Çok haklısın canım ev okul gıbı olur mu hıcValla ben hiç üzülmüyorum okulda diye. Evde o kadar kaliteli zaman geçirmesi mümkün değil.
Hem kendi yaşıtlarıyla hem de oyunlarla öğreniyorlar her şeyi. İsteyerek gitsin de ben hiç şikayetçi değilim.
Geçen sene ben bunu kreşe alıştırmak için 1 hafta izin aldım. Bu okula gidince kendimi bir suçlu hissettim ki anlatamam. Ev böyle bom boş, dedim “acaba birkaç gün göndermesem mi?”
Hahah düşünsene alıştırayım diye izin alıyorum ama okula gitmesin diyorum.
Ben işte olduğum için senin yaşadığın boşluğu hissetmiyorum sanırım.
fıyatıda ıyımısaynı stres bendede var.
malesef benimki çok nazlı bide,oyuncakta paylaşmıyor.
inşallah bizde atlatırız.
ücret veriyoruz.400-500 arası.gün içinde görme ihtimalim var ama önermiyorlar.
sürekli iş yerine gelmek ister diye.aklımdan geçirmedim değil,izin verseler
nerdeyse öğlen yemeklerini yedirmeye ben gidicem,
tabi izin verselerde yapmam artık şimdi.kendimi engelliyorum.
kendi kendine yemek yemeyi de öğrenmeli.kendi işini kendi halletsin.
ah benipek içli köfteyi o kadar severim ki aslında beceri ve vakit olsa kesin yapar koyarım,
misafirden önce de ben yerim.şimdi bide acıktım bir güne katılsamda pasta börek olsa,
atsam mideye hepsini.yemeği aramam ama hamur işini çok severim
Kılon var mı ipekcimBen de çok severim hamur işini ya. 7/24 yerim de dayanmaya çalışıyorum.
Kilo fazlası var mı peki?
Ben son zamanlarda keçi boynuzlu ürünlere sardım da dün eşimden aktardan bir şeyler almasını istemiştim. O da keçi boynuzu da almış. Netten baktım çok iyiymiş.
Sabah burada çayla 1 tane yedim baya tok tuttu hala acıkmadım ki kahvaltı hiç yapmam. Hala acıkmadım, dene istersen. Hem tatlı ihtiyacını da karşılıyor kısmen. Bir de bardağın içine çubuk tarçın atıp akşama kadar aynı bardakta su içebilirsin. Ben sabah 1 lt, öğleden akşama 1 lt kesin içiyorum. Tarçınlı su tatlı ataklarını engelliyor. Test edip onayladım.
Bir kadın ne kadar zayıf olursa olsun bence ona en büyük hakaret”biraz kilo mu aldın ki?” diye bir şey söylemektir.Kılon var mı ipekcim
Bebek çalısmaları nasıl gıdıyo
6-7 sene önce keçi boynuzunu çok yerdim.demir eksikliği için.Ben de çok severim hamur işini ya. 7/24 yerim de dayanmaya çalışıyorum.
Kilo fazlası var mı peki?
Ben son zamanlarda keçi boynuzlu ürünlere sardım da dün eşimden aktardan bir şeyler almasını istemiştim. O da keçi boynuzu da almış. Netten baktım çok iyiymiş.
Sabah burada çayla 1 tane yedim baya tok tuttu hala acıkmadım ki kahvaltı hiç yapmam. Hala acıkmadım, dene istersen. Hem tatlı ihtiyacını da karşılıyor kısmen. Bir de bardağın içine çubuk tarçın atıp akşama kadar aynı bardakta su içebilirsin. Ben sabah 1 lt, öğleden akşama 1 lt kesin içiyorum. Tarçınlı su tatlı ataklarını engelliyor. Test edip onayladım.
mutlaka denemelisin içi bol cevizli olursa tadından yenmiyor:)fıyatıda ıyımıs
devlette o kadar pahalı duymamıstım ama ben sanırım bıraz ozelmıdır nedır :d
bahsettıgın tum sorunlar bızdede vardı oyuncak vermemek nazlımı nazlı :d ama aslında oyle degılmıs
bızım yanlarımızda oyleymıs
umarım sıkıntısız atlatırsınız
cocugunuz sızı gormeden sız onu gorebılırsınız ama ne kadr sanslısınız ya masallah
ıclı kofte hıc yemedım hayatımda ama tadını hep merak ederım
kilo olayı ile ilgili olarak benimde sinir olduğum konu,Bir kadın ne kadar zayıf olursa olsun bence ona en büyük hakaret”biraz kilo mu aldın ki?” diye bir şey söylemektir.
En azından geneli için.
Ben kendimi oldum olası kilolu bulurum. 1,63 boyum var 56-57 arasında gidip geliyorum. Bir 55 i görüyorum. Sonra yine çıkıyorum. Doğumdan sonra 52 yi gördüm ama bir daha hiç yakalayamadım onu. Şöyle 50 falan olsam ne güzel olur.
Senin nasıl kilo durumun?
Bebek çalışmaları şu günler kritik ama her akşam bir şey var bizim evde ne hikmetse şu sıra. Gece baya geç oluyor yatmamız falan da artık hafta sonu..o da tarih geçiyor da kısmet…
beypazarı kurusuna bayılırım. buraya getirmiyorum yoksa iradem zayıftır benim de ama bulaşmıyorum.çekmecemde şu an form ve havuç var.6-7 sene önce keçi boynuzunu çok yerdim.demir eksikliği için.
saç dökülmesi yapıyordu.sonrasında bıraktım.
uzun zamandır hiç aklıma gelmemişti alabilirim aslında iş yerine.
benim bir sıkıntımda iş yerine kutuyla bişey koyamıyorum.atıyorum 10 tane keçi boynuzu koyduysam
hepsini yemeden kalkmıyorum.ya da beypazarı kurusu mesela o paket o gün bitecek.
en sevdiğim şey işyerinde türk kahvesi.bütün yorgunluğumu uykumu,stresimi alıyor sanki.
ama orta şekerli :)normalde şeker tüketmiyorum ama sade kahveye alışamadım.
aktar deyince aklıma geldi bizde açlıktan ziyade sağlık için zerdaçal,keten tohumu tüketiyoruz.
aklınızda olsun,salata ve yoğurdun içine katıyorum.
yok canım zayıfım.
50 kilo çok zor benim için. gönül ister ama mümkün değil. ben 53 falan olsam yine iyi.mutlaka denemelisin içi bol cevizli olursa tadından yenmiyor:)
meb in kreşleri çok uygun oluyormuş sanırım.üniversitenin de.
100-200 arası,duyduğumda bende şaşırdım.bunların dışında burda
devlet kreşleri de 400-500 arası oluyor genelde.
inşallah.
kilo olayı ile ilgili olarak benimde sinir olduğum konu,
kimi kilo almışsın diyor,kimi zayıflamışsın.aynı olmama rağmen.
herkesin ortak sohbet konusu kilo durumu.
ben normalde insanların kilo alıp verdiğini hiç anlamam,dikkat etmiyorum çünkü.
hamilelik düşünüyordun biryerde görmüştüm.konu açmıştın sanırım.
50 kg felan olsan hamilelikte de rahat edersin aslında.ben ilk doğuma 60 kilo ile gitmiştim mesela.
vermeside kolay.gerçi Allah sağlık versin.kolay zor verilir bir şekilde.
bende istiyorum ama 1-2 seneye kısmetse olursa tabi.
nedense pek umudum yok ya.aynen ipek hayırlı haberı ne zaman alıcaz ınsallah
aman tarıh fılan dusunme ıpekBir kadın ne kadar zayıf olursa olsun bence ona en büyük hakaret”biraz kilo mu aldın ki?” diye bir şey söylemektir.
En azından geneli için.
Ben kendimi oldum olası kilolu bulurum. 1,63 boyum var 56-57 arasında gidip geliyorum. Bir 55 i görüyorum. Sonra yine çıkıyorum. Doğumdan sonra 52 yi gördüm ama bir daha hiç yakalayamadım onu. Şöyle 50 falan olsam ne güzel olur.
Bebek çalışmaları şu günler kritik ama her akşam bir şey var bizim evde ne hikmetse şu sıra. Gece baya geç oluyor yatmamız falan da artık hafta sonu..o da tarih geçiyor da kısmet…
bende oyleyım6-7 sene önce keçi boynuzunu çok yerdim.demir eksikliği için.
saç dökülmesi yapıyordu.sonrasında bıraktım.
uzun zamandır hiç aklıma gelmemişti alabilirim aslında iş yerine.
benim bir sıkıntımda iş yerine kutuyla bişey koyamıyorum.atıyorum 10 tane keçi boynuzu koyduysam
hepsini yemeden kalkmıyorum.ya da beypazarı kurusu mesela o paket o gün bitecek.
en sevdiğim şey işyerinde türk kahvesi.bütün yorgunluğumu uykumu,stresimi alıyor sanki.
ama orta şekerli :)normalde şeker tüketmiyorum ama sade kahveye alışamadım.
aktar deyince aklıma geldi bizde açlıktan ziyade sağlık için zerdaçal,keten tohumu tüketiyoruz.
aklınızda olsun,salata ve yoğurdun içine katıyorum.
yok canım zayıfım.
Bence cok ıyı kılon canım yaBir kadın ne kadar zayıf olursa olsun bence ona en büyük hakaret”biraz kilo mu aldın ki?” diye bir şey söylemektir.
En azından geneli için.
Ya sen cok ıyısın eger o kılodaysan benımde sımıt var hafıf göbekte var bıde normal dogumda gıder dıyolar nerdeeaman tarıh fılan dusunme ıpek
oalcagı varsa olur
buna en ıyı ornek benım
kılo kısmına gelınce benımde boyum 1.71 1.70 dıyelım 53-54 kıloyum ama dogumdan sonra sımıdım varustelık bır yandan daha fazla o sebeble dar pantolon dap dar badı gıymem ılla altım ya kısa olacak yada ustum bol
ben spora baslamayı dusunuyorum cıddı cıddı
maşallahın var cute ya hem boydan hem kilodan. tamamen genetik işte.aman tarıh fılan dusunme ıpek
oalcagı varsa olur
buna en ıyı ornek benım
kılo kısmına gelınce benımde boyum 1.71 1.70 dıyelım 53-54 kıloyum ama dogumdan sonra sımıdım varustelık bır yandan daha fazla o sebeble dar pantolon dap dar badı gıymem ılla altım ya kısa olacak yada ustum bol
ben spora baslamayı dusunuyorum cıddı cıddı
Orası doğru her yaşta olabilir ama Allah korusun olursa da insan vicdan yapar acaba sebebi o mu diye.Bence cok ıyı kılon canım ya
Bebek ıcın zayıf olmak ıyı tabı sonra kılo alınıyor
Bende 62 kıloyum suan ama boyun uzun baya ,kılolu durmuyorum ama herkul gıbı duruyorum
34 mu yas bence cokta gec degıl 40 kadar yolu var
Ayrıca anomalı olur dıye dusunme eger olacaksa hangı yasta kalırsan kal olabılıyor
23 yasındaydım ılk oğluma hamıle kaldıgımda bırsuru sıkıntı yasadım sukur cok saglıklı ama oladabılırdı o ıhtımaller
Hakkında hayırlısı olsun ınsallah kardes guzel sey hele evlatt bambaşka
O yastan degıl ya ış güç yıpranıyosun cocuga enerjın kalmıyorOrası doğru her yaşta olabilir ama Allah korusun olursa da insan vicdan yapar acaba sebebi o mu diye.
bir de şey var. mesela 40 yaşında doğuran biri çocuk 20 yaşına gelince o 60 yaşında olacak. ve inan yaş ilerledikçe vucut hamlaşıyor.2 yıl önce kızımla oynadıklarım şimdi ağır geliyor sanki. kafam ses götürmüyor sinirleniveriyorum bazen.
her şey yaşında güzel Allah nasip ederse tabi.
bende elevit kullandım ama iştah yaptı sanırım sende.50 kilo çok zor benim için. gönül ister ama mümkün değil. ben 53 falan olsam yine iyi.
ilk hamileliğimde 20 kilo aldım elevitin çok etkisi oldu. bu sefer elevit verme diyeceğim Allah nasip ederse tabi.
55 le hamile kaldım. 75 le doğuma girdim. 65 çıktım. sonra verdim fazlalıkları da karnım kaldı birz. o da annemden genetik.60 ne ki ya şimdi 60 olmadan hamile kalayım
aynı malesef,hiçbirşeyi dozunda bırakamıyorum.bende oyleyım
bazen arkadaslar cıkolata alıyorlar yanlarına o gunlerce kıtlama kıtlama yıyorlar
yok anam ben ılla o paketı 1 saat ıcınde bıtırecem agzımda o yogun tadı hıssedecegım baska turlusu olmaz benım ıcın
kecıboynuzu ıs yerınde yemek ıcın harıka olabılır aslında her gun 1 adet
benipek bende Allah nasip ederde o yaşları görürsek,Orası doğru her yaşta olabilir ama Allah korusun olursa da insan vicdan yapar acaba sebebi o mu diye.
bir de şey var. mesela 40 yaşında doğuran biri çocuk 20 yaşına gelince o 60 yaşında olacak. ve inan yaş ilerledikçe vucut hamlaşıyor.2 yıl önce kızımla oynadıklarım şimdi ağır geliyor sanki. kafam ses götürmüyor sinirleniveriyorum bazen.
her şey yaşında güzel Allah nasip ederse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?