Zambak'ın bizim yaş gurubu için olanı var. tam da bu ben bitirdim bunu. çok güzeldi. üstünde ayı yazmıyor. arkasında mı yazıyordu yoksa bir yerinde miydi hatırlamıyorum. o kadar çok kitap alıyorum ki..zambak ilk öğretimde de kullanılıyormuş o yüzden 1.sınıf ve sonrası çok kitabı var.tubitak'ın 1 den 5 e kadar sayalım kitabını bende aldım.dediğin gibi bende çok memnun kalmadım.
mesela iş bankası yayınlarından da geneli için diyeyim memnun kalmadım.daha çok yapıştırma şeklinde.
1001 şeyi aldık ama daha fırsat olmadı yapmak.tahmini benim oğlumda sıkılacak çünkü sürekli aynı şeyi yapınca çocukta sıkılıyor.farklı farklı etkinlikler olsa daha iyi olur.labirenti çok seviyoruz bizde.yapboz u sevmiyoruz ama yine de ilgilenmesini sağlıyorum.
bu arada zambak okul öncesi yaz tatil kitabı diye girdiğimde 6 yaş diyor.
sanırım bu kitap bize uygun değil.
ayrıca ben aktivite kitaplarının çok faydasını gördüm.
bu kitaplardan sonra dışarda,parkta gördüğü şeylerde farklı olan ilgisini çekmeye başladı.
anne bak bu farklı diyor çocuğun algısını açtı ve daha dikkatli görmesini sağladı.
akşamları zaten kitap okuyorum.birde bir kitabı artık 10 kere okumaktan mıdır nedir,
kitabı alıp anlatıyor.bazıları kelimesi kelimesine.
keşke böyle bir konu olsa da aktif bir şekilde memnun kaldığımız şeyleri yazabilsek.
bu arada benim oğlumda kreşe başlıcak pazartesi bir aksilik olmassa.
zambak bizim lise yıllarımızda da vardı hatırlıyorum.Zambak'ın bizim yaş gurubu için olanı var. tam da bu ben bitirdim bunu. çok güzeldi. üstünde ayı yazmıyor. arkasında mı yazıyordu yoksa bir yerinde miydi hatırlamıyorum. o kadar çok kitap alıyorum ki..zambak ilk öğretimde de kullanılıyormuş o yüzden 1.sınıf ve sonrası çok kitabı var.Eki Görüntüle 1239296
Aslında ben keçiboynuzu pekmezi kullanıyordum. Aile boyu olarak akşamları birer kaşık veriyordum kızımla eşime, ben de bir kaşık içiyordum. Keçiboynuzu zaten çok faydalı, pekmezini övmüşlerdi ben de deniyeyim dedim.zambak bizim lise yıllarımızda da vardı hatırlıyorum.
yok ben bu kitabı bulup almayı düşünüyorum zaten.
verilen sayılara göre eşleştirme.bunlardan bizde çok yaptık.
tahmin edebiliyorum o yüzden içeriği.
keçiboynuzu özü nedir?hastalık için mi kullanıyorsunuz?
Ben almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ondan lisedeydım kilo almak içinAslında ben keçiboynuzu pekmezi kullanıyordum. Aile boyu olarak akşamları birer kaşık veriyordum kızımla eşime, ben de bir kaşık içiyordum. Keçiboynuzu zaten çok faydalı, pekmezini övmüşlerdi ben de deniyeyim dedim.
Sonra sitede konuşurken keçiboynuzu özü dediler. Arada bazı farklar varmış. İşte keçiboynuzu pekmezi kaynatılarak yapılmasına rağmen bu soğuk presleniyormuş değer kaybı falan olmuyormuş. Netten bakabilirsin.
Bir tek eczanelerde satılıyor. Bildiğin pekmez şişesinde ve ITU onaylı. Aldım ben. Tadı hemen hemen aynı ama daha az buruk pekmezinden. Biraz daha koyu kıvamlı.
kilo mu aldırıyorBen almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ondan lisedeydım kilo almak için
Sonra tadını beğenmedim kiloda neyımeyse şimdide zayıflayacam dıye ugrasıyom
Malesefkilo mu aldırıyor
Git konuş okul yönetimiyle, ben bilmek istiyorum çocuğum ne yer ne içer, hangi dersleri görecek bilgi verin bana de. Kesin vardır listeleri, bugün ne pişirsek deyip de yapmıyorlardır yemekleri. Bu tarz eğitim kurumlarını genelde diyetisyenlerle filan anlaşmalı oluyorlar, diyetisyenler hazırlıyor menüleri. Bizim bir tanıdığımıza her gün whatsapp'ından resim geliyor, tabağı, uykusunda filan diye. Yani teknoloji o kadar gelişti ki, artık saniyesinde her türlü bilgiyi edinebilirsiniz.
bunların sana verilmesi lazımdı. hatta kreşin web sayfasında aylık yemek listesi ve aylık aktivite programının olması lazım. yok mu öyle bir şey? hatta benim bildiğim bir kreş var, her akşam karne gibi veriyorlar yarım yumurta yedi, bir süt içti, bugün bunlar yapıldı diye. ayrıca aynı kreşin tüm odalarında kamera var, netten online izleyebiliyorsun. sınıflarda kamera yok mu?
Okulu araştırmış olmalısınız kayıttan önce muhakkak,iyi olduğuna kanaat getirdikten sonra vermişsinizdir,ama iyi ve disiplinli bir okulun ilk yapacağı iş olmalıdır bu bilgileri vermek ,benim kızımda özel bir anaokuluna gitti geçen yıl,önce uyku ,yemek,oyun,tv,ödül ,gezi,bahçe wc gibi konularda önce bilgi verip sonra çocuğumuzun bu alanlardaki hassasiyetlerini sordular ve hepsin kayıt ettiler,yani benim kızım gündüz uyumaz,alerjisi olduğu yemekler şunlar ,wc eğitimi tam gibi bilgileri verdikten sonra bize aylık yemek listesini ve ders programını verdiler.hergün o yemekleri yediğine veya beğenmediğine dair durum defterine yazarak çantasına koyuyorlardı,ve evde biz ne yemiş ne yapmış,hepsini okuyabiliyorduk.ayrıca diyelim ders programında drama var ,o gün dramada kızımın katılım durumu ,derse uyumu hepsini yazıyorlardı ,ayrıca öğretmeni ile whatsap üzerinden sürekli iletişim halindeydik,
sizde aklınıza takılan ne varsa sorun ,sert olmadan ama ilgili olduğunuzu belli edebileceğiniz şekilde konuşun.
Kuzenimin kızı neşe Erbek in kreşine gidiyor ne yediğini biliyor ayrıca günlük eve çantasında ne yediği ne yemedigi ya da başka şeyler yazıyor o kadar para veriyorsun söyle ne yediğini ne yaptığını bilmek hakkın
Ewet kesinlikle annen alsın listeyi..
Öğretmenin numarasını da zaten mecbursun almaya..
Watsaptan yazıyorum ben bişi olduğu zaman.
Bi kere parmağı sıkışmış Egenin watsaptan resmini çekip göndermişti bana..
Bazen canım sıkılıyor eğer musaitseniz benim oğlanın resmini ders yaptığı esnada çekip gönderir misiniz diyorum.
Sende istersin bunları zamanla, bi tanışında hele öğretmenle
sen projelere bayılıyorsun da nette o kadar çok örnek var ki kendi hayal gücünle birleştirince çok güzel şeyler çıkar.
bir de çok aile katılımı yapıyorlar. ben bir kısmına gidemedim geçen sene.,bir de özel gün patileri, öğretmenler günüymüş, yerli malı haftası falan filan..
aile katılımlımında da uçurtma şenlikleri, bahar şenlikleri, sınıfta öğrencilere bir şey yapma, deney, meslek anlatımı, oyun vs vs....
1 gün oyun salonunda çocuklarınızla oynamak için davet... ben buna gidemdim mesela.
bizim okul aileyi çok katıyordu bu tür şeylere.
Canım kuzenim neşe Erbek Anaokullarına kızı gecen sene 3.5 yaşındaydı şimdi 4 oldu. .ankarada gidiyormerhaba o tanıdığınız acaba hangi kreşe gönderiyor çocuğunu? reklam olacaksa özel mesajla atarmısınız? bende oğlum için araştırıyorum da..
Canım neşe Erbek anaokulu sanırm.ku
cutemom konunun ortasına girdiğim için özür dilerim ayrıcada böylesi bir konu açtığın için çok teşekkür ederim.
alıntısını yaptığım arkadaşlar lütfen mesajlarınızın içinde bahsettiğiniz okulların isimlerini ve şehirleri buradan, burda yazmak yasaksa özelden bana söyleyebilir misiniz? şu aralar okul önerilerine okadar çok ihtiyacım varki. lütfen mesajımı görün ve geri dönün noluurr
Merhaba , benc emutlaka konusmanız gerekıyor.Benim oglumda 4.5 yasında gecen sene haftada 3 gün gittiği krese devam ediyor bu sene ama öğretmeni değişti yeni gelen öğretmenle henüz tanisamadim ama daha 2. günü çocuğu masayi çizdiği için düşünme köşesine yollamis çocuk çok icerlemis buna bende tabii zaten hormonlardan midir nedir kresten dönene kadar aklim onda agladimi ne yapti diye.. Yapi olarak kirilgan hassas bi çocuk yabancı birinden şakada olsaazar işitmeye falan gelemez dolar hemen gozleri...
Simdi yarin tanisma toplantisi var acik acik soylesemmi düşünme köşesi olayini?
Gecen ssene hiiiic problemimiz olmadi çokmemdunduk oöğretmenden şimdiyse öğretmeninden bahsederken mutsuz olduğu belli...
Bilemedim ne yapayim
Senin facebook varda bana mı söylemedin diye yazdım ama görmedinbuarada facebookta yenı fotograflar yuklemısler
egenınde fotosu varnasıl mutlu oldum anlatamam
oranın fiyatları nasılmış?Canım kuzenim neşe Erbek Anaokullarına kızı gecen sene 3.5 yaşındaydı şimdi 4 oldu. .ankarada gidiyor
benım facebookum yok tatlımSenin facebook varda bana mı söylemedin diye yazdım ama görmedin
Olupta bana vermiyosan zaten çok küserdim sanabenım facebookum yok tatlım
ben bır arkadasımınkınden bakıyorum egenın okuluna
y7ok yok hem facebookum olsa ınstagram gıbı ozgur olacagımı dusunmuyorum benOlupta bana vermiyosan zaten çok küserdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?