Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

sımdı hemen bakıkyorum
su ınsancıl denen yer onlıne satıs yapıyor sanırımd ımı
valla onu bilmiyorum ben online bir tek Tubitaktan alıyorum ve çok düzenli aynı gün kargo ediliyor ve 2 günde elinde. diğer sitelere güvenmiyorum. bizim burada bir şubesi var İnsancıl'ın orada resmen koca kalın kitapları cute 4-5 tl ye alıyorum.

cute girdim web sayfasına. varmış online satış.
istersen deneme amaçlı 1-2 tane al.
ben bakayım bizim kullandıklarımız var mı burada.

bır ıkı tane ısım versene tatlım

baktım canım web te bizm kullandıklarımız yok. tam set halinde..,bir de zambak yayınları var. bizim okulda kullanıyorlardı ben de oradan biliyorum da alıyorum bazen. onun da online satışı var.biraz dinci bir yayınevi diyorlar ama beni ilgilendirmiyor bu konu. yayınlarında öyle bir yansıma yok

bır ıkı tane ısım versene tatlım
şey var canım YA PA QI diye bir seti var. onu kullandım memnun kaldım.
zambak, Coşkun yayınevi ve bir kaç tane daha var yaz tatili kitaplarını aldım.
Düşünelim..... böyle bir şey daha var bunların tüm setlerini bitirdim.
akşam resmini çekeyim sana da bir kaç tane içlerini gör.

şu kitabı gözü kapalı almanı tavsiye ederim.
nette var satışı hatta zambak ın sayfasından başka şeylerle birleştirebilirsin. güvenilir bir yayın.
bu 4,60 tl ve içi baya baya dolu. memnun kalırsın. zambak satan her yerde aynıdır fiyatları kırtasiyelerde de var.

keşke ne yediklerini ne içtiklerini doğru olarak yazsalar rastgele yazılıyor onu söylleyeyim lise yıllarında staj yapmıştım ordan biliyorum.Yemeklerin listesini almakla kalmayın tadına mutlaka bakın derim benim geçmişte staj yaptığım yerdeki öğretmenler çocukların yedikleri yiyecekleri bile yemiyorlardı bir kere ben yedim neredeyse kusacaktım bu bahsettiğim özel bir anaokuluydu.Daha iyi yerlerde var ama özel anaokullarına benim çocuğum olsa güvenipte vermem bizzat yaşadıktan sonra.

yarın daha net bakacagım
yapa yayınlarınında ıyı oldugunu duyduydumda

Gercekten mi

Yazık ya ınsanlar en kıymetlılerını emanet edıyor nasıl acımasızlık

Söyledıgınız ıyı oldu yarın yemekli oryantasyon bakalım tadına

bulamazsan ben alayım sana gidince. ya pa çok iyiydi.
su insancılda yapa var
ama suan su zambakı arıyorum kendı sıtesınde sanırım bu serı yok ama baska yaz tatılı kıtapları var

Bende aktıvıte degılde kitap okumayı severım çocuklara

Sorular sorarım resımlerıne bakarız beraber

Kıtaplarını saklayıp kocaman kutuphane yapacam onlara:)

Okuldakı psıkolog sen oku onlar anlatsın sonra soru sor bak o zaman nasıl yanlıs yapmadan cevaplayacaklar göreceksın dedı

Boya da yapıyoruz ama cabuk sıkılıyorlar

su insancılda yapa var
ama suan su zambakı arıyorum kendı sıtesınde sanırım bu serı yok ama baska yaz tatılı kıtapları var
yok kendi sitesinden aldım bu kitabı. bende hata veriyor zambak'ın web sayfası, genel bir sorun da olabilir. orada çok güzel puzzle lar var serinin kahramanlarını içeren ucuz da onlardan da alıp kargo parasından kar edebilirsin. ama zamanım var dersen zambak satışında yetkili kırtasiyeler var onların içine dal 1 saat çıkamazsın. http://iletisim.zambak.com/Bayiler.aspx bu linkten sana yakın zambak satan bayileri bulabilirsin. hangi ilçede olduğunu bilmediğim için ist da bakamadım ben. bir baksana.

ipek kitaplar için teşekkür ederiz:)
benim oğlumda 3.5 yaşında.sayısız aktivite kitabı yaptık şimdiye kadar.
zaman kaybıda olmuyor tek tek uğraşmaya gerek yok bence.
bende size adeda yayıncılığı önereyim dikkat güçlendirme seti diye geçiyor.3 lü set.
biz 3 set, bitirdik.şimdide ikinci 3 lü set bitmek üzere.
yayın olarak benim aklıma pek gelmiyor mesela smg yayıncılıktanda memnun kaldım.
bende internetten ziyade kitapçıya gidip içeriğine bakıp öyle alıyorum.
bazıları çok basit oluyor.ya da çok karışık,bakıp ona göre almakta fayda var.
okuma kitabı olarakta tübitak ın okuma kitaplarını çok seviyorum.ayı ile ilgili 3 ya da 4 kitap var.
babam neden burada değil,herzaman her istediğimiz olmaz vs. gibi.
birde yine tubitak haydi öğrenelim serisi var.koyunun yününden ne yapılır gibi.
benimde bazen bilemediğim şeyler çıkıyor.
meraklı miniği biz nerdeyse doğduğundan beri alıyoruz.ama zeytinle limonu hiç almamıştım.
bundan sonra onuda almaya başlarım.

ben de labirent kitapları farklıyı bulma, eşleştirme..
mesela sayfa P ve Q larla dolu ama Q'nun küçük hali.. q böyle..
göz bakınca seçemiyorsun bazen ve sadece P leri bulmanı istiyor. buna yoğunlaşması ve bulması bu yaşlarda çok önemli bence. ne kadar çok beyin pratiği o kadar kıvraklık bence.

ben de teşekkür ederim bilgiler için.
ben yayına bağlı değilim. kitap gördüğüm her yerde içeriği beğenirsem alıyorum. ben de aynen senin gibi kitapçıdan bakarak almayı seviyorum.
mesela Tübitak'ın matematik kitapları "saymaya başlamak-1'den 5' e kadar sayalım" bunlar beni hüsrana uğrattı netten almıştım. çok karışık sayfalar yani çok dolu ve göz yoruyor. O yüzden bakarak almak en güzeli.
Ben bir tek şeyi beğendim Tübitak'ta 1001 şeyi bulun. Onda da kızım çok çabuk sıkılıyor.
Oğlun 3,5 yaşlındaysa Zeytin Limon'u sever. zaten kahramanları tanıyor ya. yalnız 6,9 tl olan dergiyi birden 8,5 yapmışlar.
meraklı minik güzel de içinde çok aktivite yok. öğrenmeye yönelik...

su insancılda yapa var
bu yaz kitabı bizimkilere uygun diğerlerin yaş gurubu büyük sitede olanlardan.

nt kitap zambak yayınlarını satıyormus nettende alabılırım
aksama kayınvalıdeme gıdecektık esım egeyle benı oraya bırakırsa sanırım harıka olur ama ıstedıklerımı bulabılırmıyım egenın galayanında ıstedıklerımı alamammı dıye dusunuyorum
yazılanları okumadım atlıyorum sanmıyorum

tubitak'ın 1 den 5 e kadar sayalım kitabını bende aldım.dediğin gibi bende çok memnun kalmadım.
mesela iş bankası yayınlarından da geneli için diyeyim memnun kalmadım.daha çok yapıştırma şeklinde.
1001 şeyi aldık ama daha fırsat olmadı yapmak.tahmini benim oğlumda sıkılacak çünkü sürekli aynı şeyi yapınca çocukta sıkılıyor.farklı farklı etkinlikler olsa daha iyi olur.labirenti çok seviyoruz bizde.yapboz u sevmiyoruz ama yine de ilgilenmesini sağlıyorum.
bu arada zambak okul öncesi yaz tatil kitabı diye girdiğimde 6 yaş diyor.
sanırım bu kitap bize uygun değil.
ayrıca ben aktivite kitaplarının çok faydasını gördüm.
bu kitaplardan sonra dışarda,parkta gördüğü şeylerde farklı olan ilgisini çekmeye başladı.
anne bak bu farklı diyor çocuğun algısını açtı ve daha dikkatli görmesini sağladı.
akşamları zaten kitap okuyorum.birde bir kitabı artık 10 kere okumaktan mıdır nedir,
kitabı alıp anlatıyor.bazıları kelimesi kelimesine.
keşke böyle bir konu olsa da aktif bir şekilde memnun kaldığımız şeyleri yazabilsek.
bu arada benim oğlumda kreşe başlıcak pazartesi bir aksilik olmassa.

o zaman nokta atışı yap akşam al ve çık gibi. 48 aylıktı sanırım yaş gurubu...bu yaz kitabını alarak başlayın. çok eğleneceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…