görüşü olmaz dedi ?
siz konuyu nasıl anladınız Allah aşkına. baştan bir okuyun bakalım konu sahibi ne anlatmış ben ne yorumlar yapmışım.
bende olmayan ithamlarınızla kendimi anlatmaya çalışamam kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Ben olsam yansıtmam p

Uzulecegin bir sey yok. Ogretmen utansin. Yazdigi bir ogretmene yakismayacak kadar nefret ve kin dolu. Bosver. Ayrica bu zihniyette insan cocuguna yansitir. Zaten sert bir ogretmen demissin. Baska okula gonderebiliyorsan cikar..

Allahım yarabbim yaaa. millet uzayda su arıyo yeni canlı arıyo biz akpli öğretmen mhpli öğretmen konuşuyoz.
arkadaşlar, biz sınıfa girdiğimiz anda sadece öğretmen oluruz ne akpsi ne chp si ne mhp si.
ayrıca bi veli öğretmenle o kadar da içli dışlı olmamalı. sınırını korumalı. tartışma sınırına gelmemeli.

Ben olsam yansıtmam okul öncesi öğretmenliği okuyorum bende ailesi beni ilgilendirmez benim görevim çocukları eğitmek diye düşünüyorum inşallah o öğretmende görevinin bilincindedir

Kıyamam ya şimdi çocukta ısınmış ortama müsamere heyecanıda baslamıstır ufaktan hazırlıklar falan ...Ama hıcbırsey bu hayatta ınanın bana salakça bı ınsanın o kadar cocuk ıcınde onu hısle bıle ıkıncı plana atması için değmez..!! O zaman kıyamıyorsanız buaralar daha özenli olun mesela çocugunuz hissetmeden sanki ne yaptıgını eskısınden daha ayrıntılı bı sekılde sorun ona...Temız kalplı o herseyı anlatır..Atıyorum bugun öğretmen tek tek kaldırıp sarkı söylettı dedıgınde... Sende söylemek ıstedın mı? önce kım kalktı söyledı? pekı ondan sonra kım kalktı söyledı? senı kaldırdı mı? ya da işte bugun resım yaptık dedıgınde ...Öğretmenın ne dedı ayseye ne dedı sana ne dedı.. Tarzın da bıraz daha ınce dusunup sorun nasıl olsa o da tam soru sorma cagında anlamaz zaten.. Bılmıyorum herkesın evladı kendıne tabıkı de özeldır degerlıdır.. Ama bu konularda bende cok hassasım ..Pimpirikliyimdirde acıkcası... His olarak bıle kımse ıncıtemez o yastakı cocugu ..Suan da karsılastıgı zorluklarla ve böyle ınsanlarla mucadele edebılecek guce sahıp degıl..Yani baktınız bı sorun var..Arkadaslarından ayrılmasına üzülür en fazla bı sekılde yenı yerıne de alısıcak..En azından üzülmesin :31: Bılıncaltına atıyorlar bu yasta herseyı..Soruyorsun cocuga hersey düzgun hersey mukemmel.. olmaz yanı kacıncı yuzyılda yasıyoruz bız daha bılınclı ebeveynler olarak daha ınce dusunucez ..Ki önumuzde bınlerce secenek var okul olarak .. Yanı sız o zaman bıraz daha dıkkatlı davranın bu sekılde sınyallerı alırsanız harekete gecın derım :26:

Canım bir egitimci olarak konuyu dikkatlice okudum. Benim velilerimde facebookta ekli. Herkesin her konuda düşünceleri farklı haliyle. Okuyup geçiyorum. Sosyal medyada polemik yaratmak mantıklı değil. Senin sorununa gelince kendini bilen bir eğitmen büyüklerle olan sorununu masum çocuklara yansıtmaz! Ki zaten ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum. Benimde zıt gittiğim velilerim var. Ama o çocuklar çok saf, masum... Diyeceğim o ki cocugunuza kin besleyemez, beslememeli!...

Bende bir ogretmen olarak olayin cocuga yansitilmayacagini dusunuyorum. Ortada tam bir tartisma bile yok sadece fikir ayriligi. Sahsen ben bir tartisma yasamasam bile fikir olarak boylesine zit oldugum birinin cocugumu egitmesini istemezdim. O yaslar cok krtik derslerde cocugumun beynini nelerle dolduruyor paranoyasi yasardim. Cok zor bir durum. Kolayliklar.

Arkadaslar telefondan giriyorum ve bir problem var. Kimseyi tek tek alintilayamiyorum. O yüzden tekrar genel bir iki şey yazmak istedim. Gercekten herkesin düşüncesine ve özgürlüğüne saygı duymaya çalışan bir ınsanım. Üniversite hayatımda hep başörtülü arkadaslari savundum, " ben rahatca kotumla girerken nasıl okula giremez" vs diye kavga ettim. Özgür düşüncenin yanında olmak adına.. Ama burada siyasi desemde simdi anlayıp düşününce, sizlerden yorumlarda alınca anlıyorum ki bu siyasi birsey degildi. Bir arkadaşda yazmış vicdanla ilgili birseydi. Cok etkilenmiştim 15 yasında bir cocuğun ana babasının gozu önünde eriye eriye ölmesinden.. Bu hislerdeyken hocanın boyle bir paylaşım yapması, üstüne savunup birde akp'ye vs bağlamasına dayanamadım, tepkimi gösterdim. Haddi degil vs diyen olmus. Bu senin haddin degil demek aslında kimsenin haddi degil. Ben herseyden önce ınsanım, anneyim, TC vatandasiyim. Aslında bir öğretmenin bu kadar futursuzca boyle bir paylaşım yapabilmesi beni şaşırttı. Bir cocuk cenazesi üzerinden boyle bir polemiğe girmesi ve bu insanın her gun benim cocuğumla olması düşüncesi beni korkuttu. Bakın altını çiziyorum bu cümlesini yine okusam yine yazarım. Bir arkadas merak etmeyin cocuğunuza irticai faaliyet yaptiramaz vs bir cümle kurmuş. Zaten boyle bir ihtimal soz konusu olsa o okulu ayağa kaldırırım. Bir Musluman olarak cok kırıldım bu öğretmene, hakkımı aldı benim ve benim gibi düşünen pekcok insanın. Yine de hatam su belki özelden ifade edebilirdim kendimi. Bir de bebegim var, evime yakın diye bu okula yazdırdım oğlumu. Cok araştırdığım halde kaçırmışım iste yanlış tercih olmus. Ha öğretmenin siyasi görüşü olamaz mı vs denmiş tekrar ediyorum bu simdi sakınce düşününce anlıyorum ki sadece siyasi bir mesele degil, ahlaki bir mesele, bir vicdan meselesi hatta. Yazık bu ulkemi bu hale getirenlere.. Facebook'ta Ogretmen ekli, yüz goz olunmuş diyenlere ise tekrar söylüyorum. Oglumun fotograflarını görebilmek için ekledim diğer veliler gibi. Birde küçük bir sitede oturuyoruz. Aynı zamanda merhabalastigimiz bir komşunun kiziydi bu Ogretmen oradan da bir iliski vardı gibi. Ben simdilik sakinliğimi korumayı düşünüyorum ama oğluma hep çaktırmadan soru soruyorum. Fevri çıkış yapan, öğretmenin her sözü doğrudur tarzı konuşan, velileri asagiladiklarini hissettiğim birkaç arkadasa ise gercekten sadece egitim fakültesi mezunu olarak eğitimci olunmadigini önce insan olunması gerektiğini de hatırlatmak istiyorum. Uzun oldu okuduysanız cok teskkr ederim herkese :))

Allahım yarabbim yaaa. millet uzayda su arıyo yeni canlı arıyo biz akpli öğretmen mhpli öğretmen konuşuyoz.
arkadaşlar, biz sınıfa girdiğimiz anda sadece öğretmen oluruz ne akpsi ne chp si ne mhp si.
ayrıca bi veli öğretmenle o kadar da içli dışlı olmamalı. sınırını korumalı. tartışma sınırına gelmemeli.

Ablacım bence tam tersi, bence bir öğretmen içli dışlı olmamalı veliyle, tartışma sınırına girmemeli.
Veliler her zaman donanımlı olamayabiliyor, öğretmen sınırını belirlemeli..

Ablacım bence tam tersi, bence bir öğretmen içli dışlı olmamalı veliyle, tartışma sınırına girmemeli.
Veliler her zaman donanımlı olamayabiliyor, öğretmen sınırını belirlemeli..

Bakın bu ogretmen benden genc, henuz birkaç senelik tecrübesi olan biri. Asla kimseyi aşağılamak niyetim ve haddim degil ama egitim aldığımız kurumlara bakarsak bile benim cok daha donanımlı oldugum net. Ama cok dogru ben hicbirsey bilmeyen gariban bir kadinda olabilirdim. Yada herseyi bilen ama sinirli, sabırsız, duramayan bir veli. Ama sen öğretmensin. Ogretmen.. Ama anlıyorum ki bir musibet bin nasihatten hayırlı. İyiki bu anaokulunda basımıza geldi..

Bakın bu ogretmen benden genc, henuz birkaç senelik tecrübesi olan biri. Asla kimseyi aşağılamak niyetim ve haddim degil ama egitim aldığımız kurumlara bakarsak bile benim cok daha donanımlı oldugum net. Ama cok dogru ben hicbirsey bilmeyen gariban bir kadinda olabilirdim. Yada herseyi bilen ama sinirli, sabırsız, duramayan bir veli. Ama sen öğretmensin. Ogretmen.. Ama anlıyorum ki bir musibet bin nasihatten hayırlı. İyiki bu anaokulunda basımıza geldi..

Bence de sınırı öğretmen belirler canım...

Düzeltme: Tabiki donanımlı olabilirsin canım, olamayadabilirdin.Ben genel konuştum öğretmenin sınırı hakkında.

Son düzenleme:

Düzeltme: Tabiki donanımlı olabilirsin canım, olamayadabilirdin.Ben genel konuştum öğretmenin sınırı hakkında.

Ben inanın en ufak bir paylaşım yaparken bunu kimler okur diye içimden geçirip ince eleyip sık dokuyorum.. En ufak bu tarz paylaşımlarla karşılaşacağımı tahmin etsem zaten ogretmeni eklemezdim, huzurumda kacmazdi.:(

Ben bir ogretmen olarak, isin icinden biri olarak sana soyle bir tavsiyede bulunayim; sen sadece bu ogretmene karsi degil cocugunun hayatina girecek butun ogretmenlere karsi tetikte ol ve cocuguna farkettirmeden sorularla takip et. Simdi bana kimse kizmasin ogretmenleri zan altinda birakiyorum diyede dusunulmesin. Ben ev arkadasimi biliyorum sevgilisiyle kavga ettiginde sinirimi yine cocuklardan aldim diye anlatirdi (anaokulu ogretmeniydi). Senin bu tepkiyi vermen gayet normal. Paylastigi sey bana gore sadece bir ogretmene degil bir insana yakismiyacak bir durum. Ben senin yerinde olsam ve kendimi tutup paylasimina yorum yapmasam bile icim icimi yerdi ben cocugumu nasil bir vicdansiza biraktim diye. Madem az kalmis, cocugunda mutlu olayin ustune aleni olarak gitme. Cocuguna yansitmamak icin elinden geleni yap.

Ben bir ogretmen olarak, isin icinden biri olarak sana soyle bir tavsiyede bulunayim; sen sadece bu ogretmene karsi degil cocugunun hayatina girecek butun ogretmenlere karsi tetikte ol ve cocuguna farkettirmeden sorularla takip et. Simdi bana kimse kizmasin ogretmenleri zan altinda birakiyorum diyede dusunulmesin. Ben ev arkadasimi biliyorum sevgilisiyle kavga ettiginde sinirimi yine cocuklardan aldim diye anlatirdi (anaokulu ogretmeniydi). Senin bu tepkiyi vermen gayet normal. Paylastigi sey bana gore sadece bir ogretmene degil bir insana yakismiyacak bir durum. Ben senin yerinde olsam ve kendimi tutup paylasimina yorum yapmasam bile icim icimi yerdi ben cocugumu nasil bir vicdansiza biraktim diye. Madem az kalmis, cocugunda mutlu olayin ustune aleni olarak gitme. Cocuguna yansitmamak icin elinden geleni yap.

Tabi bes parmağın besi bir degil ama boyle hassas mesleklerde boyle insanların olabilmesi insanı kahrediyor. Ev arkadasınız dehşete düşürdü beni:(( Allahım yavrularımızı boyle insanlardan korusun. El bebek gul bebek buyut, sonra öğretmenin canı sıkkın diye çocuğunu kahretsin. Sen tepki gösterince de öğretmene laf edilmez vs konusulsun.. :((

Arkadaslar ben siyasi görüşlerini Facebook gibi bir ortamda paylaşacak, paylaşanlarla polemiğe girecek bir insan değilim. Herkesin görüşüne saygım var, kaldı ki kime oy vereceğim bile net degil ( kime vermeyeceğim belli diyelim) Asla fanatikliklik, particilik abuk sabuk birsey yapacakta değilim. Ama bu Ogretmen hanım gezi parki olaylarinda yaralanan yakın zamanda ölen 15 yaşındaki cocuğun cenazesi sonrası "100 bin kişilik cenaze töreni, 90 bini abdest almasını bilmiyor" tarzı bir cümle paylaştı. Ve ben buna dayanamadım. Ha düşünüyorum bugün olsa yine yazarım yine yazarım. "Hocam o doksan binin icinde bir kisi biliyorsa günahına girdiniz. Bunu bilebilecek olan Allahimdir. Sizi eğitimci olarak bu derece fanatik olabilmenizi yadırgadim." yazdım. Ben kendini daha iyi ifade edecek diye düşünürken Ogretmen hanım siyasi konulara girdi, ben devamını getirecekten esim beni durdurdu. Olay budur. Bu konu hakkında icim huzurlu. Huzursuz oldugum bu meseleyi cocuğuma yansıtır mı? Daha endişe verici olansa kendi fikirlerini yansıtır mı?? Tabiki şikayet etmeyi filan düşünmüyorum somut birsey olmadan cocuğuma karşı. Olay budur. Simdilik bir sıkıntı olmazsa donemi tamamlamayı düşünüyorum olgusumun düzenini bozmamak adına.. Simdi buyrun lutfen :)

Susmayıp bu insanlık dışı paylaşıma ses çıkaran, yorum yapan ellerinize sağlık diyebiliyorum sadece! Daha hala siyasi görüş diyenler var. Burada siyasi görüşle ilgili konuşmayayım ama insanlıkla ilgili ciddi bir eksiklik var. Minicik çocukları eğiten bir insan, ölmüş küçücük bir çocuğa karşı bu kadar kin ve nefret doluysa kimse kusura bakmayacak, bu veli en doğrusunu yapmış. Ve sizle olan münakaşasından öte bu eğitimcinin(!) acımasızlığı konusunda endişelenmelisiniz diye düşünüyorum. Bence alın okuldan, alamam alıştı derseniz de takip edin ama bilemiyorum. Ben artık korkuyorum bu insancıklardan malesef...

Kızlar icime cok dokunan bir sıkıntım var. Lutfen fikirlerinizi paylaşın günlerdir icim icimi yiyor. Benim iki tane oglum var. Buyuk oglusum 5.5 yasında anaokuluna gidiyor. Yaşadığımız yer bir site, herkes birbirini iyi kotu tanıyor. Ogretmeni de bizim bloktan birinin kızı, yeni evlenip taşınmış buradan. Biraz sert, disiplinli bir ogretmen. Biz kendisiyle Facebook'tan da ekledik, foto vs paylaşıyor diye.. Eklemez olaydık..:( neyse ayrıntısına girmeden soyle anlatayım. Tamamen zıt siyasi görüşlerimiz var. Aslında hic yorum vs yapmıyorduk, yok sayıyorduk bu konuda birbirimizi. Bir iki kere kendi sayfalarımızda birbirimiZin yazdıklarına ithafen paylaşımımız oldu gibi ama idare ettik. Gecen gun birsey yazdı. Dayanamadım çünkü cok fanatikceydi, bende hocam yadırgadim tarzı birşeyler yazdım. Sert çıktı, bende "bir eğitimciye bu derece fanatik olmayı yakıştıramadim" tarzı birşeyler yazdım. O yine sert cikti, ben dokturdum, yazdım yazdım. Sonra paylaşmadan esim sakinlestirdi beni. Yemin ederim evlat dışında hicbirsey beni o cümlelerden alikoyamazdi
Ama ah evlat.. Ben " bir gun yuzyuze konuşalım empati yapalım vs" resmen sakinlestirdim ortamı. Simdi sıkıntım su. Bu kadın bana takip cocuğuma farklı davranıyor mudur? Ne bileyim musameresi var onu geri planda bırakıyor mudur? Oglum pek anlatmaz, zaten oyle bayıldıgi da yok öğretmenine, zaten okula bile yeni alıştı sayılır. İcimde kaldı cümlelerim o ayrı dokunuyor ama sabrediyorum ama kuzuma dayanamam. Lutfen bir akıl verin sevgiler..

yorumları okumadım sadece sorunuzu okudum birkeç şey söylemek istedim izninizle..
öğretmenlerin öğrencilerini ve velilerini facebookda eklemesine karşıyım.. öğrencilerin en son ihtiyacı olan şey öğretmenlerinin özel hayatına dair fotolar görüp yorumlar okumaları.. tabi velilerinde.. iş ve özel hayat karışıyor ister istemez..
keşke ne siz ne de öğretmen birbirinize yorum yapmasaydınız.. farklı bir ilişkiniz var veli-öğretmen.. bu aşılmış..
bir de eğitimcilerin her hareketine "bir eğitimci olarak" "eğitimci olacaksınız bir de" şeklinde yaklaşılmasın artık ya.. her meslek grubu ayrı.. okulda işini nasıl yapıyor buna odaklanılmalı.. özel hayatları bu kadar didiklenen başka bir meslek grubu yok.. eğitimciye fanatik olmayı yakıştıramadım demenize biraz takıldım da.. siyasi görüşünde fanatik olamaz mı.. sınıfta masanın üstüne çıkıp propaganda yapmıyor sonuçta.. öğrencilerini etkilemiyorsa işini iyi yapıyorsa iç dünyasında yaşadıkları velileri ilgilendirmemeli..
eğer sizinle sorun yaşadı diye oğlunuza bunu yansıtırsa "eğitimci" olamamıştır zaten..
umarım mesleğine saygısı vardır ve oğlunuzu ve sizi ayrı değerlendirecek mantığı vardır..
bence kendisi ile konuşun.. güzelce.. endişenizi de tatlı dille aktarın.. belki de sizin sorunlarınız da çözülür oğlunuzla ilgili endişeniz de kalmaz..

Back
X