Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

y7ok yok hem facebookum olsa ınstagram gıbı ozgur olacagımı dusunmuyorum ben
ipekcan senın ınstagramın varmı bakalım
benim sosyal medya fobim var canım. hiç biri yok bende.
iş yerinde de yasak o siteler. o yüzden cepten falan da takip etcek zaman yok.
en başından hiç bulaşmadım ben inst.
FB vardı baktım tadı tuzu kalmadı 5-6 yıl önce onu da kapattım.

bende facebook'um uzun zamandır yok neredeyse 3-4 sene fılan olacak
sımdı okul ıcın acsammı dıyorum ama arkadsaın hesabındada goruyorum
buarada dun lıısteyı vermısler sonunda
bugun mantı corbası ve bulgur pılavı ayran var ıkındı kahvaltısında dızlama ve ayran ben mantı corbası ve dızlamamı ne hıc gormedım hayatımda

egeyle dun baya bır aktıvıte yaptık hatta bı ara saclarıma masa yaparken egeyı yardımcı cırak sectım
neyse ben nt gıdemedım dun zaten bzıe cok yakın degıl ,kayınvalıdeme yakın bu aksam gidicez bakalım

İstanbul'da değil bahsettiğim kreş. Ama başkalarından da görüyorum bu tarz şeyler. Mesela Facebook'da filan günlük paylaşım yapan kreşler var.

dızlama mı, o ne
daha bilindik şeyler koysalar ya çocuklara.

buarada başakta durumlar nedir ipek? okullar bazı yerlerde bugun tatılmıs ne alakaysa

evet kendisi anlattı daha okulun 2. günü yapılmaması gereken bişe değilmi zaten çocuk tedirgin
bu arada yemek konusunda haklısınız bize her ay başında yemek listesi gönderiyolar mesela eylül ayı yemek listesi diye bende evdeki yemeği ona göre yapıyorum

oranın fiyatları nasılmış?
Canim turkuaz tokide öğretmen eşi orada oturuyorlar yapracikta kreş 800 tl sanırım. .ama çukurambarda varmış yanlış bilmiyorsam.merkezde fiyati 1000 küsür ya da 1000 diye duymuştum.

buarada başakta durumlar nedir ipek? okullar bazı yerlerde bugun tatılmıs ne alakaysa
neden tatilmiş ki?
başak okul saati gelmeden kapıya çıkıyor ne hikmetse..
İnşallah böyle devam eder.
ama öğretmenin çok etkisi var sanırım. çok sevmiş öğretmenini.
az önce biri bahsetmişti de dikkatimi çekti. düşünme kenarına falan mı göndermiş çocuğu ne..
geçen sene Başak ilk günler giderken pastel boya alıp boyama yapmak istemiş, yardımcı öğretmen eline vurmuş alma diye.
çocuk gitmem de gitmem, zorla götürdüm sınıfta korkuyor kadından. bir de geçen sene küçüktü ve ilk yıl olunca.
sınıfını değiştirdim ondan sonra.

Canim turkuaz tokide öğretmen eşi orada oturuyorlar yapracikta kreş 800 tl sanırım. .ama çukurambarda varmış yanlış bilmiyorsam.merkezde fiyati 1000 küsür ya da 1000 diye duymuştum.
1000 küsür biraz fazla ama kolej fiyatları da öyle.

Yanı nasıl şeyler hayret alma denek cok mu zor da eline vuruyor

Bişeyler dıyesım varda sen anla

Yanı nasıl şeyler hayret alma denek cok mu zor da eline vuruyor

Bişeyler dıyesım varda sen anla
ya bu yarcımdı öğretmenler bu işin eğitimini de almadıklarından zaman doldurmak için orada oldukları yüzlerinden belli oluyor. bir bıkkınlık bir bıkkınlık.

valla büyük konuşmak ıstemıyorum ama oyle elıne koluna vurduklarını duysam ve emın olsam ,
sıcarım onların bacagına varya

buarada başak ve siz adınıza sevindim canım allah bozmasın ınsallah
başaklar kac kısıler? kac ogretmen var
su yardımcı ogretmenler stajyer oluyor sanırım dımı?
buarada demın yıne sosyal medyada egeyı gordum
yuz boyama yapmıslar aslında ege hıc hoslanmaz ona dokunulmasından nasıl ızın vermıs bılemedım damarlarımda kıskanclık akıyor suanda ben onun nemlendırıcısını bıle kırk takla ıle suruyorumda

Çok tatlısınız yahu :)

yardımcı öğretmen diye bir şey hiç duymadım.Ya öğrenci kızlar olur yardımcı ya da okul bayan tutar,onlar olur.Öğretmenin yanına başka öğretmen yardımcı verilmez canım.

yok hakketten bende var oyle bısey tabı aglamasın daha ıyı ama ben ılk gun bıle ardına bakmadan gıdınce neye ugradıgımı sasırdım
ben pek atıp tutarım yok bana soyle baglı yok bız bırırımızı cok severız.anam 2 haftalık ogretmenlere yuzunu bıle mılım mılım boyatmıs ustelık sarı kırmızı , kendısı acayıp holıgan olaraktan fenerbahcelıdır.
aynayamı bakmadı naptı bılemedım

buarada bızım ogretmenlerde sınıfta 2 kısıler
2.kısı cok asırı gencte degıl ustelık stajyer olarak dusunemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…