Angel_86 'nın evi

evet herşey çok güzel.favorim yatak odası çok zevkli seçim.yanlız hoşuma gitmeyen tek şey çok süs eşyaları var salonda karışık göstermiş.biraz sade olsa daha hoş görünürdü.tabi bana göre! güzel günlerde otur

cnm evın cok guzel maşallahh ama o ayıcıkları vede tv unıtesındekı ortulerı kaldırırsandaha modern bı hava yaratmıs olursun dıye dusunuyorum nacızanee

Allah gunle gule oturmayı nasıp etsın

cnm evın cok guzel maşallahh ama o ayıcıkları vede tv unıtesındekı ortulerı kaldırırsandaha modern bı hava yaratmıs olursun dıye dusunuyorum nacızanee

Allah gunle gule oturmayı nasıp etsın

amın cnm sagol.örtülerimi ve ayıcıklarımı kaldırdım arkadaşım bencede daha iyi oldu opuyorumnanaktan

çok guzel canım..
yatak odandakı cercevelerını nerden aldın????????? bayıldım sıyah taslı olanlara benmde salonum taslı senn yatak odan gıbı uygun cerceve bulmadım kızımn resmleırnı koymak ıcın sennkıler süpermış

yatak odan ve salonun süper olmuş canım ama salondaki pufun üzerindeki örtüyü kaldıırabilrisin.

çok güzel canım zevklisin yani=)
GÜLE GÜLE OTURun, MUTLU MESUT OLUN HEP ıNŞALLAH
bu arada sende müge anlı izlion ben gibi heralde =D

Son düzenleme:
hepinize cok tsk ederım arkadaslar.mavı perdelerım japon perde bellı bı markası yok hatırlamıyorum yanı.yatak odamda kı cercevelerımın markası ıse biev.bievin sitesinden bakabılırsınız kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…