Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlanmayı planlamamıştık ama birden aile içinde duyulunca ani bir nişanlanma söz konusu oldu,bide nişanlım yurt dışına gidicekti uzun süre gelememesi gibi bi durum vardı...
canım çok güzel olmuşsun fotorğraflarda çok güzel.
elbisenş biliyorum ben de çok beğenmiştim bunu.
ama mavisini aldım ben aynı modelin.
aldığımda bitiyordu ama bakmak isteyen belki olur.kadıköy bahariyede yukarı doğru çıkarken caddde üstündeki solda kalan bir mağazadan aldım ben aynısı da vardı fiyatta uygundu
fotoğrafları kız kardeşim çekti pozlar tamamen doğaçlama oldu :) stüdyo fotolarından çok daha doğal oldukları kesin...stüdyoda elimizi kolumuzu fotoğrafçıya göre ayarlamaya çalışalım derken gerildik iyice,ben beğenmedim hiç onları bide saçma sapan arka fonlar koymuş hiç hoşumuza gitmedi...makinamız profosyonel değildi çok ama yine de doğada çekilen resimler stüdyodakilerden çok çok daha güzel oluyo bence :)
bir ömür boyu mutluluklar
bende bursada 3 sene yaşadım
sözlüm oradaki at çifliğinde çalışıyordu
orasını çok iyi bilirim
babamdan gizli sözlümle buluşmaya giderdim babam sözlümü tanımıyordu o zamanlar kaydirigubbakcemile3
ne günleridi yaaaa :jeyyar: