sınıf sanırım 25- 30 kişi arasında. yaprak dökümüyle 25 kalır belki.buarada başak ve siz adınıza sevindim canım allah bozmasın ınsallah
başaklar kac kısıler? kac ogretmen var
su yardımcı ogretmenler stajyer oluyor sanırım dımı?
buarada demın yıne sosyal medyada egeyı gordum
yuz boyama yapmıslar aslında ege hıc hoslanmaz ona dokunulmasından nasıl ızın vermıs bılemedım damarlarımda kıskanclık akıyor suandaben onun nemlendırıcısını bıle kırk takla ıle suruyorumda
özel okul sanıyorumki, buılmıyorum bakalım oturur ınsallah zamanlaBızım oglana hergun karne verılıyor.Sunu yedi sunu yaptı dıye.Uyumlu uyumlu degıl şeklinde.Haftada 1 gun pedagogla gorusme ve hergun gun sonunda ogretmenden kısa bır o gun ne yaptıysa bılgı.
Yemek lıstesının verilmemesi ilginç.
yaprak dokumu derken bırakanlarmı oluyor?sınıf sanırım 25- 30 kişi arasında. yaprak dökümüyle 25 kalır belki.
bir öğretmen bir yardımcı kadın var. bir de stajer.
Yardımcı anneler dediğiniz bizim okulda sanki taşerondan gelen kadınlar gibi. Bazıları kapalı yanı kıyafeti giyen, ders etkinliklerinden çok getir götür yapan, işte altını kirleten olursa değiştiren kadınlar. baya da orta yaşlı hepsi2.kişi yardımcı anne diye geçiyor.öğretmen değil.
ya kurslarla sertifika alıyorlar ya da çocuk gelişimi meslek lisesinden mezunlar diye biliyorum.
Tabi ağlayıp bırakanlar oluyor.özel okul sanıyorumki, buılmıyorum bakalım oturur ınsallah zamanla
yemek lıstesı sonunda dun geldı elıme
yaprak dokumu derken bırakanlarmı oluyor?
kac saat kalıyor suanda okulda? buarada 30 adet kısa hıkaye aldım desem
kıtap yurdunda set halınde vardı mesela 10 adetı 7.5 tlTabi ağlayıp bırakanlar oluyor.
Ben öğlenci yaptım. Sanırım 1-5 arası.
30 taneyi azar azar alsan olmaz mı, pek tez canlısın
dün konuştuk ya ben de alacağım ilk fırsatta bu 1 TL lik kısa hikayelerden.
ipek senin kızın özelde mi?25-30 kişi biraz fazla geldi bana.Yardımcı anneler dediğiniz bizim okulda sanki taşerondan gelen kadınlar gibi. Bazıları kapalı yanı kıyafeti giyen, ders etkinliklerinden çok getir götür yapan, işte altını kirleten olursa değiştiren kadınlar. baya da orta yaşlı hepsi
ya markette olur1 tl lik hikaye kitaplarını nerden alıyorsunuz?
markette satılanlar mı?
ancak canım ya. biraz daha ısınsın okula zaten bir sürü şey yapacaklar drama falan. yorgundur da enerjileri yetiyor bunların. bizim de öyle 12 ye kadar hatta 12 yi geçiyor,at koşturuyor içerde.kıtap yurdunda set halınde vardı mesela 10 adetı 7.5 tl
evet huyum kurusun fena tezcanlıyım bırde 1 tane ıngılızce ılk kelımelerm kıtabı aldım
butun tatıl boyunca father father dıye arkamdan kosuyordu dogrusunu ogrensın
su 1 tlık kıtaplar kim market varsa oralarda oralardada cok var veyahut kipa
bızımde suanda 12 5 arası gıdıyor ama esıme dedım 5 te bahceye cıkıyolarmıs 5.30 da al oynayamadan eve gelıyor bıde cocuk hıc yorgun degıl ıpek ya
ipek uyum haftası derken aklıma geldi.ancak canım ya. biraz daha ısınsın okula zaten bir sürü şey yapacaklar drama falan. yorgundur da enerjileri yetiyor bunların. bizim de öyle 12 ye kadar hatta 12 yi geçiyor,at koşturuyor içerde.
tabi havalar iyiyken oynasın bahçede. bugün başak da oynamış. 12 de çıkyor uyum haftası diye 1,30 da geldiler eve.
ve resımlı olması cok guzel yoksa gece masaları fılan var ama resımsız oldugu ıcın hayal bıraz kısıtlı oluyorlevent serisine baktım şimdi.
anladım dediğinizi.küçük marketlerdede görüyorum.
fiyat olarakta uygun sürekli aynı kitapta okunmuyor zaten.
ben normadle 9 , 9.30 gıbı uyutmaya yatırıuyorumkı sabha oglene kadar uyumasın dıye ama 30 dk fılan sureıblıyor uykuya dalması ayol bu hıc yorulmuyor dıyroum kendı kendımeancak canım ya. biraz daha ısınsın okula zaten bir sürü şey yapacaklar drama falan. yorgundur da enerjileri yetiyor bunların. bizim de öyle 12 ye kadar hatta 12 yi geçiyor,at koşturuyor içerde.
tabi havalar iyiyken oynasın bahçede. bugün başak da oynamış. 12 de çıkyor uyum haftası diye 1,30 da geldiler eve.
bızımkı ılk gunden berı 4-5 saat kaldı okulda amaipek uyum haftası derken aklıma geldi.
bir hafta boyunca yarım gün mü gönderiyorsunuz?
sonrası tam gün mü olacak?öğretmeniyle konuşmayı unuttum bu konuyu.
Şöyle diyim, geçen sene 24 kişi falandır sınıf. Bu sene sabahçı gurubun kesin 21 olduğunu biliyorum eski öğretmenin sabahçı olmasından dolayı da, bizim gurubu tam bilmiyorum. Geçen sene bir de ağlayıp bırakanlar olduysa bence limit 30 kişidir ona göre dedim.ipek senin kızın özelde mi?25-30 kişi biraz fazla geldi bana.
ben kendi kurumumunkine verdim devlet oluyor.22 kişiler.kendiminkide çok geldi şahsen.
birde daha önceden bir özel kreşle görüşmüştük 15 kişilik denmişti.kayıt için gittiğimiz esnada telefon geldi.
listeyi çıkardı 19-20.kişiyi yazıyordu.
bizde hepsi şirket elemanı zaten.anaokul öğretmeni dahil zaten.
dediğin şeyleri yapıyorlar.genç olanları da var.bizimki 35 yaş civarı.
Ben kıyamıyorum cute tam gün. Evine doysun. Zaten 2 yıl sonra bitmek tükenmek bilmeyen bir maratonun içine girecek. Annem bakıyorsa kalan yarım güne, ben gerek yok diye düşünüyorum hep. Benim de arkadaşlarımın çocukları var 8-18:30 arası kreşte.. yani bakacak kimseleri yok mecburen veriyorlar da benim annem bakıyor yarım gün. O yüzden yarım gün aktivite yeter.ve resımlı olması cok guzel yoksa gece masaları fılan var ama resımsız oldugu ıcın hayal bıraz kısıtlı oluyor
ben normadle 9 , 9.30 gıbı uyutmaya yatırıuyorumkı sabha oglene kadar uyumasın dıye ama 30 dk fılan sureıblıyor uykuya dalması ayol bu hıc yorulmuyor dıyroum kendı kendıme
buarada tesvık cıkarsa ege tam gune gecmek zorundaymıs devlet yarım gunu kabul etmıyormus
bızımkı ılk gunden berı 4-5 saat kaldı okulda ama
Anladım.benimkide devlete gidecek zaten.
ama fiziki yapısı burdaki özellere on basar.bir tane merdiven yok.alanı geniş.
ama tabi eğitimini bilemiyorum.materyal olarak özeldekilerin daha fazla avantajı vardır
diye düşünüyorum.yaşayıp göreceğiz.
özel sektörde izinlerde sıkıntı ne yazık ki.fazla göze batıyor.
ama en azından annen çok ilgileniyor kızınla sanırım değil mi?
iyi ki annen var yanında şansın.bizim kreş kurumun içinde sıkıntı yok ama
bende ilkokulda çocuklarını okula bırakıp okuldan alan annelere imreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?