Teşekkür ederim haklısınız.Ona o çocukla ilgili problemi öğretmenin halledeceğini, annesiyle konuşacağını falan söyleyin. Yine bekler ve yine alırsanız çocuğunuz bu durumu kullanıp hep aynı şekilde davranacaktır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim haklısınız.Ona o çocukla ilgili problemi öğretmenin halledeceğini, annesiyle konuşacağını falan söyleyin. Yine bekler ve yine alırsanız çocuğunuz bu durumu kullanıp hep aynı şekilde davranacaktır...
Mutlaka bekleyin güven duysun biraz...bir kaç gün en azındanPeki arkadaşlar pazartesi günü oğlumu okula bırakıp geliyim mi yoksa okulda biraz daha bekleyim mi oğlum ısrarla beklememi söylüyor ben de ağlayarak değil de mutlulukla alışmasını istiyorum. Yani okulda onun görebileceği yerde beklemem daha mı olumsuz etkiler gerçi eve gelsem de öğretmenine arattırıyor tekrar gidiyorum.
Teşekkür ederim bir haftadır bekliyorum ama daha kötü oldu şimdi gittiğim an ağlamaya başlıyor.Mutlaka bekleyin güven duysun biraz...bir kaç gün en azından
maalesef çocuklar çok acımasız 5 yaşında bir çocuğun bunları yapmaması lazım ben çocuğuma her şeyin iyisini kötüsünü öğretirken bazı anneler napıyor acaba? Gerçi bazen bazı çocuklar karşısında annelerin de elinden bir şey gelmiyor galiba.nasil yuva cocuguymus anlamadim vallahi sandalye cekmeler itip kakmalar. bu yaştan boyleyse bu çocuklar. yuva öğretmenin bizzat ilgilenmesi gerekir aslinda sizin bi sey yapacabileceginizi düşünmüyorum
Teşekkür ederim okuldan ilkIlk problem okuldan eve gelmek istediginde keake almasaydiniz okulda kalsaydi 2. Problem bu sorunu cozecek olan tek kisi öğretmendir benim oglum ilk yilinda ana sinifinda cok sorun yaşadık sonra baktim ki tamamen ogretmenimizden kaynakli 3 ay sonra ben çok hasta olmasindan dolayi aldim okuldan ikinci yil çok daha iyi bir öğretmeni miz vardi ve süper bi yil gecirdik her sinifta simarik yaramaz çocuklar olur duzeni saglayacak tek kisi öğretmendir
alışım şöyle oldu oğlum ilk hafta okula çok istekli gidip sonra bir anda sınıfta ağlamaya başlayınca öğretmenimiz şaşırmış hemen beni aradı bir sorun mu oldu acaba diye ben hemen okula gittim baktım oğlum çok hüzünlü kesinle sınıfta kalmayı reddediyor böyle bir durumda almak daha mantıklı geldi bu kadar uzatacağını düşünmedimTeşekkür ederim okuldan ilk
öğretmenimiz çok şaşkın nasıl oldu da bir anda böyle oldu diye oğlumun ilk gün çok sevdiği bir arkadaşı oldu ilk haftayı onunla geçirdi daha sonra bu arkadaşı oğlumla sorun yaşayan diğer çocukla arkadaşlık kurmaya başlayınca oğlum yalnız kaldı ne yazık ki arkadaşlık konusunda da biraz takıntılıyız. Hemen ortama ayak uyduramıyoruz.Cocuk ağladığında eve goturmeniz çok yanlış olmuş. Böyle bir durumda en kötü ihtimal annenin sınıfta kalması ki bu bahsettiğim çocuak feryat figan agliyorsa olabilir. Çocuğu ağladığı için bir kez gotururseniz ağlama davranışını daha şiddetli tekrarlar. Ogretmeniniz ne diyor alışmasi konusunda. Yani bütün gün mu ağlıyor etkinliklere hiç mi katılmıyor başka arkadaşları yok mu. Bunlar önemli detaylar
Acaba ilk olarak sizin gibi çocukları mı barıştırsak tabi annesinin tutumu önemli bu durumda.Bemim oğlanda bu sene başladı okula 4 yaşında arkadaşına vurmuş öğretmen söylemedi bile biz büyütmeyelim diye .okul dönüşü diğer çocuk annesinin yanında benim oğlanın vurduğunu söyledi .barıştırmaya çalıştık tatlı dille benim oğlan yine vurcam diye inatlaşıyo neyse evde falan hep işledim kafasına vurma şöyle böyle diye ertesi sabah karşılaştık yine benim oğla arkadaşının elini tuttu vurmucam bidaha dedi barıştılar.
Sanirim biraz hassas bi cocuk:) Sorun arkadaşsa cozulur sonuçta sınıfta arkadaşlık edeceği bir çok çocuk var. Size tavsiyem sabırlı davranın. Oğlunu konuşun başka arkadaşları da olabileceğini anlatın ve onu dinleyip anlamaya çalışın. Ama okul konusunda tavriniz net olsun. Sorun varsa çözüm bulunacagini, ama okula mutlaka gidilecelecegini, okula gitmenin onun sorumlulugu olduğunu bilmeli. Bir günde cozulmeyebilir ama Öğretmeniyle iletişim halinde olursaniz ve sabırlı davranirsaniz çözülüröğretmenimiz çok şaşkın nasıl oldu da bir anda böyle oldu diye oğlumun ilk gün çok sevdiği bir arkadaşı oldu ilk haftayı onunla geçirdi daha sonra bu arkadaşı oğlumla sorun yaşayan diğer çocukla arkadaşlık kurmaya başlayınca oğlum yalnız kaldı ne yazık ki arkadaşlık konusunda da biraz takıntılıyız. Hemen ortama ayak uyduramıyoruz.
Çok teşekkür ederimSanirim biraz hassas bi cocuk:) Sorun arkadaşsa cozulur sonuçta sınıfta arkadaşlık edeceği bir çok çocuk var. Size tavsiyem sabırlı davranın. Oğlunu konuşun başka arkadaşları da olabileceğini anlatın ve onu dinleyip anlamaya çalışın. Ama okul konusunda tavriniz net olsun. Sorun varsa çözüm bulunacagini, ama okula mutlaka gidilecelecegini, okula gitmenin onun sorumlulugu olduğunu bilmeli. Bir günde cozulmeyebilir ama Öğretmeniyle iletişim halinde olursaniz ve sabırlı davranirsaniz çözülür
aslında çok hassas bir çocuk be nedenle böyle basit şeylerden dolayı içine kapanmasını istemiyorum.Çok teşekkür ederim
Bence annesi çocuk ve siz karşılaşmalısınız elinizde çikolata falan meyve suyu olabilir çocukların ikisine çikolatayı paylaştırabilirsiniz birazda anneler telkinde bulunabilirsiniz çocuklara belki işe yarar.Acaba ilk olarak sizin gibi çocukları mı barıştırsak tabi annesinin tutumu önemli bu durumda.
Çok çok iyi fikir bunu deneyeceğim.Bence annesi çocuk ve siz karşılaşmalısınız elinizde çikolata falan meyve suyu olabilir çocukların ikisine çikolatayı paylaştırabilirsiniz birazda anneler telkinde bulunabilirsiniz çocuklara belki işe yarar.
Peki sonra ne oldu kızınız alıştı mı müdür alıp sınıfa götürünce ne yaptı? olay yaşandığında öğretmen sınıfta değilmiş olsa müdahale ederdi ama görmemiş.Benim kızımda ilk hafta güle oynaya gitmişti sonraki hafta kıyamet koptu öğretmen beni çağırdı öğlen 1-2 gün gittim alıp
Işyerine getirmiştim.Sonra müdür çıkarken beni gördü cocuğu kucağımdan alıp sınıfa götürdü öğretmeni de fırçaladı .Diğer cocuk olayında da cocuğun sucu yok öğretmen orda yokmuymuş onun uyarması gerekli sonuçta adı üstünde çocukk