Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

Çok haklısın canım ev okul gıbı olur mu hıc

İlk gun bıle neler yapıyolar

Evet calıstıgın için çok daha ıyı hıssedersın kendını

Annelık zor valla hep ıstıyorsun kanatlarının altında olsun

fıyatıda ıyımıs
devlette o kadar pahalı duymamıstım ama ben sanırım bıraz ozelmıdır nedır :d
bahsettıgın tum sorunlar bızdede vardı oyuncak vermemek nazlımı nazlı :d ama aslında oyle degılmıs
bızım yanlarımızda oyleymıs
umarım sıkıntısız atlatırsınız
cocugunuz sızı gormeden sız onu gorebılırsınız ama ne kadr sanslısınız ya masallah

ıclı kofte hıc yemedım hayatımda ama tadını hep merak ederım

Kılon var mı ipekcim

Bebek çalısmaları nasıl gıdıyo

aynen ipek hayırlı haberı ne zaman alıcaz ınsallah

Kılon var mı ipekcim

Bebek çalısmaları nasıl gıdıyo
Bir kadın ne kadar zayıf olursa olsun bence ona en büyük hakaret”biraz kilo mu aldın ki?” diye bir şey söylemektir.

En azından geneli için.

Ben kendimi oldum olası kilolu bulurum. 1,63 boyum var 56-57 arasında gidip geliyorum. Bir 55 i görüyorum. Sonra yine çıkıyorum. Doğumdan sonra 52 yi gördüm ama bir daha hiç yakalayamadım onu. Şöyle 50 falan olsam ne güzel olur.

Senin nasıl kilo durumun?

Bebek çalışmaları şu günler kritik ama her akşam bir şey var bizim evde ne hikmetse şu sıra. Gece baya geç oluyor yatmamız falan da artık hafta sonu..o da tarih geçiyor da kısmet…

6-7 sene önce keçi boynuzunu çok yerdim.demir eksikliği için.
saç dökülmesi yapıyordu.sonrasında bıraktım.
uzun zamandır hiç aklıma gelmemişti alabilirim aslında iş yerine.
benim bir sıkıntımda iş yerine kutuyla bişey koyamıyorum.atıyorum 10 tane keçi boynuzu koyduysam
hepsini yemeden kalkmıyorum.ya da beypazarı kurusu mesela o paket o gün bitecek.
en sevdiğim şey işyerinde türk kahvesi.bütün yorgunluğumu uykumu,stresimi alıyor sanki.
ama orta şekerli :)normalde şeker tüketmiyorum ama sade kahveye alışamadım.
aktar deyince aklıma geldi bizde açlıktan ziyade sağlık için zerdaçal,keten tohumu tüketiyoruz.
aklınızda olsun,salata ve yoğurdun içine katıyorum.
yok canım zayıfım.

mutlaka denemelisin içi bol cevizli olursa tadından yenmiyor:)
meb in kreşleri çok uygun oluyormuş sanırım.üniversitenin de.
100-200 arası,duyduğumda bende şaşırdım.bunların dışında burda
devlet kreşleri de 400-500 arası oluyor genelde.
inşallah.

kilo olayı ile ilgili olarak benimde sinir olduğum konu,
kimi kilo almışsın diyor,kimi zayıflamışsın.aynı olmama rağmen.
herkesin ortak sohbet konusu kilo durumu.
ben normalde insanların kilo alıp verdiğini hiç anlamam,dikkat etmiyorum çünkü.
hamilelik düşünüyordun biryerde görmüştüm.konu açmıştın sanırım.
50 kg felan olsan hamilelikte de rahat edersin aslında.ben ilk doğuma 60 kilo ile gitmiştim mesela.
vermeside kolay.gerçi Allah sağlık versin.kolay zor verilir bir şekilde.
bende istiyorum ama 1-2 seneye kısmetse olursa tabi.

beypazarı kurusuna bayılırım. buraya getirmiyorum yoksa iradem zayıftır benim de ama bulaşmıyorum.çekmecemde şu an form ve havuç var.
su böreği olsa hayır demem de dayanmaya çalışıyorum işte. benim yapım müsait kiloya.
zerdeçalı ben de hep kullanırım. hatta bu işi yapmasaydım aktar olurdum diyorum eşime
kahve ben de içiyorum her sabah orta.
ama zaten bir şeker 5 kalori, o kadar kısacağımıza başka şeyleri atlamak lazım. keten tohumu hiç denemedim nedense..araştırayım bakayım.
ben de yeni bebek istediğim için hayıt tohumu içiyorum son zamanlarda.

50 kilo çok zor benim için. gönül ister ama mümkün değil. ben 53 falan olsam yine iyi.
ilk hamileliğimde 20 kilo aldım elevitin çok etkisi oldu. bu sefer elevit verme diyeceğim Allah nasip ederse tabi.
55 le hamile kaldım. 75 le doğuma girdim. 65 çıktım. sonra verdim fazlalıkları da karnım kaldı birz. o da annemden genetik.60 ne ki ya şimdi 60 olmadan hamile kalayım

aynen ipek hayırlı haberı ne zaman alıcaz ınsallah
nedense pek umudum yok ya.
yani ne bilim bir his belki. ya da çalışmaları çok iyi verimli yapamıyorum yani bir şey var içime sinmeyen.
çalışmış olmak için çalışıyorum belki bilmiyorum ki... ayın 26 sı regli döngüm.

aman tarıh fılan dusunme ıpek
oalcagı varsa olur
buna en ıyı ornek benım
kılo kısmına gelınce benımde boyum 1.71 1.70 dıyelım 53-54 kıloyum ama dogumdan sonra sımıdım var ustelık bır yandan daha fazla o sebeble dar pantolon dap dar badı gıymem ılla altım ya kısa olacak yada ustum bol
ben spora baslamayı dusunuyorum cıddı cıddı

bende oyleyım
bazen arkadaslar cıkolata alıyorlar yanlarına o gunlerce kıtlama kıtlama yıyorlar
yok anam ben ılla o paketı 1 saat ıcınde bıtırecem agzımda o yogun tadı hıssedecegım baska turlusu olmaz benım ıcın
kecıboynuzu ıs yerınde yemek ıcın harıka olabılır aslında her gun 1 adet

Bence cok ıyı kılon canım ya

Bebek ıcın zayıf olmak ıyı tabı sonra kılo alınıyor

Bende 62 kıloyum suan ama boyun uzun baya ,kılolu durmuyorum ama herkul gıbı duruyorum

34 mu yas bence cokta gec degıl 40 kadar yolu var

Ayrıca anomalı olur dıye dusunme eger olacaksa hangı yasta kalırsan kal olabılıyor

23 yasındaydım ılk oğluma hamıle kaldıgımda bırsuru sıkıntı yasadım sukur cok saglıklı ama oladabılırdı o ıhtımaller

Hakkında hayırlısı olsun ınsallah kardes guzel sey hele evlatt bambaşka

Ya sen cok ıyısın eger o kılodaysan benımde sımıt var hafıf göbekte var bıde normal dogumda gıder dıyolar nerdee

Boğaz ya dur dıyeceksın yoksa gıtmıyo ne yapsan boş

Bıde ben hayatta tatlı seylerı sevmem cayı bıle sekersız içerim abur cubur yemem kola gıbı ıcecekler ıcmem ama bu kılolar bırakmıyor benı

maşallahın var cute ya hem boydan hem kilodan. tamamen genetik işte.
sen yesen de kilo almazsın gibi..
ama ne kadar tıknaz o kadar müsait oluyor vucut kiloya.
ben erkek olsam sanırım bir rusla falan evlenip sülalenin genetiğini değiştirirdim

Orası doğru her yaşta olabilir ama Allah korusun olursa da insan vicdan yapar acaba sebebi o mu diye.
bir de şey var. mesela 40 yaşında doğuran biri çocuk 20 yaşına gelince o 60 yaşında olacak. ve inan yaş ilerledikçe vucut hamlaşıyor.2 yıl önce kızımla oynadıklarım şimdi ağır geliyor sanki. kafam ses götürmüyor sinirleniveriyorum bazen.
her şey yaşında güzel Allah nasip ederse tabi.

O yastan degıl ya ış güç yıpranıyosun cocuga enerjın kalmıyor

Kadınlar superman olsun ıstıyorlar hem evde hem ıste çalıs hem cocukla hem kocayla ilgilen

Makıne olsa bozulur ıyı bıle dayanıyosunuz

bende elevit kullandım ama iştah yaptı sanırım sende.
ben hamileliğimde hiç hamur işi yemedim mesela.çikolata da doktora gitmeden gitmeye,hareket
etsin diye.bunların yerine bol bol kuruyemiş,incir vs.kilo olayını abartmayım derken
bu seferde koşu bandına çıktığım gece suyum geldi:)
herşeyin fazlası zarar:)sağlık olsun.

aynı malesef,hiçbirşeyi dozunda bırakamıyorum.

cutemem benimde boy-kilo arasında 19 fark var.kilom 47.ama senin boyun maşallah iyiymiş.
bana da dar elbiseler hiç ama hiç yakışmıyor.kalem etek felan.önden arkadan bastırılmış gibi duruyor.
arka dümdüz.azcık balık et iyi olur aslında.

benipek bende Allah nasip ederde o yaşları görürsek,
hala o yaşlarda küçük çocukla uğraşmak istemiyorum.40 yaşında bakıyorum,
milletin boyu kadar evladı var.çok özeniyorum doğrusunu söylemek gerekirse.
birde hastalığı olur başka bişeyi olur.ne kadar sağlıkla yaşayacağız.
herşeyin genetiğiyle oynadılar.içimi karartıyor bu da.

valla kızlar bıraz karında var ama simitler kadar dert etmıyorum onu
bır an once sımıtten kurtulmam lazım ama fıtness ilemi olur plates mi olur bilemiyorum

ama o yapı meselesi dirim, bazı ınsanlar nasıl zayıf o popolar nasıl kalkıp benımde popom kalkıp degıl ama ıyı yanı fena degıl
sen baya baya zayıfmıssın ya boyun kac?

bende hamur ısını vs cok severım buarada bayılırım ama suanda dogumdan sonra aldıgım 1 kg bıle dırek ortada mıde kısmında gobek yan olarak donuyor bana bende 50 kg dusmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…