Angel_86 'nın evi

cnm çok güsel olmuş evin
siyah beyaza bayılırım evde
benim yatak odam da da siyah beyaz hakim ve salona yaptığın çiçek deseninin aynısını bende
yatak başıam yaptıydım.bölesi de çok şık olmuş
sağlıcakla bir yaşam sürmeyi nasip etsin allahım
bi şey soracam küçük odada kullandığın tülü nasıl yaptırdın cnm
düz ya bende böle bişey istiyordum fransız balkonuma
modelini gösterecek ve pilesi olmayacak bişey düşünyorumda
bana yardımcı olursan sevinirim cnm

ben bunu yazarken sanırım benden öncede birileri sormuş
japon perde demek bir araştıram olmadı
kullanışlı mı peki yıkamda falan ne yapıyorsun
altı sanırım demirli de

ben bunu yazarken sanırım benden öncede birileri sormuş
japon perde demek bir araştıram olmadı
kullanışlı mı peki yıkamda falan ne yapıyorsun
altı sanırım demirli de

evet cnm adı japon perde bana göre kullanışlı.2 şekilde oluyor bu perde mekanızmalı ve manuel.mekanızmalı olan stor gıbı tek fark perde mekanızmalıda yanlara cekılıyor.bende kı manuel bende kendım saga sola cekıyorum perdemı.ıkı turlu olanında altında ve kornişe geçen kısmında demir gibi bişey var.perdenin düz durmasını sağlıyor.umarım yardımcı olabılmısımdır....a.s.

evin süper canım bayıldım...zevkle döşenmiş ...perdelerine bittim nerden aldın adı ne bu perde modelinin acaba?Allah ömür boyu güle güle oturmayı nasip etsin inşallah....

canim baharatlik takimin cok orjinal kırmızı olan nerden ve kaca aldigini ogrenebilir miyim acaba, gule gule kullan her seyiiiiiiiini, ağız tadıyla insallah..

katiliyorum canimi süs esyalarin azaltsan daha guzel olucak bence de..vereliniortak

evin çok güzel canım bzdolabının üzerindeki kelebeklere bayıldımmmm :))) salondaki koltukların da çok şık yalnız salona koyduğun peluşlar bence odanın uyumunu bozmuş onlr için başka bi oda düşünebilirsin bu sadece benim fikrimm.....evinde mutlu huzurlu günler geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan

canım evin çok zevkle döşenmiş.evin her odası çok güzel.ALLAH saglıklı mutlu oturmanısı kısmet etsin.küçük bir ayrıntı gözüme çarptı salonundaki tv ünetesindeki örtüleri kaldırırsan çok daha şık olur.çok modern salonun var örtüler (bence)olmasa daha iyi olur.yerimseniben

Evin cok güzel canim ama en cok yatak odan bir ayri.Yatak odasinda her detayi cok begendim.Huzurla oturun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…