angell hayırlı olsun şimdiden, ben de haziran sonu 2. denememe anatolida devam edeceğim.. 1. de olamadı transfer.. çok temiz bir yer hakikaten.. çok yoğun olması nedeniyle belki çok ilgi göremiyoruz ama sistemleri ve hocalar çok iyi..sana da bol şans.. ilk 2si neden olmadı?
dervıs sagol canım ınsallah anatolıa nın anlamı günesın doğduğu yer demekmıs ınsallah bızım gunesımızde dogacak orada hayırlısıyla sende oraya gıdıyordun degılmı senın tedavın ne durumdaAdacım hadi inşallah bakalım hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz, inşallah bu sefer olacak, başaracaksın.. dediiğin gibi yaklaştıkça insanı bir panik sarıyor ama sonu iyi olacak inşallah..arada bize haber ver..
angell bence burada anatoliaya gidip de çok çok şikayetçi olan yok, sadece herkes biraz daha ilgi olsa diyor, ama işte sonuçta kalabalık bir yer, bizim beklediğimiz kadar ilgi yok,ama işlerini iyi yapıyorlar ve hocalar tabii ki çok güvenilir, iyi doktorlar.. buna şüphe de yok zaten, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve hepimiz anatoliadan hamile döneriz..
angell bence burada anatoliaya gidip de çok çok şikayetçi olan yok, sadece herkes biraz daha ilgi olsa diyor, ama işte sonuçta kalabalık bir yer, bizim beklediğimiz kadar ilgi yok,ama işlerini iyi yapıyorlar ve hocalar tabii ki çok güvenilir, iyi doktorlar.. buna şüphe de yok zaten, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve hepimiz anatoliadan hamile döneriz..
inşallah canım hepimizin istediği bu:CüvCüv:
evet arkadaslar 10 nısanda randevu aldık pztesı ılac raporumu cıkarıcam umudumu koynuma koyup yıne düşücem yollara hep olumlu düsünmek istiyorum ama ya olmazsa ne yaparım ıda bı turlu kafamdan cıkaramıyorum zaman yaklastıkca daralıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
evet arkadaslar 10 nısanda randevu aldık pztesı ılac raporumu cıkarıcam umudumu koynuma koyup yıne düşücem yollara hep olumlu düsünmek istiyorum ama ya olmazsa ne yaparım ıda bı turlu kafamdan cıkaramıyorum zaman yaklastıkca daralıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar anatoliaya giden biçok kişi var ve ben her gittiğimde baya kalabalık görüyorum.oraya giden herkes bu kulübe girecek diye bir kural yok.biz daha ilk denememizde istanbulu düşündük eşimin amerikan hastanesinde çok yakından tanıdığı drlar var biz geliyoruz dedik ve ordaki hocalar bize buraya gelmenize gerek yok ankarada anatolia tüp bebek merkezine gidin hakan yaralı ve bülent tıraş bu alan da çok iyiler dediler.
benim gördüğüm kadarıyla anatolia için burda bir antipati oluşturulmaya çalışılıyor.herkez doktorunu ve tedavi merkezini seçmekte tabiki özgürdür
ilahi angelsırnaşık şeyanatolia için bi antipati mi oluşturulmaya çalışılıyor?kim tarafından ve ne amaçla yani...herhalde beni kastediyorsun çükü geçmiş yorumları şöle bi okudum genelde benim yorumlarım olumsuz görünüyor..ama canım ben orda tedavi görmüş orayı tercih etmiş biri olarak neden antipati oluşturmaya çalışıyımki.sonuçta bende herhangi bi merkezde çalışmıyorum doktorda değilim.sadece anne olmaya çalışan sıradan biriyim.ben de anatoliada yaptığımdan ilk denememi orası hakkında nacizane görüşlerimi söledim..senin bu yorumunu görünce üzüldüm.acaba burdaki arkadaşlarımın ümidini mi kırıyorum die düşündüm.acaba birdaha bu topiğe bişey yazmayımmı diye.ben sadece herkez burda benimle aynı istek ve heyecanları paylaşıyor diye kendi kaygı ve korkularımı sizlerle paylaşmak istedim..umutsuzluğumu..umudumu..üzüntümü...eğer yorumlarım senin motivasyonunu bozdu ve seni üzdüyse ben birdaha buraya yazmayım canım..amacım sizleri kaygılandırmak değil kendi duygularımı paylaşmaktı sadece..sonuçta bu kısmet işi bence.nerde tutacağını allah bilir.herkez özgür.neresi içinize siniyor ve pozitif etkiliyorsa orada kalırız.bukadar basit..herkezin kendi seçimidir bu..inşallah rabbim bu yolda emek veren hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.sevgiyle kal:1hug:
dervıs sagol canım ınsallah anatolıa nın anlamı günesın doğduğu yer demekmıs ınsallah bızım gunesımızde dogacak orada hayırlısıyla sende oraya gıdıyordun degılmı senın tedavın ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?