Angel_86 'nın evi

Mobilya konusunda cok zevkli secimler yapmisiniz, yatak odanizdaki takim ve perdeler cok hos...
"bos oda"daki perdelere bayildim,
salonda genel anlamda güzel ama dolap cok kalabalik görünüyor, peceteler, cerceveler, süsler derken cok göz tirmalayan bi görüntü cikmis ortaya...
ayrica vitrindeki oyuncak bebekleri kaldirirdim yerinizde olsam, böylesine §ik bi tasarima hic gitmemisler...

yorumun için çok teşekkür ederim cnm.tv ünitesinde ki kalabalık için haklısın bende öyle düşünüp ordaki ıvır zıvırı kaldırdım benimde gözümü yoruyordu açıkçası.ayıcıkları da kaldırdım tatlım.şimdi daha iyi oldu opuyorumnanaktan

yatak odanı önceden de gormustum cok begenmıstım canım.. genel olrk cok güzel evin..:)
tam bir yuva..a.s
Allah yuvanda saglık ve sıhhat ile oturmayı nasip etsin.a.s.

yatak odasındaki perdelere bayıldım açıkçası çok güzeller allah güle güle oturmak nasip etsin inşaallah

Eviniz şirin ve güzelmiş, can sağlığıyla, mutlulukla oturrsunuz inş.

cok güzeL canım evin.. sağLık sıhhatLe huzur mutluluk içinde oturun inşlh

Acaba bu evi nerrden tanıyorum.eviniz çok güzelmiş sanki aynı örtüden bendede var allah mutluluğunuzu daim etsin...tanıyabildinizmiii

Canım evin çok güzelmiş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..Bişey soracağım, salonun perdelerini nereden aldın acaba?Bir modeli markası vs varsa söyleyebilir misin?Bende yatak odama böyle bir perde istiyorumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…