Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler sadece sonucu merak ettim bir hafta deneyeceğim demişsiniz bir de sarımsak koku yapıyor muben isvec dieti yapıyordum ama nisanlım geldi , gezmektir tozmaktır derken bana 1 haftada zorla verdiğim 3 kilonun ikisini geri aldırmıs sağolsun !
75 e inmiştim, 77 omusum o gittiği gün. :84:
bu cayı icmek aklımda vardı zaten, ben de 3 gün önce basladım , 2 fincan su , kücük bir taze zencefili soyup atıorum, 6 dk kaynayınca icine ince kıydığım 2 diş sarımsak ve 1 yemek kasığı limon sıkıorum.
soğuyunca da bir fincan iciorum (günde sadece 1 fincan)
ve 3 gün önce tartıldığımda 77-77,5 olan tartı bu sabah 76 yı gösteriyor.
sanırım caydan cünkü beslenmeme hic dikkat falan etmedim, günde 3-4 dondurma yiorum ev yemekleri(pilav nohut cola) filan yiorum üzerine kektir cikolatadır yiorum buna rağmen kilo vermemi (3günde 1 kilo) sanırım caya bağlamak zorundayım.
bir haftayı tamamen doldurup bir daha tartılcam bakalım caydanmıymış kesin öğrenmiş oılurum. eğer bi hafta sonunda baktım hala kilo verebiliorum 1 ay full yapar sonuclarını yazarım.
tadını ben de iğrenc bişy bekliodum ya da en azından acı cünkü zencefilin tazesi limon kabuğu acılığında oluyor. ama suyu cok hosuma gitti(çay) keyfine bile icillir sağlık olsun diye.![]()
bu çayı günde kaç kez içiyosunuz peki? ben yaptım ama sarımsak çok kötü kokuyor bence sarımsağı hap gibi yutalım nasılsa midede birleşecek ??
kızlar sızı bılmem ama zayıflamak ıcın bın takla atıyorum.oglum 15.ayında.
hamılelıkde 25 kg aldım Allah a sukur 24.5 ını verdım.
7 kılo fazlam var kendımce ve koca bı gobegım.egzersız yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum.
yarın sabahda bu cayı denemeye baslayacagım.sonuclarını yazarım ama dedıgım gıbı egzersız yapıp yedıklerıme dıkkat edıyorum ayrıca emzırıyorum eger daha hızlı sonuc verırse caydan olur :))))