Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

Zambak'ın bizim yaş gurubu için olanı var. tam da bu ben bitirdim bunu. çok güzeldi. üstünde ayı yazmıyor. arkasında mı yazıyordu yoksa bir yerinde miydi hatırlamıyorum. o kadar çok kitap alıyorum ki..zambak ilk öğretimde de kullanılıyormuş o yüzden 1.sınıf ve sonrası çok kitabı var.

Demi dirim bir konu olsa sadece çocuklarımızı kapsasa. Şöyle konuşsak her şeyi. Geçen buna benzer bir şey açtım, başka yere taşındı. Ama güncel kalsa ne güzel olur. Çok iyi fikirler çıkıyor. Bilmediğimiz.

Geçen Yaren’den Keçiboynuzu özü öğrendim mesela. Aldım, kullanıyorum.

zambak bizim lise yıllarımızda da vardı hatırlıyorum.
yok ben bu kitabı bulup almayı düşünüyorum zaten.
verilen sayılara göre eşleştirme.bunlardan bizde çok yaptık.
tahmin edebiliyorum o yüzden içeriği.

keçiboynuzu özü nedir?hastalık için mi kullanıyorsunuz?

Aslında ben keçiboynuzu pekmezi kullanıyordum. Aile boyu olarak akşamları birer kaşık veriyordum kızımla eşime, ben de bir kaşık içiyordum. Keçiboynuzu zaten çok faydalı, pekmezini övmüşlerdi ben de deniyeyim dedim.

Sonra sitede konuşurken keçiboynuzu özü dediler. Arada bazı farklar varmış. İşte keçiboynuzu pekmezi kaynatılarak yapılmasına rağmen bu soğuk presleniyormuş değer kaybı falan olmuyormuş. Netten bakabilirsin.

Bir tek eczanelerde satılıyor. Bildiğin pekmez şişesinde ve ITU onaylı. Aldım ben. Tadı hemen hemen aynı ama daha az buruk pekmezinden. Biraz daha koyu kıvamlı.

yoklugumda 11 adet kıtap aldım desem 1 tanesı bahsettıgın ya ztatılı kıtabı , diğeri matematik ile ilgili diğeri hergüne bir faaliyet gibi bişi gerisi 1 tl'lık hikaye kitapları
ben onları cok sevıyorum yukarıda baska bırıde yazmıs kısa ve oz oluyorlar sonrasında hemen soru sorabılıyorum hatta bazılarının arkasında sorulacak sorular bıle olabılıyor
ayretten buaksam nt magazasına ugramayıda dusunuyorum

Ben almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ondan lisedeydım kilo almak için

Sonra tadını beğenmedim kiloda neyımeyse şimdide zayıflayacam dıye ugrasıyom

buarada facebookta yenı fotograflar yuklemısler
egenınde fotosu var nasıl mutlu oldum anlatamam

merhaba o tanıdığınız acaba hangi kreşe gönderiyor çocuğunu? reklam olacaksa özel mesajla atarmısınız? bende oğlum için araştırıyorum da..

cutemom konunun ortasına girdiğim için özür dilerim ayrıcada böylesi bir konu açtığın için çok teşekkür ederim.

alıntısını yaptığım arkadaşlar lütfen mesajlarınızın içinde bahsettiğiniz okulların isimlerini ve şehirleri buradan, burda yazmak yasaksa özelden bana söyleyebilir misiniz? şu aralar okul önerilerine okadar çok ihtiyacım varki. lütfen mesajımı görün ve geri dönün noluurr

Benim oglumda 4.5 yasında gecen sene haftada 3 gün gittiği krese devam ediyor bu sene ama öğretmeni değişti yeni gelen öğretmenle henüz tanisamadim ama daha 2. günü çocuğu masayi çizdiği için düşünme köşesine yollamis çocuk çok icerlemis buna bende tabii zaten hormonlardan midir nedir kresten dönene kadar aklim onda agladimi ne yapti diye.. Yapi olarak kirilgan hassas bi çocuk yabancı birinden şakada olsaazar işitmeye falan gelemez dolar hemen gozleri...
Simdi yarin tanisma toplantisi var acik acik soylesemmi düşünme köşesi olayini?
Gecen ssene hiiiic problemimiz olmadi çokmemdunduk oöğretmenden şimdiyse öğretmeninden bahsederken mutsuz olduğu belli...
Bilemedim ne yapayim

Canım kuzenim neşe Erbek Anaokullarına kızı gecen sene 3.5 yaşındaydı şimdi 4 oldu. .ankarada gidiyor

Merhaba , benc emutlaka konusmanız gerekıyor.
benımde oglum sızınkı gıbı alıngan bız ona neredeyse yuksek sesle konustugumuzda bıle aglayacak bırı , keza cocukken bende oyleydım
mutlaka konusmanız gerekıyor.
oglunuz kendısımı bu bılgıleır verıyor buarada sıze masayı cızdım , dusunme kosesıne gonderdı ogretmen benı fılan dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…