- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Nazla ne alakası var hanımefendi?canim ben 5 ameliyat gecirmis biriyim. arti yurt disinda yasiyorum bu ulkede hic ama hic kimsem yok tu bunca zorlukla savastim sen bu soruya cevapmi ariyorsun gercekten cok ama cok komik geldi bana valla uzgunum belliki senin nazinla cok ilgilinenen olmus.
banada anlattı başımda bekledi kafandakini sorBen de birşey olacağını sanmıyorum ancak içinin rahat etmesi için operasyon öncesinde aklında olan herseyi anestezi doktoruyla konus istersen .
Ben sezeryana gireceğim zaman doktor gelip bana sormak istediğin birşey var mı diyip operasyonu anlatmıştı
uzgunum cok nazlisiniz bu izlenim olustu bende
Sağlıkla çıkın inşallah. .Kalbinizi ferah tutun..bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkürler
5 ameliyat olupta anestezi komplikasyonlarından bi haber olmanızda bana komik geldi. İmzaladığınız anestezi kağıtlarını pek ciddiye almadınız sanırım.Korkularımın olması size naz yapıyorum izlenimini nasıl bıraktı bilemiyorum . Sizin adınıza üzüldüm ama kimseyi kendinizle mukayese etmeyin rica ederim . Size komik gelen bana üzüntü verebilir. Normal .teşekkür ederim yorumunuz için
Bence,yanlış düşünüyorsunuz. Bunun naz ile alakası yok. Bende ameliyattan ziyade, narkozdan korkuyorum. Panik atak sahibi birisi olarak, ameliyattan sonra gözlerimi acamamaktan korkuyorum. Bir çok kişiden, ameliyat sonrası sesleri duyduklarını ama gözlerini açamadıklarını duydum.İşte bu düşünceye sahip olduğum anda, kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Her insanın farklı korkuları vardır. Bence sizde ön yargılı davranmışsınız sanki biraz.uzgunum cok nazlisiniz bu izlenim olustu bende
Özel değilse şayet, ne ameliyatı olacaksınız,öğrene bilir miyim? Gaziantep Üniversitesi diş hastanesinde bana da, çene ameliyatı önerildi ama korktuğum için, yanaşmadım bir türlüÖncelikle günaydın ... Daha önce ağır bir ameliyat oldum ama şpinal anestezi ile.Bende genel anesteziden korkuyorum mesela bir ameliyatım daha var yakında olacağım çenemin altından dil köküne kadar girilecek genel anestezi ile olmak zorundayım korkunu anlayabiliyorum genel anesteziden kalkabilir miyim, bir yerime bir şey olur mu gibi korkular olması gayet normal.Ama doktorun iyiyse doktoruna güven ve korkularını da paylaş ameliyat öncesinde. Seni bilgilendirip rahatlatacaktır. Şimdiden çok geçmiş olsun canımm .
Canım benim Çene ameliyatı ile alakası yok sadece benim çenemin altında bi kitle çıktı cevizden biraz küçük dil köküne bağlıymış o alınacak. Aslında biz farkedeli 1,5 sene oldu ama tam doktora gideceğim vakit kaza geçirdim kalça ve bacağım eklem kemiğinden kırıldı ameliyat oldum 6 ay kadar yattım geçen kış ayağa kalktığımda gittim mecburen ve ameliyat dediler buna da. İlaçla tedavisi yokmuş ameliyattan başka çözümde yokmuş. Benim olacağım ameliyatı KBB dru yapıyor senin çene cerrahisidir sanırım.Benim ilk ameliyatım olmayacak ama bu sefer ki genel anestezi olmak zorunda olduğu için uyanamama korkusu var bende de. Yoksa birşey hissetmiyorsun zaten. Bir de doktorun iyiyse korkmana gerek yok sinirleri takip eden cihazlar varmış.Bence,yanlış düşünüyorsunuz. Bunun naz ile alakası yok. Bende ameliyattan ziyade, narkozdan korkuyorum. Panik atak sahibi birisi olarak, ameliyattan sonra gözlerimi acamamaktan korkuyorum. Bir çok kişiden, ameliyat sonrası sesleri duyduklarını ama gözlerini açamadıklarını duydum.İşte bu düşünceye sahip olduğum anda, kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Her insanın farklı korkuları vardır. Bence sizde ön yargılı davranmışsınız sanki biraz.
Özel değilse şayet, ne ameliyatı olacaksınız,öğrene bilir miyim? Gaziantep Üniversitesi diş hastanesinde bana da, çene ameliyatı önerildi ama korktuğum için, yanaşmadım bir türlüSağ çenem, kulak hizasına kadar kesilip, kemiğe işlem yapılması gerekiyor. Genel anestezi dedikleri için, risk var mı diye sorduğum da, doktorun bir ihtimal de olsa, sinire denk gelme ihtimali var dedi. Korktum ve bir daha gitmedim. 1 yıldır beklemedeyim
Burun ameliyatlarinda verilen anestezi cok düşük doz oluyor endise etme.bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkürler
Bu tavra bakilirsa ameliyatlarinizda yaninizda hic ama hic kimsenizin olmamasi gayet normal. Sasirmadim.canim ben 5 ameliyat gecirmis biriyim. arti yurt disinda yasiyorum bu ulkede hic ama hic kimsem yok tu bunca zorlukla savastim sen bu soruya cevapmi ariyorsun gercekten cok ama cok komik geldi bana valla uzgunum belliki senin nazinla cok ilgilinenen olmus.
Öncelikle, Çok geçmiş olsun.Canım benim Çene ameliyatı ile alakası yok sadece benim çenemin altında bi kitle çıktı cevizden biraz küçük dil köküne bağlıymış o alınacak. Aslında biz farkedeli 1,5 sene oldu ama tam doktora gideceğim vakit kaza geçirdim kalça ve bacağım eklem kemiğinden kırıldı ameliyat oldum 6 ay kadar yattım geçen kış ayağa kalktığımda gittim mecburen ve ameliyat dediler buna da. İlaçla tedavisi yokmuş ameliyattan başka çözümde yokmuş. Benim olacağım ameliyatı KBB dru yapıyor senin çene cerrahisidir sanırım.Benim ilk ameliyatım olmayacak ama bu sefer ki genel anestezi olmak zorunda olduğu için uyanamama korkusu var bende de. Yoksa birşey hissetmiyorsun zaten. Bir de doktorun iyiyse korkmana gerek yok sinirleri takip eden cihazlar varmış.
Ben de bir buçuk ay önce burun ameliyatı oldum.bu saatte kafama takılan bir şey sormak istiyorum . Ben 2 gün sonra Burun Estetiği olucam . Çok korkuyorum bu anestezi işleminden . Teşekkürler
Aslında anesteziden korkacak birşey yok tıp çok ilerledi herkes nasıl girip çıkıyorsa sende girip çıkarsın. Benim daha önce ki ameliyatım çok uzun süreceği için ve daha önce de yüksek tansiyondan ufak çaplı bi beyin kanaması atlattığım için spinal yaptılar. Zaten ameliyata girmeden önce bi dünya kan alıp test yapıyorlar ona göre anestezi doktoru karar veriyor herşeye. Benim durumum biraz farklıydı beni spinal yapmak zorunda kaldılar ama serumdan da Sedasyon verdiler o da genel anestezi gibi uyuttu baya beni ilk ameliyatımda çok korkarak girdim elim ayağım tiritreye titreye ama seni sakinleştiriyorlar içeride. Ve ben 4,5 saat ameliyat oldum spinal ile ama işte verdikleri sedasyonla ilk 2,5 saat uyumuşum sonra bi uyandım tekrar uyumuşum sonra bi daha uyandım bi baktım ameliyathaneden çıkıyorduk zaten sen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun uyumuş ve uyanmış gibi oluyorsunÖncelikle, Çok geçmiş olsun.
Benim hastalığımın teşhisini tam koyamadılar aslında.
Al çeneyi boydan boya açıp da, kemiğe işlem yapacağız dedi doktor.
3 tane alanında uzman olan, doktorlar yani doçentler baktı ve tam bir tanı koyamadılar. Son çare bu işlemi yapmaya karar verdiler. Ben hem kararsız kalmalarından dolayı, hemde genel anestezi almaktan korktuğum için, gitmedim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?