Tüp Bebek Merkezleri ANATOLİA hakkında

canım dıger topıktede yazdım ben 2 denememıde orda yaptırdım memnun kaldım dr um bulent tırastı cok yakından ilgılendi aklına ne takılıyorsa cevaplayabılırım

canım dıger topıktede yazdım ben 2 denememıde orda yaptırdım memnun kaldım dr um bulent tırastı cok yakından ilgılendi aklına ne takılıyorsa cevaplayabılırım

canım ilgilidavrandığın için teşekkür eder ve mübarek bayramını kutluyorum,evet diğer topiktede cevap vermişsin ama ben bugün farkettim,hamile olmana çok sevindim kurban olduğum allahım inş birbirinize iyice kenetlenir ve 9 ay sonrada mutlu bir şekilde birbirinize sarılısınız:Saruboceq:.,,,,,,ada67 cım merkezde hangi teknikleri uygulanıyor?ilk gidildiğinde detaylı inceliyorlarmı yoksa hemen micro yamı başlıyorlar?kaç yaşındasın?canım merkezle ilgili bütün detaylı gürüşlerini yazarsan hem benim hemde diğer arkadaşlarımızın soru işaretleri cevaplanmış olur,duyarlı davrandığın için sana tekrar teşk ediyorum,bazı arkadaşlara soru sorduk ama daha cvp gelicek......sevgiler:1hug:

ocak ayında bende anatoliada 2. denememi yapıcaz inşallah.öncellikle merkez çok profesyonel oldukça yoğunlar türkiyenin her yerinden hasta geliyor.ayda 150 transfer yapıyorlarmış .anca çok yoğun olduklarında merkezde ilgi az.detaylı inceleme yapmıyorlar direk mikro diyorlar bildiği kadarıyla.ücret ilaç hariç 4200 tl raporu onlar çıkartıyorlar biz posta ile evrakları göndericez sadece.ii bayramlar sanada allah yardımcımız olsun

nasıl yani?test falan yapılıp incelenmiyormu?haydi problem varsa hastada!.....ilk önce problemi düzeltip uygulamaları gerekmiyormu?sanada iyi bayramlar ve iyi şanslar:uhm:

tesekkur ederım canım allah sanada nasıp etsın ınsallah merkezde yumurtlama tedavısı asılama- ıvf yanı ın vıtro fertılızasyon tup bebek- tese yanı testısten bıopsı ıle sperm elde edılmesı- pgd yanı genetık tanı- dondurma ıslemı yapılıyorcanım ben ılk denemede yasadıgım ıldekı dr um bulent hocayı arayıp durumumu tanımı herseyımı anlattı ılaclarım burda kullandım orda transferım yapıldı oradada ayrıntılı anemnez aldılar ılk gun bulent hoca muayenemı yaptı hatta yumurta sayınız az ıstersenız erteleyelım daha hassas bır protokolle sonra deneyelım dedı ben kabul etmedım eger para hırsı olan bır hekım olsaydı boyle bır teklıfte bulunmazdı dıye dusunuyorum yasım 31 endometrıozıs tanım var bu yuzden sadece tup bebekle cocuk sahıbı olursunuz dedıler mekezden memnun kaldım cok yogun gercekten hatay artvın adana heryerden hasta gelıyo ama ole saatlerce beklemıyosun sıstemı guzel oturtmuslar dr mehtap hanım ultrasoları yapıyor hergun kan alınıp e2 duzeyıne bakıyolar yumurtalar buyuyunce toplanıyor genelde hocalar topluyor bazende mehtap hanım transferı mutlaka hoca yapıyor sehırdısından gelenler ıcın mısafırhane var temız ve hastaneye yakınmıs ucretıde soyliyeyım ılkınde 3 500 ytl ılaclar harıc ılaclarım 800 tutmustu kendımız almıstık 2 denemede 3 300 verdık bıde transferdede anestezı yapıldıgı ıcın 100 ytl toplam 3 400 odedık umarım yardımcı olabılmısımdır aklına takılan bısey olursa ben burdayım ıyı bayramlarrr

nasıl yani?test falan yapılıp incelenmiyormu?haydi problem varsa hastada!.....ilk önce problemi düzeltip uygulamaları gerekmiyormu?sanada iyi bayramlar ve iyi şanslar:uhm:

Sağol canım. Arkadaşımda orada yaptırdı geçen sene test falan yapılmadı direk miro bizimde test yok gerçi bizim ki açıklanamayan infertlite belki ondan test yapmıyo olabilirler.zaten 2 senedir bi çok hastanade biçok test olduk o evraklarada bakıyorlar belkide ondan istememişlerdir. ancak ayrıntılı inceleme yapan bi klinik değil.3. denemeden sonra ayrıntılı inceleme yapıyo genellikle kllinikler...

canım merhabalar ben anatolyada 3 kez denedim ilk olan düşük oldu daha sonra diğer 2 taneside tutmadı benim doktorum hakan beydi kesinlikle inceleme araştırma yapmıyor her defasında embiriyo sayını çoğaltıyordu biz başka doktor sayesinde eşimde ve bende kan pıhtılaşması olduğunu artı bende imminolojik yani bağışıklık sistemimle ilgili şeyler olduğu çıktı. hakan beye sonucu gösterdik oda hazıra konmak istedi ama ben orda 4. yaptırmadım gen artta yaptırdım. 4.tutmadı ama ilk defa sakin bir tedavi geçirdim genarta. bir daha yaptırırsam eğer yine genarta giderim şahsennnnnnn

canım sağol ben zaten kafamdan anatolia yı çıkardım,insan sağlığı ve pskolojisi hiç umurlarında değil evet dediğin gibi hiç bir inceleme yapılmıyor şahit oldum,yanlış bir sistem kısacası,,,,,sevgiler canım inş kavuşuruz

diğer bir topiktede yazmıştım ben de önermem kızlar kötü tecrübelerim oldu orada

canım komşum anatolia da 2 kez micro yaptırdı ikisi de negatifdi.ama benim dr um da orayı önerdi.bilmiyorum belki de anlaşmalılar.deneyimli olduğunu söyledi oradaki hocaların.

canım komşum anatolia da 2 kez micro yaptırdı ikisi de negatifdi.ama benim dr um da orayı önerdi.bilmiyorum belki de anlaşmalılar.deneyimli olduğunu söyledi oradaki hocaların.
valla rodal cım,benim kafam iyice hallaç pamuğuna benzedi,,,,,bu kadar insanın hayallerinin,umutlarının harcadığı küçük küçük servetlerin hiç önemi yok herhalde,,,allah sonumuzu hayır etsin,,,diliyorum herkes çabasının karşılığını alsın....sevgiler canım

ya arkadaşlar korktum ben şimdi.anotoliada başladım tedaviye.lucrine başlamıştım.hiç bi kontrol olmadan direk başladı doktorum hakan bey.ama reglin 2. günü e2 düzeyim yüksek ve kist olduğu için durdurdu doktor tedaviyi.doğum kontrol hapı verdi kist düşsün die.ocak başı yeniden lucrine başlıcam anatoliada.öle dedi doktor.üfff başka giden ve memnun kalan yokmuuuuu?korkmaya başladım yanlış yerdemiyim die...

ben gene dün anotoliada başladım.bugün lucrinin ikinci günü.sara lucrin adetin 21. günü başlanıyor.ama protokole ve tedawi gdişine göre değişebiliyor.

arkadaşlar anatolia da dr.hakan yaralı gerçekten mucizeler gerçekleştiriyor, tek yumurta ile bebeğe şahit oldum , ancak bu biraz da doktorunuza güvenle alakalı birşey ve tabii inançla.Moralinizi bozmadan pozitif bakmaya çalışın.ben kavaklıdere nisan sağlıkta dr.Gurur Polat'ın hastasıydım tek seferde tuttu.Kendisi çok güler yüzlü rahatlatan ve güven veren bir doktor.Fiyatları da uygun herkese tavsiye ederim.Kendisine buradan tekrar çok çok teşekkürler.

merhaba,
bebişler umarım iyidir.. ne kadar oldu, ikiz mi, tek mi:) ben de anatoliada başladım, doktorum Bülent bey..ama senin gibi doktorum takip edecek burdan, sonra yumurta toplamaya anatoliaya gönderecek, sadece biraz korkuyorum, ben biraz paniğim galiba, iğnelere çarşamba başlayacağım ama ondan bile korkuyorum nasıl yapacağım tek başıma bakalım hayırlısı.. Anatoliada sadece eski tahlillere baktılar, araştırma falan yapılmadı, direk başlıyoruz dediler, ben de böyle birden olunca hiçbirşey soramadım,soracaklarım aklıma gelmedi, ama şimdi tabii aklımda birsürü soru var.. aslında araştırma yapacaklarını düşünmüştüm, ama adetin 18. günü lucrin le başlayacağım gerisini burdaki doktorum söyleyecek, sonraki aşamaları anlatabilir misin? çook soru sordum ama panik iştebenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…