Benim hic hosuma gitmedi ama. Sizin çocuğunuz var mi? Onun yok ondan böyle cahilce konustu herhaldeseni sevindirmek için yapmış ta kadın mı erkek mi bu kişi
Benim hic hosuma gitmedi ama. Sizin çocuğunuz var mi? Onun yok ondan böyle cahilce konustu herhalde
Kiz kuzenim kendisi
ben anladım sizi benim gözümdede prensesim o kadar mükemmelki birisi sen kızından güzelsin dese hakaret sayardım herhalde annelik hassasiyeti sanırımBenim hic hosuma gitmedi ama. Sizin çocuğunuz var mi? Onun yok ondan böyle cahilce konustu herhalde
Ben umursamazdım.Oncelikle herkesin yeni yilini kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.
Konuma gelince facebookta hicbir fotografimi dogru duzgun begenmeyen, yorum yapmayan bir akrabam kizimla cekildigim bir forografa bu yorumu yapmis. Yani ilk yorumu bu. Begenmez, yorum yapmaz deme sebebim bu. Bu yorum size yapilsa hoşunuza gider miydi? Amac beni sevindirmek mi yoksa uzmek mi anlamadim. 3. Bir goz olarak sizden yorum bekliyorum
senin üzüleceğini düşünmemiştir bence insanlar çok cahil çok patavatsız ne konusacaklarını bılmıyorlar ama benım de kızım olsaydı bırı oyle deseydı ben de kızardım hıhBen kizimi cirkin bulmasına uzuldum aslinda. Kizim cirkim diye degil, onun beni uzmek istemesine uzuldum. Ben oyle yorumladim bunu. Kendime iltifat degil de kizima hakaret. O da sorun degil de beni uzmek neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?