Anası kızından güzel

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Oncelikle herkesin yeni yilini kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.

Konuma gelince facebookta hicbir fotografimi dogru duzgun begenmeyen, yorum yapmayan bir akrabam kizimla cekildigim bir forografa bu yorumu yapmis. Yani ilk yorumu bu. Begenmez, yorum yapmaz deme sebebim bu. Bu yorum size yapilsa hoşunuza gider miydi? Amac beni sevindirmek mi yoksa uzmek mi anlamadim. 3. Bir goz olarak sizden yorum bekliyorum

Bence densizce edilmiş bir laf olmuş. Daha önce de böyle bir tavrı yoksa muhtemelen amacını aşmıştır.

Benim hic hosuma gitmedi ama. Sizin çocuğunuz var mi? Onun yok ondan böyle cahilce konustu herhalde

Benim de var çocuğum iltifat için yapmış

ben de olsam (kızım yok ama) kızımı beğenmemesine bozulurdum daha melek o en güzeli odur

ama bu kadar da takmazdım

Benim hic hosuma gitmedi ama. Sizin çocuğunuz var mi? Onun yok ondan böyle cahilce konustu herhalde
ben anladım sizi benim gözümdede prensesim o kadar mükemmelki birisi sen kızından güzelsin dese hakaret sayardım herhalde annelik hassasiyeti sanırım

Ben kizimi cirkin bulmasına uzuldum aslinda. Kizim cirkim diye degil, onun beni uzmek istemesine uzuldum. Ben oyle yorumladim bunu. Kendime iltifat degil de kizima hakaret. O da sorun degil de beni uzmek neden

baba tarafına çekmişim demek ki diyin, ya da hiç takmayın bırakın öyle kalsın..

Bence nazar değmesin diye de yapılmış olabilir biz bile öyle yapmıyo muyuz çoğu zaman

Ben umursamazdım.
Hiç ciddiye almam böyle insanları.
Banada komşum ''senin bu çocuklar kime benziyor böyle,anne güzel,baba güzel bunllar çirkin'' demişti
Güldüm geçtim

Cocugunuza cirkin mi demek istedi size mi iltifat etti anlamadim. İltifat etmenin tonla yolu var

Ben kizimi cirkin bulmasına uzuldum aslinda. Kizim cirkim diye degil, onun beni uzmek istemesine uzuldum. Ben oyle yorumladim bunu. Kendime iltifat degil de kizima hakaret. O da sorun degil de beni uzmek neden
senin üzüleceğini düşünmemiştir bence insanlar çok cahil çok patavatsız ne konusacaklarını bılmıyorlar ama benım de kızım olsaydı bırı oyle deseydı ben de kızardım hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…