Arkadaşlar oğlum bu sene ana sınıfına başladı. İlk hafta çok hevesli olarak giderken bu hafta pazartesiden beri özellikle ayrılırken ağlıyor ve beni bırakmak istemiyor. Pazartesi ben bıraktıktan sonra sınıfta ağlamaya başlamış öğretmeni de beni aradı gittim eve gelmek istediğini söyledi ben de aldım geldik. Sonraki günlerde de durum pek değişmedi bugün de aynı şeyi yaşadık. Yani napacağımı şaşırdım bir anda her şey değişti öğretmenimiz de çok şaşırdı. Evde yaşadığı kötü bir durum filan da yok. Sadece sınıflarında bir çocuk ben seni sevmiyorum oyun oynama gibisinden şeyler söylemiş bir de aynı çocuk oğlum otururken sandalyesini çekmiş oğlum da yere düşmüş diğerleri de gülmüş tabi bizimki de bozulmuş şimdi ben bu durumu öğretmenimize anlattım o da çocuğun annesiyle görüşmüş ama değişen pek bir şey yok. Şimdi ben bu durumda napayım nasıl bir yol izleyim çocuğun annesiyle mi konuşuyum özellikle oğluma karşı nasıl bir tavır izleyim? Kızlar varsa aynı durumu yaşayan nolur bir yol gösterin. Gerçekten üzülüyorum.