- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
tam aksine kizim girisken ve sosyal biridir nasil egtim verdiginize bagli biz ihmalden bahsediyoruz ihmall
tuvalette kapali kalir cocuk korkup urkerse evet pisirik olur cesur olmayi ona tuvalette kapali kalarak ogretmiycez degilmi boyle ogretiyorsak vah yaniSimdi girislen ve sosyal olması güzel ama sonradan pısırık hale gelebilir sizin korumacı tavrınız yüzünden,
İhmale kimse bir şey demiyor ki zaten, ihmal konuşulacak, konuşulmalı, ama sakince, sinirle değil, öfkeyle kalkan zararla oturur
özel okullardada öyle demekki..devlet okulu olsa belki öyle yapmazlardı..hayır devlet okulu degildi..özel bir okuldu.
ama arkadaşım sükûnetle gidip anlat ihtimallerden..bu lavabo olayından bahset..tuvalette kapali kalir cocuk korkup urkerse evet pisirik olur cesur olmayi ona tuvalette kapali kalarak ogretmiycez degilmi boyle ogretiyorsak vah yani
normal goruldugu icin iste bana tepki.bence normal degil heleki 5 yasinda bir cocuksa.herkes benim gibi olsa herset daha farkli olurdu okullarda ama malesefarkadaşlar özel bir okulmuydu hatırlamıyorum ama ülkemizde oldu..lavabo çocuüun üzerine düştü..ve hazin sonuç..lütfen herşeyi normal görmeyelim..
bizimm durumumuz Avrupa abd gibi değil maalesef..okul az çocuk çok ..yetişemiyor öğretmenler..cumhurbaşkanımız doğurun diyor 3 çacuk sadecenormal goruldugu icin iste bana tepki.bence normal degil heleki 5 yasinda bir cocuksa.herkes benim gibi olsa herset daha farkli olurdu okullarda ama malesef
Bence kendi eksikleri olduğundan değildir söylememeleri.allah güzel günler göstersin size..söylememeleri,kendi eksikleri olduğu için olabilir bence..ama kapıya çözüm şart..sakin konuşmanızı tavsiye ederim..
kapılar kontrol edilmeliydi..hademeler çalışmıyormu acaba okulda..güvenliğe gereken önem verilmiyor bizde..Bu kadar insan size abartıyorsunuz diyor siz nuh diyor peygamber demiyorsunuz. Çocuğunuza iyilik değil kötülük ediyorsunuz böyle pimpiriklenerek. Çocuk anlattığında yanlışlıkla olmuştur annecim öğretmenin seni çok seviyor tuvalette unutur mu hiç kapı bozuktur diyip gülümseyerek karşılamanız gerekirdi. Sonra gidip öğretmenle konuşur gereken tadilatın yapılmasını talep ederdiniz. Öyle bir dramatize ediyorsunuz ki olayı gören çocuğa eziyet edilmiş sanar
neden olabilir peki?Bence kendi eksikleri olduğundan değildir söylememeleri.
ihmall e karsiyim dramatize etmiyorum hocayla konusucam sakince.allah size yasatmasinBu kadar insan size abartıyorsunuz diyor siz nuh diyor peygamber demiyorsunuz. Çocuğunuza iyilik değil kötülük ediyorsunuz böyle pimpiriklenerek. Çocuk anlattığında yanlışlıkla olmuştur annecim öğretmenin seni çok seviyor tuvalette unutur mu hiç kapı bozuktur diyip gülümseyerek karşılamanız gerekirdi. Sonra gidip öğretmenle konuşur gereken tadilatın yapılmasını talep ederdiniz. Öyle bir dramatize ediyorsunuz ki olayı gören çocuğa eziyet edilmiş sanar
benimde küçük çocuğum var ben anlıyorum hassaiyetinizi..ihmall e karsiyim dramatize etmiyorum hocayla konusucam sakince.allah size yasatmasin
bence haklısınız yani siz de bence tuvalette kapalı kalmasından çok yalnız olmasına kızdınız,neden böyle tepkiler veriliyor anlamıyorum.Biri işini yapmıyorsa orada bir yanlış vardır bana göreihmall e karsiyim dramatize etmiyorum hocayla konusucam sakince.allah size yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?