Sıcağı sıcağına sorayim nasil geçti? Gecmis olsun.Yarın çekileceğim bende kadın doğum doktorumda çekim sırasında olacakmış. Sonrasında bilgilendirme yapıyormuş çekim sonuçlarıyla ilgili. Ama iki hafta korunma tavsiye etti.
Ped i arkadaşlar da soylemisti aklımda o. Insallah heyecandan unutmamBenim dr.'um da 2 gün ilişki yok dedi. Kanamam, lekelenmem, hiçbir şeyim olmadı. Yine de yanınızda ped götürün.
Bugün çektiAnestezili cektirdiniz dimi? Ac karnına gelin dediler mi size de ?
bugün çektirdim ben filmimi. Anestezili çektirdim yaklaşık yarım saat sürdü. Şu an Hafif kanamam ve adet ağrısı gibi bir ağrım var. Bir de başım ağrıyor. Ama anestezili çektirdiğim için çok memnunum. Eğer fiyatının fazla olması önemli değilse anestezili tercih edin. Doktor bu ay kesinlikle korunun dedi. Eğer gebelik oluşursa sonlandırmak gerekeceğini söyledi. Sonrası içinde tüp bebek dedi ama o konuda eşimle bir değerlendirme yapmadık henüz.Arkadaşlar merhaba ben de adetimin bitiminde rahim filmi çekileceğim. Bazı yerlerde rahim filmi çekilen ayda çocuk yapılmaması korunulması gerektiği yazıyor bazı yerlerde de rahim filminin gebe kalma olasılığını arttırdığı bu nedenle o ve ondam sonraki aylarda denemelere devam edileceği yazıyor. Doktora soracağım ama siz biliyorsunuzdur belki diye sorayım dedim aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. Anestezili çektirdim yaklaşık yarım saat sürdü. Şu an Hafif kanamam ve adet ağrısı gibi bir ağrım var. Bir de başım ağrıyor. Ama anestezili çektirdiğim için çok memnunum. Eğer fiyatının fazla olması önemli değilse anestezili tercih edin. Doktor bu ay kesinlikle korunun dedi. Eğer gebelik oluşursa sonlandırmak gerekeceğini söyledi. Sonrası içinde tüp bebek dedi ama o konuda eşimle bir değerlendirme yapmadık henüz.Sıcağı sıcağına sorayim nasil geçti? Gecmis olsun.
Benim de sonuçlarım temiz çıktı. Doktor yaştan dolayı vakit geçirmeden tüp bebek yapalım dedi. Tüp bebekte olumlu sonuç alma ihtimalim yüksekmiş. Doğal yoldan da olabilir onu bilemeyiz ama vakit kaybı olur dedi.Merhaba,
34 yaşındayım. Bugün anestezisiz hsg rahim filmi çektirdim. Ağrı eşiğim yüksek, dayanabildim ben. 2-3 dk süren kısa bir regl ağrısı dışında bir ağrı yaşamadım. Anestezi tercih etmişseniz hiç endişe edeceğiniz bir şey olmasın. Benim 10-12 dk sürdü hazırlık, çekim, giyinip çıkmam. Kendi dr.'um çekti, rahattım. İki tüpüm de açık çıktı. İlk gebelik hazırlığım. Hayırlısı ile siz de güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Kendinize ve bedeninize güvenin.
Anestezili çektirmek zaten kesin. Cunku diğerine dayanamam benim aci esigim cok düşüktür. Anestezide de iğneden korkuyorum ama mecbur birini seçmek lazım. Peki 2 yöntemle yapılıyormuş. Radyasyon veriyorlarmış birinde ,birinde oyle bir şey yokmuş. Sekreterlerin yarim yamalak anlaşmasından boyle birsey anladim ama sizinkiler var miydi boyle bir sey? Agri kesici falan verdiler mi öncesinde ya da sonrasinda?Teşekkür ederim. Anestezili çektirdim yaklaşık yarım saat sürdü. Şu an Hafif kanamam ve adet ağrısı gibi bir ağrım var. Bir de başım ağrıyor. Ama anestezili çektirdiğim için çok memnunum. Eğer fiyatının fazla olması önemli değilse anestezili tercih edin. Doktor bu ay kesinlikle korunun dedi. Eğer gebelik oluşursa sonlandırmak gerekeceğini söyledi. Sonrası içinde tüp bebek dedi ama o konuda eşimle bir değerlendirme yapmadık henüz.
Gözünüz Aydın, tüpleriniz temiz çıkmış. İnşallah bundan sonrası da su gibi akıp yolunu bulur. Çok bekletmez. Hepimize güzel hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum kalpten.Benim de sonuçlarım temiz çıktı. Doktor yaştan dolayı vakit geçirmeden tüp bebek yapalım dedi. Tüp bebekte olumlu sonuç alma ihtimalim yüksekmiş. Doğal yoldan da olabilir onu bilemeyiz ama vakit kaybı olur dedi.
Öncesinde ağrı kesici vermediler. Sonrasında yaptılar. Hamile kalma dediğine göre radyasyon veriliyor muhtemelen onu sormadım. Anestezi ise en rahatı idi. Yalnız işlem sırasında baya kanama olmuş galiba. Uyandığımda altımda serili olan bezden farkettim.Anestezili çektirmek zaten kesin. Cunku diğerine dayanamam benim aci esigim cok düşüktür. Anestezide de iğneden korkuyorum ama mecbur birini seçmek lazım. Peki 2 yöntemle yapılıyormuş. Radyasyon veriyorlarmış birinde ,birinde oyle bir şey yokmuş. Sekreterlerin yarim yamalak anlaşmasından boyle birsey anladim ama sizinkiler var miydi boyle bir sey? Agri kesici falan verdiler mi öncesinde ya da sonrasinda?
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Rahim filminden sonra üç ay kadar hamile kalma şansı artıyormuş. Umarım değerlendirebilirim ve hamile kalırım. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun. Çok stresli bir süreçGözünüz Aydın, tüpleriniz temiz çıkmış. İnşallah bundan sonrası da su gibi akıp yolunu bulur. Çok bekletmez. Hepimize güzel hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum kalpten.
İnşallahÇok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Rahim filminden sonra üç ay kadar hamile kalma şansı artıyormuş. Umarım değerlendirebilirim ve hamile kalırım. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun. Çok stresli bir süreç
Çok geçmiş olsun atlatmışsınız temiz çıkmasına da sevindimBugün çekti
bugün çektirdim ben filmimi. Anestezili çektirdim yaklaşık yarım saat sürdü. Şu an Hafif kanamam ve adet ağrısı gibi bir ağrım var. Bir de başım ağrıyor. Ama anestezili çektirdiğim için çok memnunum. Eğer fiyatının fazla olması önemli değilse anestezili tercih edin. Doktor bu ay kesinlikle korunun dedi. Eğer gebelik oluşursa sonlandırmak gerekeceğini söyledi. Sonrası içinde tüp bebek dedi ama o konuda eşimle bir değerlendirme yapmadık henüz.
Sekretere sordum ona göre klomen içicem korunmam gerekiyprsa içmeyeyim dedim film öncesinde ilişki yasağı var sonrasında yok. Korunmanız da gerekmiyor dedi bu konuda niye herkes farklı söylüyor ciddi bir mesele bu. yanlışlık telafisi olmayan bir şeylere sebep olabilir allah korusun. Kafam hepten karıştı.Bana 15 gün direkt ilişki yasağı konuldu.
Her doktor farklı bir şey söyler. Sizinki ne derse onu dinleyin.
Günaydın, siz de mi yakın zamanda hsg çektirdiniz?Sekretere sordum ona göre klomen içicem korunmam gerekiyprsa içmeyeyim dedim film öncesinde ilişki yasağı var sonrasında yok. Korunmanız da gerekmiyor dedi bu konuda niye herkes farklı söylüyor ciddi bir mesele bu. yanlışlık telafisi olmayan bir şeylere sebep olabilir allah korusun. Kafam hepten karıştı.
Ben de çok araştırmıştım hamilelikle ilgili. Benim doktor kesinlikle hamile kalmak yok yoksa almak zorunda kalırız dedi. Verilen sıvıdan dolayı imiş. Direk tüp bebeğe yönlendirmesi moralimi bozdu benim de. Doğal yollarla yada aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedi. Tüp bebek konusunu hiç beklememiştim.Sekretere sordum ona göre klomen içicem korunmam gerekiyprsa içmeyeyim dedim film öncesinde ilişki yasağı var sonrasında yok. Korunmanız da gerekmiyor dedi bu konuda niye herkes farklı söylüyor ciddi bir mesele bu. yanlışlık telafisi olmayan bir şeylere sebep olabilir allah korusun. Kafam hepten karıştı.
Ben de eşim tüp bebek deneyelim diyince bir anda çok üzülmüştüm hep doğal yoldan olsun istiyordum ondan mı bilmiyorum insan ilk duyduğunda tuhaf oluyo kendini kötü hissediyo ama şimdi şimdi farklı düşünüyorum yeter ki olsun tüpü veya doğalı fark etmez her türlü bizim kanımızdan canımızdan olacak sonuçta diye düşünüyorum... Rabbim bir an önce çabalarımızı boşa çıkarmasın rahim filmi sonucuna göre ben de bir yol belirleyeceğim heyecanla bekliyorum sonucu.. inşallah güzel çıkar. Bebek konusunda sıkıntı olacaksa o ay korunmak lazım kesinlikle. Aceleye gelcek bişi değil verilen sıvı zarar verecekse eğer dikkatli olmak lazım. Anlamadığım görüş ayrılığının sebebi nedirBen de çok araştırmıştım hamilelikle ilgili. Benim doktor kesinlikle hamile kalmak yok yoksa almak zorunda kalırız dedi. Verilen sıvıdan dolayı imiş. Direk tüp bebeğe yönlendirmesi moralimi bozdu benim de. Doğal yollarla yada aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedi. Tüp bebek konusunu hiç beklememiştim.
Henüz çekilmedim adet döneminin bitmesini bekliyorum. Kesinlikle çok haklısınız nu konu çok mühim. Sonuçlarınız nasıl çıktı sorun yaşamamanıza sevindim ben çok korkuyorum bir de ben yazın miyom ameliyatı oldum 14 cmlik bir miyom alındı rahimden. O sebeple çok korkuyorum yapışıklık veya tıkanıklık oluşmuştur diye... ben jinekolojij muayenede bile zorluk yaşıyorum o yüzden doktorum anestezi altında çekilsin dedi. Aşırı kasınca ağrı çok olunva doğru sonuç vermeyebiliyormuş o sebepleGünaydın, siz de mi yakın zamanda hsg çektirdiniz?
Ben de çarşamba günü çektirdim. ''Anestezi'' almadım.
Dr.'um öncesinde ilişki olmasın diye bir şey söylemedi fakat hsg çekip bittikten sonra yanıma gelip 2 gün ilişki olmasın, duşunu alabilirsin, kahverengi, pembe, kanama/lekelenme ve içindeki yağlı sıvının sarı renkte akma ihtimali var bunlar olursa korkma hepsi normal bir durum dedi, ağrın olursa da ağrı kesici al dedi. Ben de ne lekelenme, ne akıntı, ne işlem sonrası ağrı, kramp hiç bir şey olmadı. Tamamen sorunsuz bir süreç geçirdim çok şükür.
Anestezi kullanılmış ise bence ilişki yasak diyor olabilirler. Bunu en iyi sizin kendi doktorunuz söyler. Risk almayın, sorun yaşamayın sonrasında, baştan doktorunuza sorun.
Benim eşim tüp bebek olayına sıcak bakmıyor. Öncelikle bu duruma onu ikna etmem gerekiyor ve benim buna hiç gücüm yok şuanBen de eşim tüp bebek deneyelim diyince bir anda çok üzülmüştüm hep doğal yoldan olsun istiyordum ondan mı bilmiyorum insan ilk duyduğunda tuhaf oluyo kendini kötü hissediyo ama şimdi şimdi farklı düşünüyorum yeter ki olsun tüpü veya doğalı fark etmez her türlü bizim kanımızdan canımızdan olacak sonuçta diye düşünüyorum... Rabbim bir an önce çabalarımızı boşa çıkarmasın rahim filmi sonucuna göre ben de bir yol belirleyeceğim heyecanla bekliyorum sonucu.. inşallah güzel çıkar. Bebek konusunda sıkıntı olacaksa o ay korunmak lazım kesinlikle. Aceleye gelcek bişi değil verilen sıvı zarar verecekse eğer dikkatli olmak lazım. Anlamadığım görüş ayrılığının sebebi nedir
Hayır öyle geç kalmış düşünmeyin bu sizi strese sokar. Evet deneyin onları duymuştum incir kürü falan da yapıyorlar benim prolaktinim yükselmeye meyilli o sebeple o kürü yapamıyorum maalesef. Çünkü o hormon çok yükselirse gebelik oluşmuyor. Allahım yardımcımız olsunBenim eşim tüp bebek olayına sıcak bakmıyor. Öncelikle bu duruma onu ikna etmem gerekiyor ve benim buna hiç gücüm yok şuankendimi herşeye geç kalmış hissediyorum. Bu polen arı sütü filan onları deneyeceğim önümüzdeki iki ay boyunca
Lütfen rahat olun. Hatta şöyle ki, anestezi alacaksanız şuan dert bile etmeyin. Gerçekten jinekolojik tüm süreçler maalesef iç sıkıcı. Ancak şöyle bakın olaya; kadınsınız, doğuaracak, böyle bir mucizeye aracılık edip bedeninizde büyütecek olansınız. Bedeninize sarılın, sevin, gücüne inanın. Gerçekten ben 2,5 yıl vajinismus sorunu yaşamış biri olarak; Hsg çekimine anestezisiz girdim. Çünkü bedenimle barıştım ve sınırlarını biliyorum. Acaba vajinismus tekrarlar mı endişem hiç olmadı. Dr.’um bana işleme başlarken “çok cesursunuz” dedi. “Hocam bu dış etken korkularını atmam gerekiyor, kendim deneyimlemem gerekiyor” dedim. Öyle çok korkutulmuşuz ki, zaten dayanılmayacak süreçleri dr biz istesek de istemesek de anestezili yapıyor. Dayanılacak olandan korkmayın. Biz güçlü doğalara sahip bir cinsiz. Duam sizinle, kendinize güvenin. Anestezi alıyorsanız hele ki lütfen bedeninize stres yüklemeyin, rahat olun. 10 dk da bitip giden bir şey.Henüz çekilmedim adet döneminin bitmesini bekliyorum. Kesinlikle çok haklısınız nu konu çok mühim. Sonuçlarınız nasıl çıktı sorun yaşamamanıza sevindim ben çok korkuyorum bir de ben yazın miyom ameliyatı oldum 14 cmlik bir miyom alındı rahimden. O sebeple çok korkuyorum yapışıklık veya tıkanıklık oluşmuştur diye... ben jinekolojij muayenede bile zorluk yaşıyorum o yüzden doktorum anestezi altında çekilsin dedi. Aşırı kasınca ağrı çok olunva doğru sonuç vermeyebiliyormuş o sebeple
Ama lütfen geç kalmış hissetmeyin. Bakın ben de 34’üme girdim, ilk gebelik için çaba veriyorum. Her zaman kendime moral veriyorum. Bütün arkadaşlarım, çevrem, ailem herkes çocuklu. Millet 3. Yü doğuruyor ben daha yeni 1. İçin sürece girdim. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Kimseyle bu süreçte çok bir arada olmayın. Allah büyüktür. Her şey güzel olacak, neden umutsuz olacaksınız ki. Bizler de tadacağız, lütfen toparlayın kendinizi.Benim eşim tüp bebek olayına sıcak bakmıyor. Öncelikle bu duruma onu ikna etmem gerekiyor ve benim buna hiç gücüm yok şuankendimi herşeye geç kalmış hissediyorum. Bu polen arı sütü filan onları deneyeceğim önümüzdeki iki ay boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?