Anaokulu ve maske

Oğlum maskesiz anaokuluna gidiyor, sadece görevliler ve öğretmenler takıyor. Küçücük çocuklar tüm gün ağızlarında maske olmaz ya ben çok üzülüyorum görünce. Hem çoğu doktor söylüyor bunu çocuklar için risk çok az ve taşıyıcı değiller boşuna okullar kapandı dediler. Bağışıklığını güçlendirin oğluma tahlil yaptırdık d vitamini değeri düşüktü doktoru takviyelere başladı, aralıktan beri gidiyor okula sorun yaşamadık.

Herkese merhaba.Biliyorsunuz yarın kreşler açılıyor.5,5 yaşındaki oğlumu artık evde çok bunaldığından kendimde okula gittiğimden yarın kreşe başlatıyoruz.Ama sorun şu ki anaokulunda maske takmıyor çocuklar.Korkuyorum ya bize virüs taşırsa diye.Sizin çocuklarınız kreşe gidiyor mu ve maske takıyorlar mı? Göndermesem bu zamana kadar göndermedim ,nereye kadar göndermeyeceğim.
Anaokullarında maske takılmıyor. Çünkü gün boyu çocukların kendi nefesini soluması gelişimleri açsından sağlıklı değil. Ama takmak isteyen gün boyu maskeli dolaşmak istiyorsa da saygı ile izin veriliyor. Öğretmenler ve personel maskeli zaten. Önümüz de yaz çocuklar neredeyse gün boyu bahçedeler. Biz çocuğumuzu pandemi sürecinde hep gönderdik Özel Maltepe Yelken Anaokulu'na nezle bile olmadı çocuklar. Ne bir çocukta ne bir veli de ne de bir öğretmende hiç vaka yaşanmadı. Hijyene dikkat eden covid-19 tedbirleri aldığına inandığınız bir Anaokulu na gönderin bence. Çocuklar bu süreçte evde kalmaktan çok olumsuz etkileniyor.

Back