Aniden aglama krizine giren kayinvalide

Aile içinize ve sorumluluklarınıza bir insanı ne kadar çok katarsanız o kişi de o kadar çok söz söyleme hakkını kendinde bulacaktır. Bakıcı durumunuz varsa bakıcı alın. Hem size hem de kayınvalidenize yazık çünkü. Gereksiz yere tatsızlık çıkıyor gibi geldi.

Kadın şeker hastası ve torun bakmak istemiyor, size de bisey diyemiyor, saçma sapan herseye aglamasi da bu yüzden, bakıcı tutun yazık kadına ya hu ...

Kvnize gore oglusu kadin isi yaparken yoruluyormus ozaman onun kafasi ile sorun sizde disarida calisirken oglusuna maddi destek saglarken yorulmuyormusunuz benimde annem agliyor deyin kizim calisiyor para kazaniyor yazik diye

Kayinvalidemin mantigina gore erkek ev isi yapmaz yemek asla yapmaz cunku mazallah Allah korusun cinsiyet tercihi degisebilir.. ben ogluna tabaklari bosaltirmisim diye oglu dertlenip sigaraya baslamis.Bende aradigini bulamamis cunku ona ev isi yaptiriyormusum. Bu konu o kdr buyudu ki aksam esim onu aradiginda hungur hungur agliyormus, annemi niye aglattin diye laf soyledi bir de. Bugune kadar alttan aldiklarim, bana dedigi gelin kiz gibi sevilmiyormus, gencligin elden gidiyor ikinci cocugu yap, iyi annelik yapamiyorsun, oglum sende aradigini bulamadi laflarini soyleyen o, aglarken yerlerde yuvarlanan yine o oluyor.. sonuc olarak cogu kisinin dedigi gibi cocuk bakmak zor geliyor ama bunu esime acik acik soylemeye cekiniyor, cunku hic bir dusundugu seyi acik acik soylemiyor zaten en sevdigi sey laf sokmak. Ogluna da ayni sekilde davraniyor sen yaslandin diyor, evli adamin macta ne isi var, vs vs. Yani aslinda derdi benimle de degil. Kres maalesef 3 ay sonra alabiliriz su an yil sonu dediler ve baska bize yakin kres te yok. Esime de diyorum bu boyle olmaz ya isi birakicam ya bakici tutalim, cunku muhattap oldukca iki tarafin da sinirleri geriliyor. O da diyor ki 2-3 ay sabret birsey olmaz, valla nasil sabredicem bilmiyorum

3 ay sıkın dişinizi ,imkanınız varsa bakıcı ayarlayın yada.
Yani her şeye eleştiri yapması,kıyas yapması çok sinir bozucu zaten,iyi dayanıyorsunuz.

8 aylik hamileyken esim camasir sepetini banyodan balkona tasidi diye benim kayinvalidemde ortaligi birbirine katmis, en sonunda da bayilmisti ajsjjsjsjs, hic unutmam. (Balkona camasir asmiyorum, camasir kurutmaligim balkonda duruyor)

Eşime hot de, bakici tut hemen. Laf yedigin birinden yardım almak çok kötü. Ayrıca kadın belki bakmak istemediği için bunaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…