benim sosyal medya fobim var canım. hiç biri yok bende.y7ok yok hem facebookum olsa ınstagram gıbı ozgur olacagımı dusunmuyorum ben
ipekcan senın ınstagramın varmı bakalım
bende facebook'um uzun zamandır yok neredeyse 3-4 sene fılan olacakbenim sosyal medya fobim var canım. hiç biri yok bende.
iş yerinde de yasak o siteler. o yüzden cepten falan da takip etcek zaman yok.
en başından hiç bulaşmadım ben inst.
FB vardı baktım tadı tuzu kalmadı 5-6 yıl önce onu da kapattım.
dızlama mı, o nebende facebook'um uzun zamandır yok neredeyse 3-4 sene fılan olacak
sımdı okul ıcın acsammı dıyorum ama arkadsaın hesabındada goruyorum
buarada dun lıısteyı vermısler sonunda
bugun mantı corbası ve bulgur pılavı ayran var ıkındı kahvaltısında dızlama ve ayran ben mantı corbası ve dızlamamı ne hıc gormedım hayatımda
egeyle dun baya bır aktıvıte yaptık hatta bı ara saclarıma masa yaparken egeyı yardımcı cırak sectım
neyse ben nt gıdemedım dun zaten bzıe cok yakın degıl ,kayınvalıdeme yakın bu aksam gidicez bakalım
dızlama,dızmana hamur işi.yumuşacık puf puf besleyicidir.dızlama mı, o ne
daha bilindik şeyler koysalar ya çocuklara.
evet kendisi anlattı daha okulun 2. günü yapılmaması gereken bişe değilmi zaten çocuk tedirginMerhaba , benc emutlaka konusmanız gerekıyor.
benımde oglum sızınkı gıbı alıngan bız ona neredeyse yuksek sesle konustugumuzda bıle aglayacak bırı , keza cocukken bende oyleydım
mutlaka konusmanız gerekıyor.
oglunuz kendısımı bu bılgıleır verıyor buarada sıze masayı cızdım , dusunme kosesıne gonderdı ogretmen benı fılan dıye
Canim turkuaz tokide öğretmen eşi orada oturuyorlar yapracikta kreş 800 tl sanırım. .ama çukurambarda varmış yanlış bilmiyorsam.merkezde fiyati 1000 küsür ya da 1000 diye duymuştum.oranın fiyatları nasılmış?
ben zaten hamurlu her şeye bayılırım. her gün 3 öğün yesem bıkmamdızlama,dızmana hamur işi.yumuşacık puf puf besleyicidir.
neden tatilmiş ki?buarada başakta durumlar nedir ipek? okullar bazı yerlerde bugun tatılmıs ne alakaysa
1000 küsür biraz fazla ama kolej fiyatları da öyle.Canim turkuaz tokide öğretmen eşi orada oturuyorlar yapracikta kreş 800 tl sanırım. .ama çukurambarda varmış yanlış bilmiyorsam.merkezde fiyati 1000 küsür ya da 1000 diye duymuştum.
Yanı nasıl şeyler hayret alma denek cok mu zor da eline vuruyorneden tatilmiş ki?
başak okul saati gelmeden kapıya çıkıyor ne hikmetse..
İnşallah böyle devam eder.
ama öğretmenin çok etkisi var sanırım. çok sevmiş öğretmenini.
az önce biri bahsetmişti de dikkatimi çekti. düşünme kenarına falan mı göndermiş çocuğu ne..
geçen sene Başak ilk günler giderken pastel boya alıp boyama yapmak istemiş, yardımcı öğretmen eline vurmuş alma diye.
çocuk gitmem de gitmem, zorla götürdüm sınıfta korkuyor kadından. bir de geçen sene küçüktü ve ilk yıl olunca.
sınıfını değiştirdim ondan sonra.
ya bu yarcımdı öğretmenler bu işin eğitimini de almadıklarından zaman doldurmak için orada oldukları yüzlerinden belli oluyor. bir bıkkınlık bir bıkkınlık.Yanı nasıl şeyler hayret alma denek cok mu zor da eline vuruyor
Bişeyler dıyesım varda sen anla
valla büyük konuşmak ıstemıyorum ama oyle elıne koluna vurduklarını duysam ve emın olsam ,neden tatilmiş ki?
başak okul saati gelmeden kapıya çıkıyor ne hikmetse..
İnşallah böyle devam eder.
ama öğretmenin çok etkisi var sanırım. çok sevmiş öğretmenini.
az önce biri bahsetmişti de dikkatimi çekti. düşünme kenarına falan mı göndermiş çocuğu ne..
geçen sene Başak ilk günler giderken pastel boya alıp boyama yapmak istemiş, yardımcı öğretmen eline vurmuş alma diye.
çocuk gitmem de gitmem, zorla götürdüm sınıfta korkuyor kadından. bir de geçen sene küçüktü ve ilk yıl olunca.
sınıfını değiştirdim ondan sonra.
buarada başak ve siz adınıza sevindim canım allah bozmasın ınsallah
başaklar kac kısıler? kac ogretmen var
su yardımcı ogretmenler stajyer oluyor sanırım dımı?
buarada demın yıne sosyal medyada egeyı gordum
yuz boyama yapmıslar aslında ege hıc hoslanmaz ona dokunulmasından nasıl ızın vermıs bılemedım damarlarımda kıskanclık akıyor suandaben onun nemlendırıcısını bıle kırk takla ıle suruyorumda
buarada başak ve siz adınıza sevindim canım allah bozmasın ınsallah
başaklar kac kısıler? kac ogretmen var
su yardımcı ogretmenler stajyer oluyor sanırım dımı?
buarada demın yıne sosyal medyada egeyı gordum
yuz boyama yapmıslar aslında ege hıc hoslanmaz ona dokunulmasından nasıl ızın vermıs bılemedım damarlarımda kıskanclık akıyor suandaben onun nemlendırıcısını bıle kırk takla ıle suruyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?