Angelina Jolie'nin sır diyeti

arkadaşlar ben bu çayı 2 gün oldu başlıyalı.evet insanda müthiş derecede koku oluyor ama ustune maydonoz yerseniz koku kalmıyor fazla.ve bende 2 gunde 2 cm incelme oldu.tabı dıyetle bırlıkte.aynı zamanda şu varki zaten emzirme döneminde yağ aldırma olayı olmuyormuş.artık doğrumudur bilmiyorum fakat okadar çok şey deniyoruzki zayıflamak için bunuda denemekten ne çıkar diye düşünüyorum..

ben isvec dieti yapıyordum ama nisanlım geldi , gezmektir tozmaktır derken bana 1 haftada zorla verdiğim 3 kilonun ikisini geri aldırmıs sağolsun !
75 e inmiştim, 77 omusum o gittiği gün. :84:

bu cayı icmek aklımda vardı zaten, ben de 3 gün önce basladım , 2 fincan su , kücük bir taze zencefili soyup atıorum, 6 dk kaynayınca icine ince kıydığım 2 diş sarımsak ve 1 yemek kasığı limon sıkıorum.
soğuyunca da bir fincan iciorum (günde sadece 1 fincan)

ve 3 gün önce tartıldığımda 77-77,5 olan tartı bu sabah 76 yı gösteriyor. :66:
sanırım caydan cünkü beslenmeme hic dikkat falan etmedim, günde 3-4 dondurma yiorum ev yemekleri(pilav nohut cola) filan yiorum üzerine kektir cikolatadır yiorum buna rağmen kilo vermemi (3günde 1 kilo) sanırım caya bağlamak zorundayım.:69::nazar:

bir haftayı tamamen doldurup bir daha tartılcam bakalım caydanmıymış kesin öğrenmiş oılurum. eğer bi hafta sonunda baktım hala kilo verebiliorum 1 ay full yapar sonuclarını yazarım. :nazar:

tadını ben de iğrenc bişy bekliodum ya da en azından acı cünkü zencefilin tazesi limon kabuğu acılığında oluyor. ama suyu cok hosuma gitti(çay) keyfine bile icillir sağlık olsun diye.:69:

ben isvec dieti yapıyordum ama nisanlım geldi , gezmektir tozmaktır derken bana 1 haftada zorla verdiğim 3 kilonun ikisini geri aldırmıs sağolsun !
75 e inmiştim, 77 omusum o gittiği gün. :84:

bu cayı icmek aklımda vardı zaten, ben de 3 gün önce basladım , 2 fincan su , kücük bir taze zencefili soyup atıorum, 6 dk kaynayınca icine ince kıydığım 2 diş sarımsak ve 1 yemek kasığı limon sıkıorum.
soğuyunca da bir fincan iciorum (günde sadece 1 fincan)

ve 3 gün önce tartıldığımda 77-77,5 olan tartı bu sabah 76 yı gösteriyor. :66:
sanırım caydan cünkü beslenmeme hic dikkat falan etmedim, günde 3-4 dondurma yiorum ev yemekleri(pilav nohut cola) filan yiorum üzerine kektir cikolatadır yiorum buna rağmen kilo vermemi (3günde 1 kilo) sanırım caya bağlamak zorundayım.:69::nazar:

bir haftayı tamamen doldurup bir daha tartılcam bakalım caydanmıymış kesin öğrenmiş oılurum. eğer bi hafta sonunda baktım hala kilo verebiliorum 1 ay full yapar sonuclarını yazarım. :nazar:

tadını ben de iğrenc bişy bekliodum ya da en azından acı cünkü zencefilin tazesi limon kabuğu acılığında oluyor. ama suyu cok hosuma gitti(çay) keyfine bile icillir sağlık olsun diye.:69:
Tebrikler sadece sonucu merak ettim bir hafta deneyeceğim demişsiniz bir de sarımsak koku yapıyor mu

kızlar sızı bılmem ama zayıflamak ıcın bın takla atıyorum.oglum 15.ayında.
hamılelıkde 25 kg aldım Allah a sukur 24.5 ını verdım.
7 kılo fazlam var kendımce ve koca bı gobegım.egzersız yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum.
yarın sabahda bu cayı denemeye baslayacagım.sonuclarını yazarım ama dedıgım gıbı egzersız yapıp yedıklerıme dıkkat edıyorum ayrıca emzırıyorum eger daha hızlı sonuc verırse caydan olur :))))

kızlar sızı bılmem ama zayıflamak ıcın bın takla atıyorum.oglum 15.ayında.
hamılelıkde 25 kg aldım Allah a sukur 24.5 ını verdım.
7 kılo fazlam var kendımce ve koca bı gobegım.egzersız yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum.
yarın sabahda bu cayı denemeye baslayacagım.sonuclarını yazarım ama dedıgım gıbı egzersız yapıp yedıklerıme dıkkat edıyorum ayrıca emzırıyorum eger daha hızlı sonuc verırse caydan olur :))))

OCD merhaba zayıflamak için konu konu gezerken seni burda gördüm ben de yarın başlamayı düşünüyorum çok uzun zamandır duymuştum ama ihtimal vermemiştim bi de bunu deniyelim bakalım bizim dukancı kızlara da söyliyelim belki işe yarar

Arkadaşlar ben cook uzun süre ayrı kaldım siteden, bu yüzden sonucu yazacak zamanım da yoktu herkese tekrar merhaba diyorum ve 1 hafta full yapmıştım o zamanlar, iyi hatırlıyorum, 1 haftada 4 kg verdirmişti. Güzel ve metabolizma hızlandıran bir tarif, bugünlerde belki tekrar yapabilirim. Diyet istikrarım pek yok henüz psikolojikman hazır değilim bir de reglim ayıptır söylemesi, hic kilo verilmiyor..

Reglim geçer geçmez yapacağım bir hafta daha bakalım, o zamandaki gibi mi olucak daha mı az daha mı fazla tekrar birlikte görürüz, aklımda Hollywood da var ama metabolizmayı çökertmemek için temkinli gidiyorum artık.

Bir de sunu belirtmeliyim mutlaka bu cay deli enerji veriyor, bunu unutmayın, koku falan da yapmısyor 6 dakika hem vitamin koruması hem koku kırılması için harika bir süre, ben seviyorum. Çok takıyorsanız maydonoz yiyin 1 tane sapıyla yapraklarıyla.

bende birşeye doğru düzgün uyamıyorum konuyu okudum gittim 5 i biryerde çayımı demledim içine sinemakide koydum azıcık sirke azıcık limon 3 diş sarımsak karıştırıp içtim zencefil ne olaki onu hiç denememiştim evdede yoktu. 3 te deli gibi yedim birkaç kaşık çukulataya dadandım yattım uyudum 6 da uyandım bidaha acıktım varmı böyle birşey sanki açlıktan ölcem gibi geldi birde çay demleyip kahvaltı yaptım baya baya yedim. şimdide çaydan medet umuyorum olacak iş değil ya benim neyle kilo vereceğimde belli olmuyor işte belki faydası olur ne biliyim. :14:

Belki de acıkmanın nedeni öğün aralarını uzatmaktır. Bu nedenle 2-3 saatte bir ara öğün atıştırmak iyi olabilir. Bol su içmek, spor yapmak ve bahsettiğiniz çaylardan içmek faydalı. Yani ben gördüm zamanında çok faydasını bu dediklerimin. Şu an bir iki kilo fazlam var, sporu hiç bırakmadım, ama eski yeme disiplinim yok, en kısa zamanda onu da oturtucam inşallah, burada okudukça insan motive oluyor. Angelina Jolienin çayını da denemiştim, evet faydasını gördüm. Ama tek başına bu çaylar, diyet işe yaramaz, dört bir yandan yaşam tarzını oturtmak lazım. Hiç olmadı 45 dk yürüyün hızlı tempoda. Ben alıştım 20-25 dk. hafif tempoda koşuyorum, ama sıkılaşmak için callanetics e dönücem gene. Paylaşımlarımızı sürdürelim.

Bu mevsimde taze zencefil bulunmuyo malesef o yüzden sonbahar da başlıycam yapmaya. Angelina Jolie sarımsak çayı diyetini yaparken çayla birlikte sadece çiğ besinler tüketmiş bunu da unutmamak lazım yani yiyip yiyip çayı içmenin pek bir faydası olmaz. Bu arada çaydan korkmayın ben denedim tadı pek yok zaten soğuk içilmesi gerektiği için ben kafaya dikiyodum hatta tadı hoş bile diyebilirim :D bir de sadece sarımsak yutmak ta baya kilo verdiriyormuş. Bilginize kızlar....

Kızlar cuma günü tesadüfen ender saraçın videosunu izledim. cuma akşamından başladım uygulamaya. çayı aynen şöyle yaptım, bir fincan suyu fokur fokur kaynattım. içine ezilmiş bir diş sarımsak, bir iri parmak ucu kadar taze zencefil, bir tutam biberiye, 1/2 tatlı kaşıgı acı pul biber katıp bir taşım kaynatıp ağzını kapatarak ılınıncaya kadar demledim. ılınınca içine 1 tatlı kaşığı bal (balı sakın ılınmadan katmayın, toksite dönüşüyor) ve birazda limon sıktım. acı bir çay oldu. sabah, öğlen ve akşam ne tok ne aç, yani yemek aralarında çayı içtim. bağırsakları çok çalıştırıyor ve ödem attırıyor. regl olmama çok yakın olmasına rağmen tartıda inanın tam 3 kg. farketti. hemde sadece iki günde. bugün pazartesi ve işyerinde kokarım diye içemiyorum. eve gider gitmez bir fincan, bir fincanda yatmadan önce içmeyi düşünüyorum. troit hastasıyım ve sürekli şişerim, zor kilo veririm. inanın kendimi ilk defa hafif ve sağlıklı hissediyorum. denemek isteyenlere kolay gelsin..:3:

malzemeleri tek tek katmak yerine hazır satılanlardan oldu mu?kullanıp faydasını gören ? varsa aydınlatsın bizi teşkle

ben bu cayın karısımını 1 sene once duymustum ve uyguladım bıe kac gun evet sındırımı kolaylastırıyor ama sarımsak kokusu nefesınızden atamıyorsunuz. En ıyısı yesıl cayın ıcıne sırke koyup ıcmek onu yapıyorum ben:52:

Back
X