• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anası kızından güzel

Tesekkurler :)
Ben bir defa magazada saklandigimi bilirim.
bir kadin tuttu kizimi , ayy nasil bir seysin sen,nasil guzelsin, annen nerde senij bakiyim falan diyor. Simdi ciksam karsisina, aaa r hic size benzemiyor diyecek yine, esime dedim git su cocugu al ben kaldiramayacagim yine ayni muhabbeti :KK48:
Hahahahhaha. Ya sizin gibi komplekssiz insanlara öyle aşığım ki. Eminimm çok güzel ışıl ışıl bir insansinizz. Sizi ve ufakligi kocamannnn öpüyorum

Hahahahhaha. Ya sizin gibi komplekssiz insanlara öyle aşığım ki. Eminimm çok güzel ışıl ışıl bir insansinizz. Sizi ve ufakligi kocamannnn öpüyorum
Normalde buyuk kızım icin ayni şey oluyor. Cok tatli sana hic benzemiyor diyorlar. Ben de cok mutlu oluyorum. Babasına benzetiyor herkes

Annelik duyguları işte.. İnsan etkilenebiliyor..

Keşke öyle cevap vermeseydiniz, eğer amacı kızdırmaksa amacına ulaşmış oldu.

Teşekkür ederim. Senin annen de senden guzel yazdım tum iyi niyetimle.
Asil siz simdi ayip etmissiniz... Anasi kizinda güzel lafi, kizi kötülemez kizi cirkin anlamina gelmez, anneyi yüceltir cok güzel bi annesin anlamina gelir... Talihzizlik olmus o sekil yazmis, cok güzel bi annesin yazsaydi havalarda ucardiniz albuki ayni anlama geliyor... Ama siz simdi laf sokarak söz dalasina cevirmeYe ugrasiyor gibi olmussunuz, illa cevap verecekseniz, tesekkürler kizimin yaninda ben neyimki yada kizimin güzelliginin yansimasi o, yazabilirdiniz... Arg niyetli olmamak lazim...:KK14:

Asil siz simdi ayip etmissiniz... Anasi kizinda güzel lafi, kizi kötülemez kizi cirkin anlamina gelmez, anneyi yüceltir cok güzel bi annesin anlamina gelir... Talihzizlik olmus o sekil yazmis, cok güzel bi annesin yazsaydi havalarda ucardiniz albuki ayni anlama geliyor... Ama siz simdi laf sokarak söz dalasina cevirmeYe ugrasiyor gibi olmussunuz, illa cevap verecekseniz, tesekkürler kizimin yaninda ben neyimki yada kizimin güzelliginin yansimasi o, yazabilirdiniz... Arg niyetli olmamak lazim...:KK14:
Size aynen katılıyorum. Anne olan kişi yaslanmissa durum değişir ama bugune kadar hiç yorum yapılmamış 18 aylık melegin safligi, masumiyeti, sevimliligine laf söylemek dururken anne ne ki. Tek olarak bana iltifat etse havalara ucmazdim ama memnun olurdum, kim olmaz ki

Annelik duyguları işte.. İnsan etkilenebiliyor..

Keşke öyle cevap vermeseydiniz, eğer amacı kızdırmaksa amacına ulaşmış oldu.
Amacı kizdirmak degilse de ben lafi iade etmis oldum. Insanin ilk yorumu böyle olmamali

Tekrar ediyorum bu onun bebeğim hakkinda yaptigi ilk ve tek yorumdu. Düşünün ki biri bebeginizi ilk defa görüyor ve sen ondan guzelsin diyor

Oncelikle herkesin yeni yilini kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.

Konuma gelince facebookta hicbir fotografimi dogru duzgun begenmeyen, yorum yapmayan bir akrabam kizimla cekildigim bir forografa bu yorumu yapmis. Yani ilk yorumu bu. Begenmez, yorum yapmaz deme sebebim bu. Bu yorum size yapilsa hoşunuza gider miydi? Amac beni sevindirmek mi yoksa uzmek mi anlamadim. 3. Bir goz olarak sizden yorum bekliyorum

bence tamamen kiskancliktan yapilan bir yorum öncelikle cok ayip ve seviyesiz belki olur ya aklina gelir böyle bir düsünce $om agizlilik yapip yazmak gayet terbiyesizlik amac tabiki sizin moralinizi bozmak bunlar taktik uygulamalardir birde bunun güven versiyonu vardir vaktinde bana bir arabam senin kendine güvenin yok demisti oysaki beni cok az taniyordu neye göre söyledigi belirsiz bir cümleydi hic kaale bile almadim.. Cünkü bastan amacini anlamistim moralimi bozup söyledigi cümleyi kabul etmemi bekliyordu .. böyle bos insalar cok fazla sakin kendinizi üzmeyin

Tekrar ediyorum bu onun bebeğim hakkinda yaptigi ilk ve tek yorumdu. Düşünün ki biri bebeginizi ilk defa görüyor ve sen ondan guzelsin diyor
Biri benim bebeğime böyle bir yorum yapsa güzellik göreceli bir kavramdır der geçerim kötü düşünmem.
Gerçi bana göre 3 yaşında bebeğin güzelliği de olmaz. Tatlı olur sevimli olur şeker olur bal olur...

Aklıma ilk gelen,giyiminizi uygun bulmayıp ya da fazla makyajlı görmüştür laf çaktırmıştır diye düşünüyorum ya da çok çok iyi bir anına denk gelip yorum yapmışHoppa

Konuma gelince facebookta hicbir fotografimi dogru duzgun begenmeyen, yorum yapmayan bir akrabam kizimla cekildigim bir forografa bu yorumu yapmis. Yani ilk yorumu bu. Begenmez, yorum yapmaz deme sebebim bu. Bu yorum size yapilsa hoşunuza gider miydi? Amac beni sevindirmek mi yoksa uzmek mi anlamadim. 3. Bir goz olarak sizden yorum bekliyorum
Kızı güzel, anası daha da güzel anlamındadır bu cümle. Kızı çirkin, anası güzel anlamında değil.. O yüzden güzel bir yorum. Yorum yapan bunu abazan duygularıyla mı yaptı, yoksa iyi niyetiyle mi, onuda siz bileceksiniz o kişiyi tanıyan olarak..

.kaçtır konunuzu görüyorum yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım.sanırım siz bu kişiye fazla önyargılısınız ya da kızınızın güzelliğine güvenmiyorsunuz.kadının dediği lafta birşey yokki aynı lafı annem de bi resmimde bana yapmıştı.bu kızın güzel ama sen de anne olmana yaşına rağmen hala güzelsin demek oluyor.kadın bildiğin çok güzel iltifat etmiş ne var bunu yanlış anlayacak anlamadım.

.kaçtır konunuzu görüyorum yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım.sanırım siz bu kişiye fazla önyargılısınız ya da kızınızın güzelliğine güvenmiyorsunuz.kadının dediği lafta birşey yokki aynı lafı annem de bi resmimde bana yapmıştı.bu kızın güzel ama sen de anne olmana yaşına rağmen hala güzelsin demek oluyor.kadın bildiğin çok güzel iltifat etmiş ne var bunu yanlış anlayacak anlamadım.
aynen öyle

Fark şu:ben annenizin degil sizin yasinizdayim. Kizim da sizin yasinizda degil 18 aylik bebekti o zaman. Sizin cocugunuz dogunca ikinizin resmini koydugunuzda bu yorum gelse ayni sekilde mi dusuneceksiniz?

Benim hic hosuma gitmedi ama. Sizin çocuğunuz var mi? Onun yok ondan böyle cahilce konustu herhalde

bunun neresi cahilce?
Çocuğu olmayan birinin böyle yorum yapmasının cahilce olduğu nerede görülmüş? Sanırım sizin biraz egolarınız tavan yapmış?!
Ayrıca rahatsız olduysanız yorumu silin, facede arkadaşlık listenizden çıkarın.

bence hiç hoş değil !!!! yani o daha melek,hiç hoş bir iltifat olmamış.Bazen insanlar konuşmanın bile dozunu ayarlayamıyor :( yani kızınız için dese annesinden güzel diye o şirinlik hoşuna gider ,ki zaten gerek te yok bence bu tarz konuşmalara ama olmuş tek kelime ile sadece YANLIŞ benim fikrimce....

Back
X