- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
arkadaşım sen hem bişeler danışıp hem de sevgilineve ilişkine toz kondurmamak için çabalıyorsun.ya yorumlarımıza önem ver tez çürütmeye çalışma ya da boşuna konu açma.şöledir diyoruz yok böledir diyorsun,öğren diyoruz Üzerine gitsem içine kapanır bidaha benimle bu konuyu konuşmaz diye biliyorum diyorsun madem öyle bize sormanın da bi faydası olmayacaktır.tuhaf bi ilişkiniz var bu her actıgın konudan anlasılıyor zaten...ya en basitindenn bir örnek ayrılık sizi yıpratır diyorlar sen de cvp olarak bize iyi geliyor diyorsun.madem kendi bildigini yapacaksın bize neden danışıyorsun???
Arkadaşlar onu savunmuyorum tabiki sadece olanı ortaya koyuyorum. İyisiyle kötüsüyle. Evli değil. Bundan çok çok eminim. Ailesi beni biliyor. Annesiyle defalarca konuşmuşluğum var. Babasıyla dahi. Daha 2 ay önce ablası bana atkı örüp yolladı. Kaldıki nüfus cüzdanınıda gördüm. Ben psikolojisiyle ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Çünkü hareketleri tuhaf, yani pek tutarlı değil. Bir an öyleyken, diğer an hemen başka oluveriyor.
Arkadaşlar onu savunmuyorum tabiki sadece olanı ortaya koyuyorum. İyisiyle kötüsüyle. Evli değil. Bundan çok çok eminim. Ailesi beni biliyor. Annesiyle defalarca konuşmuşluğum var. Babasıyla dahi. Daha 2 ay önce ablası bana atkı örüp yolladı. Kaldıki nüfus cüzdanınıda gördüm. Ben psikolojisiyle ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Çünkü hareketleri tuhaf, yani pek tutarlı değil. Bir an öyleyken, diğer an hemen başka oluveriyor.
nasıl ispatladı
ona bu kadar güvenme
hele 3 yılda 2-3 kere görüştüğün birine hiç güvenme
ya başkası var ya da evli ama boşanamıyo...
O...Mavi....O ya neden bu kadar kötümsersin Allah aşkına? Zaten içim sıkılıyo tamam sizden zaten beni mutlu etcek laflar duymak istemiyorum açıkca herşeyi konuşup rahatlamak istiyorum ama sende çok kötümsersin gerçekten. Neden?
O...Mavi....O ya neden bu kadar kötümsersin Allah aşkına? Zaten içim sıkılıyo tamam sizden zaten beni mutlu etcek laflar duymak istemiyorum açıkca herşeyi konuşup rahatlamak istiyorum ama sende çok kötümsersin gerçekten. Neden?
Çalışıyorum dediği vakitlerde aradım, ya da ondan beni aramasını rica ettim. İşte olduğuna emin oldum. Ya da sabahları işe gidiyorum dediği sıralar beni arardı hep. İşe gidene kadar konuşurduk. Ama dediğim gibi evli değil.. Başka bişeyler düşünün kızlar lütfen. Her ihtimali göz önüne almak istiyorum şimdiden.
Lütfen ama ben böle bişey duymak istemedim. Sanırım sinirlerim çok yıprandı. Eğer kalbini kırdımsa kusuruma bakma oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?