Elimde hiç bir kanitim yok maalesef ama oğlum olayı her seferinde aynı şekilde anlatıyorGünümüz şartlarında sosyal medyadan çözülüyor ne yazık ki böyle sorunlar.
Üzülerek söylüyorum bunu da.
Bir şekilde kanıt sunarak yayın.
Üzgünüm hiç birşey YokDarp raporu ve kamera kaydı varsa dava açılabilir. Onun haricinde somut bir şey yapılamaz
O zaman fazla uzatmayın, şubesi değişmiş zaten. Sonrası sen yalan söylüyorsun iftira atıyorsuna kadar gider. Çocuğunuz psikolojik olarak daha fazla etkilenirÜzgünüm hiç birşey Yok
oğluma sözde ögretmeni 5 rakamını cizemedigi icin beceriksizsin dedi. o gün sabaha kadar ağlayıp defter yirttı 5 yazmak icin. ben heryere şikayet ettim zamanında hiçbirşey yapmadilar. halâ aynı okulda devam ediyor. müdür dinlemedi bile çocuk bu kafada kurmuştur dedi:)Herkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim başka nereye başvurabilir çok üzgünüm
Peki nasıl guvenicem ben çocuğu bırakıp ya karşısına çikarsaO zaman fazla uzatmayın, şubesi değişmiş zaten. Sonrası sen yalan söylüyorsun iftira atıyorsuna kadar gider. Çocuğunuz psikolojik olarak daha fazla etkilenir
Sözde okulda şiddet tin affı yok diyorlar peki sonrası okulda sıkıntı yaşadımi oğlunuzoğluma sözde ögretmeni 5 rakamını cizemedigi icin beceriksizsin dedi. o gün sabaha kadar ağlayıp defter yirttı 5 yazmak icin. ben heryere şikayet ettim zamanında hiçbirşey yapmadilar. halâ aynı okulda devam ediyor. müdür dinlemedi bile çocuk bu kafada kurmuştur dedi:)
O kadar da şaşırmamıştır insallahPeki nasıl guvenicem ben çocuğu bırakıp ya karşısına çikarsa
Kim öğretmen mı okulda karşısına çıkacak? Abartmayın bence. Kanıt yoksa da yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki, üzgünüm. Kalemle vurduğuna göre görünür bir şey yoktur. Belki de dokunmuştur kalemle sadece.Peki nasıl guvenicem ben çocuğu bırakıp ya karşısına çikarsa
Yok baya vurmuş dokunmamış dokunmuş olsa neden sakın ağlama ve annene söyleme desinKim öğretmen mı okulda karşısına çıkacak? Abartmayın bence. Kanıt yoksa da yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki, üzgünüm. Kalemle vurduğuna göre görünür bir şey yoktur. Belki de dokunmuştur kalemle sadece.
ertesi gün dilekce verip okuldan aldik. şu an 3.sinifa gidiyor halâ özgüven kırıklığı yaşıyor ben yapamam beceriksizim diyor etkisi hep üzerinde.Sözde okulda şiddet tin affı yok diyorlar peki sonrası okulda sıkıntı yaşadımi oğlunuz
şikayetçi olursanız pedagog eşliğinde ifadesi alınabilir çocuğun ve kanıtınız olabilir aslındaElimde hiç bir kanitim yok maalesef ama oğlum olayı her seferinde aynı şekilde anlatıyor
Oyle sinirleniyorum ki böyle şeylere elleri kırılsın inşallah.Ne hakla bunu yapabilir.Herkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim başka nereye başvurabilir çok üzgünüm
mudur bıle kulagını cekerım demıs o okulda hersey sıddet yanlısı sanırımHerkese merhaba oğlumu anaokuluna yazdırdım bir hafta gitti etkinliklerde diğer çocuklara göre yapamadığı için önce öğretmen olucak yaratık bağiriyor sonra kafasına kalemle vuruyor annene söyleme diye çocuğu tehdit ediyor çocuğumu aldığımda analadim birşeyler olmuş ama öğretmen den dayak yiyeceği aklima bile gelmemişti eve geldim oğlumu konuşturdum bana herşeyi anlattı okula şikayet te gittim şube değiştirildi ben kulağını çekerim dedi müdür tabi bişey yapmadı cimere yazdım bende gelen sonuç okul müdürü bilgilendirilmiş tır uyarılmış tır yanına kaldı gibi birşey yalvarırım anlayan arkadaşlar olucaktir bana akıl verin ne yapabilirim başka nereye başvurabilir çok üzgünüm
müdür öğretmenin mi kulağını çekerim demiş?mudur bıle kulagını cekerım demıs o okulda hersey sıddet yanlısı sanırım
yapabılecegınız maalesef baska bırsey yok cok uzuldum ya ...
benım bugun kafam cok dalgın oyle dememıs mı oyle okudummüdür öğretmenin mi kulağını çekerim demiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?