Anasınıfı için geç mi kaldık?!

Seneye gönderin. Arkadaşım yaptı o hatayı,şimdi pedagog pedagog geziyor zira kızı aşırı bağımlı oldu anneye.
Kardeş geldi ben okula gönderildim diye düşünmüş hep kardeşi 2 yaşında hala kıskaniyor.
Bakin ben 3 ay önce doğum yaptım,kızım 6 yaşında o bile beni bırakıp evden çıkmadı 1 ay.eşim hadi kızım parka gidelim,hadi sinemaya gidelim diye her akşam götürmeye çalıştı ki gezmeyi aşırı seven bir çocuk ona rağmen asla gitmedi. Evde bizi tek bırakacak diye. Sizin çocuğunuz daha da küçük.
Doğum öncesi başlatsaydınız ideal olurdu ama bence şu şartlarda beklemelisiniz.

Benim kızım da aynı şuan bir yere gitmiyor babasıyla.babaannesine gitmek isterdi hep şimdi asla gönderemiyoruz.

Bu yıl rafa kaldırmalıyım sanırım.kizim bişeyden çabuk sıkılan bi çocuk.simdi gitmek istiyo ama bundan da sıkılırsa ters teperse daha kötü olur.hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Sonradan alışması zor olabilir zaten seneye giderse diğer sene ilkokul kaydı çıkar genelde gönderilmiyor anasinifina gider yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…