herşey çok güzel ağız tadıla otur inşallah
mutfak halının markasını yazarmısn tam istediğim renklerde birde kullanışlımı
Güle güle oturun eviniz çok güzel.
Mutfağınız küçük ama çok şirin. Mutfak dolapları çok güzel.
Salondaki orta sehpanın üzerinde örtü olmasa daha hoş olur gibi.
Ayıcıkları kaldırman da çok güzel olmuş. Eminim salonun daha da güzel görünüyordur şimdi.
Perde seçimlerin gerçekten harika. Hepsi de çok güzel.
Siyah-beyaz renkler bir eve çok yakışıyor. Bayılıyorum ama ben neden gidip kahve tonlarında aldım bilmiyorum tabi :mymeka:
Koridordaki daire desenli halılarımız aynı. Ben de kullanıyorum ve çok seviyorum.
Mutlulukla aşkla oturun
yatak odan hoş canım güle güle otur bütün evi siyah beyaz yapmışsın çok hoş duruyor bende siyah beyaz uyumuna bayılırım ama her odamı farklı yapmak isterim sen her odada aynı tonları görünce sıkılmıonmu ?
sağol canım bende tüllerimi değiştirmek istiyorum da bi türlü karar veremiyorum uzun tülleri seviyorum ama kışın zor oluyo petek önünde yatak odama karar verdim sayende şık duruyo bende krem kahve yaparım diyorum
bakalım artık Allah ne zaman nasip etcek :Saruboceq:
evin çok güzel olmuş güle güle otur, yatak odana bayıldım nerden aldınız yatak odasını rica etsem yazar mısın?
evin cok güzel güle güle kullan..
çok güzel evin var canım
güle güle otur.
çok güzel ,çok tarz..allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..
ınsallah yaparsın cnm.sanırım yatak odan kahve tonlarında oyleyse kahve krem ınan cok hos olur.bı de aralara kahve tonlarında boncuk koyarsın yerimseniben ben cok severek kullanıyorum ve yaptırdıgım ıcın pısmanlık duymadım hıc.kendı evım olsa daha farklı seylerde yaparım ama ılerde evımız olurda oraya uymaz dıye onun ıcın anca bu kadarını yapabıldık opuyorumnanaktan
canım geckten yatak odan super hele perdeye bayıldım canım kullanışı nasıl perdenın bır sorun oluyomu allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın canım ınsallah bend ekendı evıme gecınce esyalarımı yenıleyecem gule gule otur evınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?