Angel_86 'nın evi

herşey çok güzel ağız tadıla otur inşallah
mutfak halının markasını yazarmısn tam istediğim renklerde birde kullanışlımı

cnm mutfakta ki halının sanırım belli bi markası yok.eve gıdınce yınede bı bakıcam.halıcılarda rulo seklınde istediğiniz ölçüye göre kesip veriyorlar.o sekılde almıstımopuyorumnanaktan ayrıca kullanıslı cnm cok kalın bı halı degıl ınce kaymaz tabanlı supurulmesı sılkelenmesı cok rahat oluyor...

Son düzenleme:

renkler konusunda ıkı rengı bende çok seviyorum cnm ve her sekılde kullanımı kolay oluyor.bende oturma odamı kahve krem tonlarında yaptım koltuklar sureklı kullanılacagı ıcın acık renk ıstedım.bırazcık esım dagınık da... mafoldumben

tsk ederım tatlım.aslında cok sıkılganımdır ama ınan bu renkler sıkılmadım bana gore ıkı ana renk bırı acık bırı koyu her sekılde kullanıslı oluyor.ben cok sevıyorum sıkılacagımı da pek sanmıyorum...a.s.

ınsallah yaparsın cnm.sanırım yatak odan kahve tonlarında oyleyse kahve krem ınan cok hos olur.bı de aralara kahve tonlarında boncuk koyarsın yerimseniben ben cok severek kullanıyorum ve yaptırdıgım ıcın pısmanlık duymadım hıc.kendı evım olsa daha farklı seylerde yaparım ama ılerde evımız olurda oraya uymaz dıye onun ıcın anca bu kadarını yapabıldık opuyorumnanaktan

canım geckten yatak odan super hele perdeye bayıldım canım kullanışı nasıl perdenın bır sorun oluyomu allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın canım ınsallah bend ekendı evıme gecınce esyalarımı yenıleyecem gule gule otur evınde

SaLonundaki perdeLerin siyahmı canım gerçekten çok ho$ oLmu$ en çok siyah perdeLer dikkatimi çekti ama baya ho$:) aLLah Bozmasın Canım..

canım evin güzel oldu, odalar çok büyük olmayınca insanın eli kolu biraz bağlanıyorrr, benim de başımda aynı dert :))))

sana bir tavsiyem var, mutfağa açılıp kapanabilen masalardan alabilirsin, kullanmıyoken kapatıyosun yer de kaplamıyo, ben ikeadan aldım ama her yerde çeşitleri var :))

inşallah Allah olmayan herkese gönlüne göre bi ev nasip etsin:Saruboceq:

a.s.opuyorumnanaktan

herşeyiyle çok güzel cnm evin opuyorumnanaktan
yatak odasındaki perde de çok şık duruyo
mutlu günlerde oturun hep

tsk ederım tatlım.perdelerımden memnunum kullanıslı bana gore.daha yıkamadım ama.kendı torbası var 2-3 yerınden baglayarak fılesıne koyup makınada yıkanıyormus.yıkayınca gorecegız bakalım nasıl olacak...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…