Angel_86 'nın evi

evin süper canım bayıldım...zevkle döşenmiş ...perdelerine bittim nerden aldın adı ne bu perde modelinin acaba?Allah ömür boyu güle güle oturmayı nasip etsin inşallah....

perdelerin belli bi markası yok perdecilerde çesit bol zaten hoşuma gideni yaptırdım bende opuyorumnanaktan

tsk ederım tatlım örtülerimi ve ayıcıklarımı salonumdan kaldırdım.bi kaç bibloyla beraber.şimdi daha sade ve iyi oldu opuyorumnanaktan

sagol cnm benım tskler....ayıcıklarımı kaldırdım cnm salonumda yoklar artık yerimseniben

gerçekten cok güzel harika hatta mobilyalar süper.yatak odamı yenileyecektim şimdi buldum kendime göre bişiy.acaba beyaz olması sana sorun yaratıyormu?

yorumun için tsk ederim.ben 1,5 senelik evliğim cnm bu 2. yatak odam.ilkini 1 sene kullandım onuda severek almıstım ama rengi koyuydu bi süre sonra benim ruhumu daralttı bende beyaz bi takım almayı tercih ettim ve inanılmaz memnunum ayrıca hemende tozlanmıyor koyu renk mobilyalar gibi.opuyorumnanaktan

çok güzel güle güle otur canım:ecrin_bebek:
dışardan bakan bir göz olarak şahsi fikrim yatak odasındaki kaplan resmi odanın havasına gitmemiş canım:hulya:

çok güzel güle güle otur canım:ecrin_bebek:
dışardan bakan bir göz olarak şahsi fikrim yatak odasındaki kaplan resmi odanın havasına gitmemiş canım:hulya:

yorumun için tşk ederim tatlım.burdaki arkadaşlarda kaplan resminden hoşlanmamıştı bende arkadaşların dediğini yaparak fotoyu kaldırdım cnm ...opuyorumnanaktan

Çok güzelmiş canım güle güle oturun.İp perdeyi yatak odasında düşünmemiştim hiç.Ama çok şık durmuş.Küçük bir eleştiri:O şık salona vitrin üzerindeki ayıcıkları pek yakıştıramadım.Bebek özlemi var galiba:ecrin_bebek:

teşekkür ederim yorumun için cnm.burdaki tüm eleştirileri dikkate alarak salonumdaki ayıcıkları da kaldırdım salonumdan.salonumdaki örtüleride kaldırdım.bu şekliyle bencede daha iyi oldu.bu arada bebek özlemim henüz yok tatlım.sadece ayıcıklarıma kıyamamıstım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…