Ancak Yanında Söylerim

Fides_ Ne oluyor? Nasıl bi heyecanla ve coşkuyla yazmışsın anlayamadım. Benim gözlerim kapalı değil zaten. Senin sevgilinin maddi durumu iyise ne ala.. Ama her insanın maddi durumu bir olmuyor maalesef. Lütfen biraz sakin ol ve kendi ilişkinle benim ilişkimi mıkayese yapma! Sen nerden biliyosun benimde sevgilimin askerde dağıtım iznine yanıma gelmediğini? Annesine, babasına söyleyerek hemde? Abisinin desteğini alarak? Çok şükür geliyor aşkım 2 hafta sonra, tam sınav zamanı bana destek olmaya..

ya bısey soylıcem hayatımın en cıddı konusmları boyle basladı ve gelıstı
yanına gelmem lazım
sakın ol sana bısey solıcem gıbı cumlelerle

umarım kotu bısey dııldır

Canım açıkcası ben psikolojik bi rahatsızlığı oldunu düşünüyorum. Yani evli olsa, daha dün ablasıyla konuştuk. Ailesi bana çok olumlu bakıyor. İnş evliliğiniz olur, canı gönülden istiyorum dedi kadın. O yüzden ben bu tür bir senaryoyu çıkarttım aklımdan.

bence sıkıntısı fln yok suanda yalan bulamamıs gelene kadar oda gelirse bi yalan düşünecek klasik erkek tipi adam gelmeye karar verdiyse bilet almaya gittigi an vazgecmez

inşallah dediğin gibi olur...
inşallah üzülmezsin...
inşallah gönlünün istediği gibi olur...

kıyaslamak değildi amacım. sadece örnek. ha gelmiş ama 3 yılın adı var... sende farkındasın...
buraya yazıyosun ama herkes olumsuz baktığı halde kimseyi dinlemedin. bir kere böyle başladı mı malesef hep böyle gidiyor. hem kendimden, hem arkadaşlarımdan biliyorum...

gene de senin için iyi olmasını umut ediyorum...

ruh sasğlığı iyi değil
3 yılda yanına 2-3 defa gelmiş
korkmuyorum anlatacam demiş
gelcem demiş gelmemiş bir dediği diğerini tutmuyor
yaşınız küçük sanırım üniversite sınavına gireceğinize göre

ama sağlıklı gelmedi ilişki geleceğe dair kendiniz için daha sağlıklı bir ilişki düşünün evlilik olursa nelerle karşılaşacaksınız maddiyat önemlidir aile yapısı önemlidir
evli değil diyorsunuz kimliğini gördüm dyorsunuz kimik dediğiniz nedir eski kimliğini vermemiştir yeni kimliği vardır sana bekar kimliğini gösteriyordur zaman kötü dikkat et derim
ailesiyle görüşmen onların da oğullarının yalanına ortak olmadığını göstermez
hakkında hayırlsı olsun
umarım gerçeği görürsün olumllu-olumsuz

Teşekkürler yorumun için Daha dikkatli olmaya çalışıyorum

haklısın çok merak ettirici bi durum ama madem toz kondurmiycaksın o zaman burda yoruma açmiycaksın ilişkini.çocuğu görmüyosun etmiyosun hala burda savunup aşkım canım cicim diyosun.psikolojisinin bozuk olduundan şüphelendiğin ve yüzünü kırk yılda bi gördüğün biriyle telefonda konuşup mesajlaşmayı sevgili olmak falan mı zannediyosun sen?
gözlemlediğim kadarıyla da çok detaycı birisin en iyisi sen kendi şehrinden birini bul hem rahat rahat kontrol edersin onu hemde sevgililik kavramını baştan öğrenirsin
biliyorum şimdi bana da çemkirip bissürü şey yazcaksın sevgiline toz kondurmiycaksn ama umarım daha huzurlu olabilceğin birini bulursun.

Yooo asla çıkıp onun hakkında savunucu bişey söylemicem. Çünkü siz haklıyömışsınız. Uzaktan ilişki yürümüyordu ve bitirdim

kaydirigubbakcemile5 hem fikirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…