Korkularımın olması size naz yapıyorum izlenimini nasıl bıraktı bilemiyorum . Sizin adınıza üzüldüm ama kimseyi kendinizle mukayese etmeyin rica ederim . Size komik gelen bana üzüntü verebilir. Normal .teşekkür ederim yorumunuz içincanim ben 5 ameliyat gecirmis biriyim. arti yurt disinda yasiyorum bu ulkede hic ama hic kimsem yok tu bunca zorlukla savastim sen bu soruya cevapmi ariyorsun gercekten cok ama cok komik geldi bana valla uzgunum belliki senin nazinla cok ilgilinenen olmus.
canim ben 5 ameliyat gecirmis biriyim. arti yurt disinda yasiyorum bu ulkede hic ama hic kimsem yok tu bunca zorlukla savastim sen bu soruya cevapmi ariyorsun gercekten cok ama cok komik geldi bana valla uzgunum belliki senin nazinla cok ilgilinenen olmus.
Sonucta bir operasyon gecirecek nesi komik geldi. Insanogluyuz korkularimizda sevinclerimiz gibi farkli kendinden pay bicilerek ornek verilecek gibi degil ki durum.canim ben 5 ameliyat gecirmis biriyim. arti yurt disinda yasiyorum bu ulkede hic ama hic kimsem yok tu bunca zorlukla savastim sen bu soruya cevapmi ariyorsun gercekten cok ama cok komik geldi bana valla uzgunum belliki senin nazinla cok ilgilinenen olmus.
Çek teşekkür ederim . Sadece başedemediğim bir korkumu paylaşmak istedim . Sizin gibi üyeler içimi rahatlatır diye .tekrar teşekkür ederim :)Sonucta bir operasyon gecirecek nesi komik geldi. Insanogluyuz korkularimizda sevinclerimiz gibi farkli kendinden pay bicilerek ornek verilecek gibi degil ki durum.
Konu sahibi iciniz rahat olsun pozitif dusunun guzel olsun disle bir ilgisi olacagini sanmiyorum bildigim kadari ile genel anestezi yapiyorlar
Ne demek ben de olsam bu konuda sizden geri kalir yanim olmazdiÇek teşekkür ederim . Sadece başedemediğim bir korkumu paylaşmak istedim . Sizin gibi üyeler içimi rahatlatır diye .tekrar teşekkür ederim :)
Ben de birşey olacağını sanmıyorum ancak içinin rahat etmesi için operasyon öncesinde aklında olan herseyi anestezi doktoruyla konus istersen .Yeni üye oldum bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Ön dişlerim protez . Entübasyon sırasında dişlerime bi zarar gelir mi ? Nasıl anestezi uyguluyorlar bilenler lütfen içimi rahatlatın . Estetik olayım diye dişlerimden olmak istemiyorum . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkür ederim şimdiden .
Dişlerin nereden aklına geldi:)Korkma dişlerin ile işleri yokYeni üye oldum bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Ön dişlerim protez . Entübasyon sırasında dişlerime bi zarar gelir mi ? Nasıl anestezi uyguluyorlar bilenler lütfen içimi rahatlatın . Estetik olayım diye dişlerimden olmak istemiyorum . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkür ederim şimdiden .
Teşekkür ederim . Doktorla konuşmalıyım iyice haklısınızBen de birşey olacağını sanmıyorum ancak içinin rahat etmesi için operasyon öncesinde aklında olan herseyi anestezi doktoruyla konus istersen .
Ben sezeryana gireceğim zaman doktor gelip bana sormak istediğin birşey var mı diyip operasyonu anlatmıştı
Ya laringoskop diye bir alet sokuyorlar ya soluk borusuna tüp takmak için. Ordan bir korku sardı, ameliyat stresi falan korktum birazDişlerin nereden aklına geldi:)Korkma dişlerin ile işleri yok
ben de korkuyorudum anlamadım bıle :)Yeni üye oldum bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Ön dişlerim protez . Entübasyon sırasında dişlerime bi zarar gelir mi ? Nasıl anestezi uyguluyorlar bilenler lütfen içimi rahatlatın . Estetik olayım diye dişlerimden olmak istemiyorum . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkür ederim şimdiden .
Korkma . O kadar çok operasyon geçti ki başımdan . Hele ki bu keyif ameliyatı .Hiç korkma . Ben de en son göğüs estetiğinde anestezi aldım . Kuş gibi uyur uyanırsın . Şimdiden hayırlı olsun :)bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkürler
İşlemden önce anestezi doktoru görüşme yapacak aklınıza takılan herşeyi sorun onlar orda çıkacak her tür komplikasyonlar a hazır merak etmeyin geçmiş olsunbu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkürler
Aslında korkucak bişey yok rüyaya dalıyorsun gibi düşün sadece anestezi sayıklatıyor okadar.bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?