Angel_86 'nın evi

salona siyah yakışıyor be kardeşim, çok güzel, yatak odanın perdelerini harika seçmişsin, bayıldım bayılırım cafcafa.. perde evin herşeyi kardeşim.. işte bu

Ah canım benim tabi ki kıyma onlara... Ama başka bi odada yer bulmuşlardır mutlaka...Senin için değerli olan hiç bir şeyi gözden çıkarma sakın:1no2:Sen bize bakma dilediğin gibi dekore et evini.Belli çok üzülmüşsün.Kıyamam ben sana...:1hug:

evet cnm baska bı yerdeler artık ama olsun böyle daha güzel oldu evim yerimseniben

Eviniz çok güzelmiş güle güle oturun..
Bazı şeyler gözümü tırmaladı mesala yatak odanızdaki aslan tablosu
Ürküttü beni , salondaki masanın üstündeki çiçek kötü durmuş
Birde salondaki dolabın üstündeki ayıcıklar beğenmedim pek bunları..

yorumun için tşkler cnm.aslan tablosunu ve ayıcıkları kaldırdım cnm zaten

çok güzellmiş yatak odab superr ALlah mutlu ve hayırlı oturmayı nasip etsin inş. bu modeli nerden aldın çok beğendim yaa kaydirigubbakcemile3

çok güzellmiş yatak odab superr ALlah mutlu ve hayırlı oturmayı nasip etsin inş. bu modeli nerden aldın çok beğendim yaa kaydirigubbakcemile3

tsk ederım tatlım.ıstanbul anadolu yakasında fetih mobılyacılar carsısında gordum ve bazı seylarını degıstırerek orda yaptırdım...

Gerçekten cok güzel evin var bayıldım masallah...

yatak odan süpermiş..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…