--------------------------------------------------------------------------------dur bakalım.kan gelipte hamile olan var.okumuştum burda.kaçıncı günün ki bugün.bence test gününe kadar umudunu kesme yda hemen test yaptır.olmazsada üzülme seni çok iyi anlıyorum...ne desm boş...umudunu yitirme..
kızlar merhaba... ben diyarbakırda oturuyorum.. iş için buradayız.. daha önce yumurta takibi ve aşılama denedik olmadı.. şimdi tüp bebek denenecek sanırım.. burada tedavi gördüğüm hastanede tüp bebek için ankara ya da istanbula sevk edildiği söylendi... ankarada anatolia'ya sevk ediliyormuş... ben ankaralı olduğum için tabii işime gelir.. ama bu topikteki bazı yorumları okuyunca kafam bayağı karıştı... yorumlardan ilgi ve alakanın pek iyi olmadığını çıkardım... ayrıca doktorla pek iletişim kuramamak da pek hoş değil.. bunlar beni korkuttu... bir de benim bir başka problemim daha var... rahim ağzım normalden küçükmüş ve rahmim gerideymiş.. o nedenle hsg çekimim çok olaylı geçti.. ve bu nedenle de aşılama sırasında bana genele anestezi yaptılar... şimdi yumurta toplama ve transfer olayında acayip korkuyorum.. hsg ve aşılamada bile kısa devre yaptığım için açıkçası özellikle yumurta toplama beni çok korkutuyor.. internette siteleri karıştırdığımda isteğe bağlı genel anestesiden bahsediliyordu... acaba yumurta toplama esnasında genel anestezi alan oldu mu anatolia'da?? hsg sırasında ve aşılamada burada bana genel anestezi yapana kadar canıma okudular.. boşu boşuna eziyet çektim.. üstelik doktorların çalışmalarını da engelliyorum .. acaba hastanın talebine bağlı genel anestezi kabul ediyorlar mı?? hem yumurta toplamada hem transferde?? bu bilgi benim için çok nemli arkadaşlar.. duruma göre B planına geçip ankaralı olduğum ve ankarada yanında kalacak ailem olduğu halde istanbuldaki hastaneyi tercih edebilirim... öffff.. ne zor işler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?