evet ben kulagını cekerım demıs mudur okudum tekrarmüdür öğretmenin mi kulağını çekerim demiş?
Allahın belaları. Millet çocuğuna dokunmaya kıyamazken nasıl bir vicdansızlıktır bu ya?Herkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim başka nereye başvurabilir çok üzgünüm
daha neler duyacağım.öğretmen çok hatalı orası doğru ama hiçbir müdür bir öğretmen için veliye ben onun kulağını çekerim diyemez.öğretmeni müfettiş inceler ve gereğini yapar.müdür de tuhaf okulda ki.sonuçta müdür de öğretmen çocuğun öğretmeni de.çocuğunun kulağını çekecek sanki ha ha ha.ha ona da hakkı yok ta neyseeevet ben kulagını cekerım demıs mudur okudum tekrar
mudurun kulak cektıgı yerde ogretmen ne yapmaz kı ah ah
siz müsterıh olun bu hatanın duzeltılmesı ıcın gereken yapılacak tekrarlanmayacak demıyor
kulak cekme oyunu oynuyor
ya siz niye oteki velileri fistekleyip neden hocayla yuzlesmediniz ?Yok baya vurmuş dokunmamış dokunmuş olsa neden sakın ağlama ve annene söyleme desin
Sosyal medya tabii kiHerkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim başka nereye başvurabilir çok üzgünüm
Bir kaç kişiyi danıştım cimer uyarı yapıldığını size haber veriyor yani daha sonuçlanmadı diyorlar bunun daha karakol boyutu varmış öyle olma ihtimali olabilir mi pekibide siz neden ogretmenle yuzlesmediniz nasıl yaparsın diye ?
pedagog esliginde ifade kanıt olabilir yukarda bir uye yazmis .
İnanın çok çaresiz bir sekildeyim bugün bile diyor bana o kötü öğretmen okuldami kendimi tutamadım ağladım bu konuyu kapatalım mi diyeBen de ogretmenim ama hiç de iyi hatirlamadigim ogretmenlerim var
Öğretmenin tek lafı bile o yaştaki cocuk için o kadar kıymetli ki ilk ogretmeninden boyle bir sey görmesi beni çok üzdü
Öyle yapmayı düşündüm aptal kadın yeni hamile bir şey olursa üstüme atarlarDaha dişli olacaksınız.
Gidiceksiniz müdüre, öğretmeni çağırın gelsin diyeceksiniz sonra ikisine de iyice bağırıp çağıracaksınız eş kadar çocuğa vurmak neymiş göstereceksiniz.
Adaletin işlemediği yerde mağara kanunları işliyor maalesef. Gücü ancaocuğa yeten biri ezik ve korkak bir tiptir zaten bağırınca siner. İyice bağırın o sırada görüntü de çekin elinizde olsun.
Dedim diğer velilerede dedim hatta bir tanesinin kızı yanımda annesi ne bağırıp vuruyor dedi ertesi gün ne olduysa hepsi öğretmenin yanında bizim çocuklarımız bişey gormedi biz sizden memmunuz dedi hatta imza topladı öğretmen bunlardan ülkemizdeki insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdindeya siz niye oteki velileri fistekleyip neden hocayla yuzlesmediniz ?
cocugu annnene soyleme diye tembihledigine gore veliden cekiniyor .bari bir paylasaydiniz oteki velileride bilgilendirseydiniz onlar cocuklariyla konusurdu herkesin gozu uzerinde olurdu bisi yapamazdi bidaha .
sen cocuguma hem vurup hemde annene soyleme diye nasıl korkutursun diyemediniz mi allah askina ben sinir oldum burda.
Benimkinin de haberi var aramadı bileBöyle şeylerin üstü kapatılmaya çalışıyor ama kamera kaydı falan varsa alabilirseniz kanıt olur.
Bizim başımıza gelse böyle bir olay kayınpederle ,eşim ögretmene dünyayı dar ederler özellikle kayınpeder çok belalı bir adam torunları için dünyayı yakar..
Doğrudur her insanda evlat ve torun sevgisi yok mesela benim babam çoçuklarımı bile görmedi ben ölsem cenazeme bile gelmez..Benimkinin de haberi var aramadı bile
ben sizi pasif buldum illa sacina yapisin demiyorum ama bir karsisina cikip hesap bile sormamissiniz yani cok garip. sen benim cocgumun nasil kafasina vurup annene soyleme diye tembihlersin diyemediniz mi ? cimerden cevap gelmesi aylar surer .Dedim diğer velilerede dedim hatta bir tanesinin kızı yanımda annesi ne bağırıp vuruyor dedi ertesi gün ne olduysa hepsi öğretmenin yanında bizim çocuklarımız bişey gormedi biz sizden memmunuz dedi hatta imza topladı öğretmen bunlardan ülkemizdeki insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde
Herkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim
Direkt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gidin topluca bir teftişten geçsinler..Herkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim başka nereye başvurabilir çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?