Angelsound jumper - ev doppleri kullananlarr

asyaaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
542
2
46
Ankara
Selam arkadaslar , ben 14 haftalik gebeyim ama hala duymamıyorum bebegin kalp atışlarını evde.. Kullananlar püf noktası var mı bunun ? Her terden kendi kalp sesim geliyo

bizde de var. ben kullandım canım.

henüz haftan çok erken, yukarlarda araştırma kalp atışlarını.
kasıklarının çevresinde dolaştır aleti. oralarda dinlemeye çalış.

ilerleyen haftalarda azar azar yukarda duyacaksın. ama en yukarda duyduğun zaman bile, göbek deliğin hizasında falan olacak yani.

ben kullandım, genelde tutturamıyordum, genelde duyamıyordum. eşim buluyordu yerini hep, o tutturup dinletiyordu bana da. ama nadiren yani.
o aletler ço hassas değiller sanırım.
ekseriyetle, içerden bağırsak seslerimi, içerdeki uğultuları falan duyuyorduk biz :)))

''oo bugün bağırsakların iyi çalışıyor elif.... yok ya bugün sende bağırsaklar tembel sanırım..'' şeklinde şakalaşıyorduk genel olarak yani.
süpürge uğultusu gibi bi uğultu duyuluyor çoğunlukla.

zaten o sebeple, çoğu bebek, doğduktan sonra, süpürge gürültüsüyle sakinleşiyormuş :)))

kolay gelsin.
yukarda araştırma kalp atışlarını yani, kasıkların civarında gezdirmeye çalış. yakalarsın muhakkak.

çok saol canım..zten kasık civarı gezdiriyorum ama daha tık yok :) anca uğultu gibi şeyler gelio.bakalım ne zaman yakalicam

çok saol canım..zten kasık civarı gezdiriyorum ama daha tık yok :) anca uğultu gibi şeyler gelio.bakalım ne zaman yakalicam

olur olur.. çalışmaya devam

doktora gidince, kalp atışını, tam olarak nerende gördüğüne dikka et mesela.

doktorun ultrason aletini, nereye koyunca, kalp atışını görüyorsa.. sen de orda dene eve gelince.

aleti aldım gittim sağlık ocağına.önce onlarınkini denedik hemen duydu kalp atışını.sonra benimkini denedik hemen duyulmadı hiç.hemşire fiyatı sordu zten uygun olunca anladı.onlarınki kadar iyi bişe değil anca 20. haftalarda duyulur heralde.onların kullandıkları cihazı araştırdım 500-600 lira :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…