Başka birinin söylemesiyle ne çirkin güzelleşir ne güzel çirkinleşir.olabilir ama bunun ima edilmesi doğru degil
senin kesinlikle çocuğunun güzelliği konusunda ciddi bir kompleksin var. ister kabul et, ister etme.o zaman soyle soyleyim siz zaten kardeşlerin sizden farklı olduğunu hatta çok özür dileyerek soyluyorum (çingene demenizden yola çıkarak) çirkin olduklarını kabul etmişsiniz, arada bariz fark varmış güzellik açısından demek ki bana yapılan yorumda da cocugum çirkin bulunmuş, yanlış anlamamışım yani :)
Evet dogru söylüyorsun benim cocugum gercekten çirkin. Zaten sorun da burda başlıyor. Bir kuzen bunu yuzume vurmamali degil mi?senin kesinlikle çocuğunun güzelliği konusunda ciddi bir kompleksin var. ister kabul et, ister etme.
şaka yapıyor olmalısınız..? anneye göre kendi evladı dünyanın en güzel çocuğudur her zaman için.. kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş :) siz bu konuda fazla takıntılı olmayasınız? sonuçta her çocuk ya da her insan kalıptan çıkma gibi, biblo gibi olacak diye bir kural yok.Evet dogru söylüyorsun benim cocugum gercekten çirkin. Zaten sorun da burda başlıyor. Bir kuzen bunu yuzume vurmamali degil mi?
Çirkin görmüyor ya. Daha öncede çocuğum çok güzel gibi bir şey yazmıştı. Artık yazmanin faydası yok .ısrarla kendini savunuyor.simdi de çocuğum çirkin evet falan gibi konuyu saptiriyorşaka yapıyor olmalısınız..? anneye göre kendi evladı dünyanın en güzel çocuğudur her zaman için.. kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş :) siz bu konuda fazla takıntılı olmayasınız? sonuçta her çocuk ya da her insan kalıptan çıkma gibi, biblo gibi olacak diye bir kural yok.
pardon öyleyse :) sadece ilk mesajı ve son mesajları okuyunca...Çirkin görmüyor ya. Daha öncede çocuğum çok güzel gibi bir şey yazmıştı. Artık yazmanin faydası yok .ısrarla kendini savunuyor.simdi de çocuğum çirkin evet falan gibi konuyu saptiriyor
Cocuklugumuzun kardes gibi gectigi birinden bu yorumu duymak beni kirdi arkadasim. Belki de 6 aydir calismamanin evde tikılı kalmanin verdigi bir bunalim. Neyse uzatmayayim :)ah canım ya bumu derdin parmaklarına yazık buraya girip uğraşmıssın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?