valla onu bilmiyorum ben online bir tek Tubitaktan alıyorum ve çok düzenli aynı gün kargo ediliyor ve 2 günde elinde. diğer sitelere güvenmiyorum. bizim burada bir şubesi var İnsancıl'ın orada resmen koca kalın kitapları cute 4-5 tl ye alıyorum.sımdı hemen bakıkyorum
su ınsancıl denen yer onlıne satıs yapıyor sanırımd ımı
bır ıkı tane ısım versene tatlımvalla onu bilmiyorum ben online bir tek Tubitaktan alıyorum ve çok düzenli aynı gün kargo ediliyor ve 2 günde elinde. diğer sitelere güvenmiyorum. bizim burada bir şubesi var İnsancıl'ın orada resmen koca kalın kitapları cute 4-5 tl ye alıyorum.
şey var canım YA PA QI diye bir seti var. onu kullandım memnun kaldım.bır ıkı tane ısım versene tatlım
Kızlar selam olsun
bizde bir mevzu var maşallah , 2 kere konu açmasak olmaz .
Öncelikle gecen hafta oglum anaokulumna başladı, özel bir anaokul.
fakat ne bileyim bazı şeyler eksik yani eksikmi benmi çok beklenti içindeyim bilmiyorum.
mesela ben gündüz ne yediklerini ne içtiklerini malesef bilmiyıorum . 12de giriyor oglum 12:30da öğlen yemeği var , 3 gibide ikindi kahvaltısı . yemekleri kendileri yapıyorlar , peki ama ne???
ne yiyorlar ben anlamıyorum .bir liste verilmesi gerekmezmiydi?
sonra ders programı , oğlum ingilizce eğitim alacak ve haftanın 2 günü özel hocaları tarafından futbol eğitimi alacak sahada.
hadi gecen hafta uyum haftasıydı , bu haftadamı uyum haftası?
bunları bılıyor olmam gerekmıyormu mesela?
yoksa daha erkenmi nedir?
yarın daha net bakacagımbaktım canım web te bizm kullandıklarımız yok. tam set halinde..,bir de zambak yayınları var. bizim okulda kullanıyorlardı ben de oradan biliyorum da alıyorum bazen. onun da online satışı var.biraz dinci bir yayınevi diyorlar ama beni ilgilendirmiyor bu konu. yayınlarında öyle bir yansıma yok
bulamazsan ben alayım sana gidince. ya pa çok iyiydi.yarın daha net bakacagım
yapa yayınlarınında ıyı oldugunu duyduydumda
keşke ne yediklerini ne içtiklerini doğru olarak yazsalar rastgele yazılıyor onu söylleyeyim lise yıllarında staj yapmıştım ordan biliyorum.Yemeklerin listesini almakla kalmayın tadına mutlaka bakın derim benim geçmişte staj yaptığım yerdeki öğretmenler çocukların yedikleri yiyecekleri bile yemiyorlardı bir kere ben yedim neredeyse kusacaktım bu bahsettiğim özel bir anaokuluydu.Daha iyi yerlerde var ama özel anaokullarına benim çocuğum olsa güvenipte vermem bizzat yaşadıktan sonra.
su insancılda yapa varbulamazsan ben alayım sana gidince. ya pa çok iyiydi.
yok kendi sitesinden aldım bu kitabı. bende hata veriyor zambak'ın web sayfası, genel bir sorun da olabilir. orada çok güzel puzzle lar var serinin kahramanlarını içeren ucuz da onlardan da alıp kargo parasından kar edebilirsin. ama zamanım var dersen zambak satışında yetkili kırtasiyeler var onların içine dal 1 saat çıkamazsın. http://iletisim.zambak.com/Bayiler.aspx bu linkten sana yakın zambak satan bayileri bulabilirsin. hangi ilçede olduğunu bilmediğim için ist da bakamadım ben. bir baksana.su insancılda yapa var
ama suan su zambakı arıyorum kendı sıtesınde sanırım bu serı yok ama baska yaz tatılı kıtapları var
ben de labirent kitapları farklıyı bulma, eşleştirme..Bende aktıvıte degılde kitap okumayı severım çocuklara
Sorular sorarım resımlerıne bakarız beraber
Kıtaplarını saklayıp kocaman kutuphane yapacam onlara:)
Okuldakı psıkolog sen oku onlar anlatsın sonra soru sor bak o zaman nasıl yanlıs yapmadan cevaplayacaklar göreceksın dedı
Boya da yapıyoruz ama cabuk sıkılıyorlar
ben de teşekkür ederim bilgiler için.ipek kitaplar için teşekkür ederiz:)
benim oğlumda 3.5 yaşında.sayısız aktivite kitabı yaptık şimdiye kadar.
zaman kaybıda olmuyor tek tek uğraşmaya gerek yok bence.
bende size adeda yayıncılığı önereyim dikkat güçlendirme seti diye geçiyor.3 lü set.
biz 3 set, bitirdik.şimdide ikinci 3 lü set bitmek üzere.
yayın olarak benim aklıma pek gelmiyor mesela smg yayıncılıktanda memnun kaldım.
bende internetten ziyade kitapçıya gidip içeriğine bakıp öyle alıyorum.
bazıları çok basit oluyor.ya da çok karışık,bakıp ona göre almakta fayda var.
okuma kitabı olarakta tübitak ın okuma kitaplarını çok seviyorum.ayı ile ilgili 3 ya da 4 kitap var.
babam neden burada değil,herzaman her istediğimiz olmaz vs. gibi.
birde yine tubitak haydi öğrenelim serisi var.koyunun yününden ne yapılır gibi.
benimde bazen bilemediğim şeyler çıkıyor.
meraklı miniği biz nerdeyse doğduğundan beri alıyoruz.ama zeytinle limonu hiç almamıştım.
bundan sonra onuda almaya başlarım.
bu yaz kitabı bizimkilere uygun diğerlerin yaş gurubu büyük sitede olanlardan.su insancılda yapa var
ama suan su zambakı arıyorum kendı sıtesınde sanırım bu serı yok ama baska yaz tatılı kıtapları var
tubitak'ın 1 den 5 e kadar sayalım kitabını bende aldım.dediğin gibi bende çok memnun kalmadım.ben de teşekkür ederim bilgiler için.
ben yayına bağlı değilim. kitap gördüğüm her yerde içeriği beğenirsem alıyorum. ben de aynen senin gibi kitapçıdan bakarak almayı seviyorum.
mesela Tübitak'ın matematik kitapları "saymaya başlamak-1'den 5' e kadar sayalım" bunlar beni hüsrana uğrattı netten almıştım. çok karışık sayfalar yani çok dolu ve göz yoruyor. O yüzden bakarak almak en güzeli.
Ben bir tek şeyi beğendim Tübitak'ta 1001 şeyi bulun. Onda da kızım çok çabuk sıkılıyor.
Oğlun 3,5 yaşlındaysa Zeytin Limon'u sever. zaten kahramanları tanıyor ya. yalnız 6,9 tl olan dergiyi birden 8,5 yapmışlar.
meraklı minik güzel de içinde çok aktivite yok. öğrenmeye yönelik...
o zaman nokta atışı yap akşam al ve çık gibi. 48 aylıktı sanırım yaş gurubu...bu yaz kitabını alarak başlayın. çok eğleneceksiniz.nt kitap zambak yayınlarını satıyormus nettende alabılırım
aksama kayınvalıdeme gıdecektık esım egeyle benı oraya bırakırsa sanırım harıka olur ama ıstedıklerımı bulabılırmıyım egenın galayanında ıstedıklerımı alamammı dıye dusunuyorum
yazılanları okumadım atlıyorum sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?