bana teşekkür ve cvp yok demek napalım öyle olsun ...
evin süper canım bayıldım...zevkle döşenmiş ...perdelerine bittim nerden aldın adı ne bu perde modelinin acaba?Allah ömür boyu güle güle oturmayı nasip etsin inşallah....
canım evin çok zevkle döşenmiş.evin her odası çok güzel.ALLAH saglıklı mutlu oturmanısı kısmet etsin.küçük bir ayrıntı gözüme çarptı salonundaki tv ünetesindeki örtüleri kaldırırsan çok daha şık olur.çok modern salonun var örtüler (bence)olmasa daha iyi olur.yerimseniben
evin çok güzel canım bzdolabının üzerindeki kelebeklere bayıldımmmm :))) salondaki koltukların da çok şık yalnız salona koyduğun peluşlar bence odanın uyumunu bozmuş onlr için başka bi oda düşünebilirsin bu sadece benim fikrimm.....evinde mutlu huzurlu günler geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan
gerçekten cok güzel harika hatta mobilyalar süper.yatak odamı yenileyecektim şimdi buldum kendime göre bişiy.acaba beyaz olması sana sorun yaratıyormu?
dantaller ve yatak odandaki kaplan dışında herşey çok güzel.
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.
Yatak odanı çok beğendim cnm güle güle oturun
evin harıka canım güle güle oturun perdelerıne bayıldım bende.ayrıca sıayh beyaz uyumu süper olmuş...
Evin cok güzel canim ama en cok yatak odan bir ayri.Yatak odasinda her detayi cok begendim.Huzurla oturun insallah.
Sağlık ve huzurla otur canım
gülegüle otur canım evin çok güzel
çok güzel güle güle otur canım:ecrin_bebek:
dışardan bakan bir göz olarak şahsi fikrim yatak odasındaki kaplan resmi odanın havasına gitmemiş canım:hulya:
Çok güzelmiş canım güle güle oturun.İp perdeyi yatak odasında düşünmemiştim hiç.Ama çok şık durmuş.Küçük bir eleştiri:O şık salona vitrin üzerindeki ayıcıkları pek yakıştıramadım.Bebek özlemi var galiba:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?