Anaokulu ve şiddet

müdür öğretmenin mi kulağını çekerim demiş?
evet ben kulagını cekerım demıs mudur okudum tekrar
mudurun kulak cektıgı yerde ogretmen ne yapmaz kı ah ah
siz müsterıh olun bu hatanın duzeltılmesı ıcın gereken yapılacak tekrarlanmayacak demıyor
kulak cekme oyunu oynuyor

Bu durumlardan nefret ediyorum tabi yanlış anlasilma hatta cocugun yalan soylemeside bir ihtimal olabilir ama bir anne olarak böyle durumlarda kişinin cezasiz kalması çok koyuyor

Allahın belaları. Millet çocuğuna dokunmaya kıyamazken nasıl bir vicdansızlıktır bu ya?

daha neler duyacağım.öğretmen çok hatalı orası doğru ama hiçbir müdür bir öğretmen için veliye ben onun kulağını çekerim diyemez.öğretmeni müfettiş inceler ve gereğini yapar.müdür de tuhaf okulda ki.sonuçta müdür de öğretmen çocuğun öğretmeni de.çocuğunun kulağını çekecek sanki ha ha ha.ha ona da hakkı yok ta neysee

durüst olmak gerekirse cocugumun kafasina vuran birinin gider bir güzel agzina yapistirirdim .alabileceginiz ceza maksimum hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi yani baska suc islemezseniz 5 yil boyunca sicilinize falan islemiyor. bir güzel yolardım saçını . inanın şikayet etse bile bundan fazla ceza alamazsiniz .

Yok baya vurmuş dokunmamış dokunmuş olsa neden sakın ağlama ve annene söyleme desin
ya siz niye oteki velileri fistekleyip neden hocayla yuzlesmediniz ?
cocugu annnene soyleme diye tembihledigine gore veliden cekiniyor .bari bir paylasaydiniz oteki velileride bilgilendirseydiniz onlar cocuklariyla konusurdu herkesin gozu uzerinde olurdu bisi yapamazdi bidaha .
sen cocuguma hem vurup hemde annene soyleme diye nasıl korkutursun diyemediniz mi allah askina ben sinir oldum burda.

Böyle şeylerin üstü kapatılmaya çalışıyor ama kamera kaydı falan varsa alabilirseniz kanıt olur.
Bizim başımıza gelse böyle bir olay kayınpederle ,eşim ögretmene dünyayı dar ederler özellikle kayınpeder çok belalı bir adam torunları için dünyayı yakar..

Boyleleri ayni meslekte oldugum icin utaniyorum.hadi ortaokul lise olur sinirlenirsin de daha ana sinifindaki cocuk napmis olabilir de sabredemedin.milli egitime gidin cimere tekrar yazin belki sonuc alamayacaksiniz ama en azindan ogretmen korksun bi daha yapmaz belki

Sosyal medya tabii ki

Daha dişli olacaksınız.

Gidiceksiniz müdüre, öğretmeni çağırın gelsin diyeceksiniz sonra ikisine de iyice bağırıp çağıracaksınız el kadar çocuğa vurmak neymiş göstereceksiniz.

Adaletin işlemediği yerde mağara kanunları işliyor maalesef. Gücü anca cocuğa yeten biri ezik ve korkak bir tiptir zaten bağırınca siner. İyice bağırın o sırada görüntü de çekin elinizde olsun.

Son düzenleme:
bide siz neden ogretmenle yuzlesmediniz nasıl yaparsın diye ?
pedagog esliginde ifade kanıt olabilir yukarda bir uye yazmis .
Bir kaç kişiyi danıştım cimer uyarı yapıldığını size haber veriyor yani daha sonuçlanmadı diyorlar bunun daha karakol boyutu varmış öyle olma ihtimali olabilir mi peki

Ben de ogretmenim ama hiç de iyi hatirlamadigim ogretmenlerim var
Öğretmenin tek lafı bile o yaştaki cocuk için o kadar kıymetli ki ilk ogretmeninden boyle bir sey görmesi beni çok üzdü
İnanın çok çaresiz bir sekildeyim bugün bile diyor bana o kötü öğretmen okuldami kendimi tutamadım ağladım bu konuyu kapatalım mi diye

Öyle yapmayı düşündüm aptal kadın yeni hamile bir şey olursa üstüme atarlar

Dedim diğer velilerede dedim hatta bir tanesinin kızı yanımda annesi ne bağırıp vuruyor dedi ertesi gün ne olduysa hepsi öğretmenin yanında bizim çocuklarımız bişey gormedi biz sizden memmunuz dedi hatta imza topladı öğretmen bunlardan ülkemizdeki insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde

Benimkinin de haberi var aramadı bile

ben sizi pasif buldum illa sacina yapisin demiyorum ama bir karsisina cikip hesap bile sormamissiniz yani cok garip. sen benim cocgumun nasil kafasina vurup annene soyleme diye tembihlersin diyemediniz mi ? cimerden cevap gelmesi aylar surer .

Direkt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gidin topluca bir teftişten geçsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…