inşallah canım bu kez olsun artık hayırlısıyla gercekten cok yıprandık ıyı bır morale ıhtıyacımız varinşallah dediğin gibi olur ada, bizim güneşlerimiz de orda doğara.s
evet ben de oraya gidiyorum, 2. denemeye başlamadım daha, haziranda inşallah başlayacağız, şimdilik Bülent hocanın verdiği ilaçları içiyorum, bakalım hayırlısı.. ben gidene kadar sen inşallah hamile olacaksın..biz de darısı başımıza diyeceğiz..
Kızlar Şubat ayında başladım tedaviye,doktorum Hakan Yaralı idi ama esas takibi buradaki doktorum yaptı. Hakan Bey'i pek göremedim zaten ama özellikle ameliyathanedeki hemşireler ve Mehtap Hanım hep çok iyi davrandılar ve rahatlattılar. İlgi ve alaka konusunda herkesin şikayetleri var Anatolia ile ilgili ama bu işte iyiler ve en önemlisi çok temiz...Yani herşeye rağmen ben öneririm burayı
Benim sonucum pozitif çıktı çok şükür allah herkesin gönlüne göre versin
Monalan, diğer topiğe de yazmıştım, ben de anatoliada tedavi görüyorum, haziranda 2. denememizi yapacağız inşallah.. hayırlısıyla sen de inşallah bebişine kavuşursun.. neden ilk ve son denemen olacak? onu merak ettim.. Anatolianın doktorları iyi, içini ferah tut, inşallah bebişlerimize kavuşacağız..
yok canım eczaneler farklı satıyor olabılır sen parayla mı alıyorsun sıgortanız yokmu ozellıkle parayla alıyorsan yanı kurumun odemıyorsa pazarlık yap bence cunku baya pahalı ılaclar bırkac yerden fıyat alıp ole almanı tavsıye ederım yada tanıdık eczane varsa görusebılırsın ılacların tamamı bıtıyor hatta bazen yetmıyor yanı benım 2 denemedede oyle oldu tedavının sonuna dogru tekrar yazdırmıstımAnatolia da verdikleri reçetedeki ilaçlar eczanelerde farklı fiyatlarda mı oluyo? Bana reçeteyi verirken hemşire bikaç yerden araştırın demişti. Dün sordum biriki yere yok dediler. Hem o ilaçların tamamı bitiyor muydu tedaviniz sırasında? Bana çok fazla geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?