• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ani Bir Kararla Yapılan Nişanımızdan...

nişanlanmayı planlamamıştık ama birden aile içinde duyulunca ani bir nişanlanma söz konusu oldu,bide nişanlım yurt dışına gidicekti uzun süre gelememesi gibi bi durum vardı...

Ya Maaşallah çok hoş bir bayansın Allah bahtınıda senin gibi güzel etsin.Hayırlı olsun bu arada Allah tamamnına erdirsin hayırlısı ile

valla bi kere çok güzelsin, damat şanslı, seninle hızlıca nişanlanmak istemesine şaşırmadımkaydirigubbakcemile3
herşey gönlünüzce olsun:nazar:

canım çok güzel olmuşsun fotorğraflarda çok güzel.
elbisenş biliyorum ben de çok beğenmiştim bunu.
ama mavisini aldım ben aynı modelin.
aldığımda bitiyordu ama bakmak isteyen belki olur.kadıköy bahariyede yukarı doğru çıkarken caddde üstündeki solda kalan bir mağazadan aldım ben aynısı da vardı fiyatta uygundu

canım maşllah çok güzel olmuşsun alt yapıda güzel zaten maşallahın var RABBİM tamamına erdirsin canım çok yakışmışsınız

fotoğrafları kız kardeşim çekti pozlar tamamen doğaçlama oldu :) stüdyo fotolarından çok daha doğal oldukları kesin...stüdyoda elimizi kolumuzu fotoğrafçıya göre ayarlamaya çalışalım derken gerildik iyice,ben beğenmedim hiç onları bide saçma sapan arka fonlar koymuş hiç hoşumuza gitmedi...makinamız profosyonel değildi çok ama yine de doğada çekilen resimler stüdyodakilerden çok çok daha güzel oluyo bence :)

Herşey harika bence canım,
Sen de çok güzelsin maşallah demek istiyorum...:nazar: a.s

Çok yakışmışsınız birbirinize, hep çok mutlu olun inşallah...
Mekana bayıldım, çok doğal herşey...
a.s.

Ani kararla böyle olmuş, planlasaydınız nasıl olcaktı kısssssssssss,,,,,,,, çok hoş olmuş Allah tamamına erdirsin. opuyorumnanaktan

çok doğal ve güzel çıkmısınız, ömür boyu mutluluklar :nazar: a.s.

çok güzelsin canım
çok yakışmışsınız
doğal resimler çok güzel olmuş
ve mutluluklar yerimseniben :nazar:

bir ömür boyu mutluluklar
bende bursada 3 sene yaşadım
sözlüm oradaki at çifliğinde çalışıyordu
orasını çok iyi bilirim
babamdan gizli sözlümle buluşmaya giderdim babam sözlümü tanımıyordu o zamanlar kaydirigubbakcemile3
ne günleridi yaaaa :jeyyar:

Back
X