Aniden değişen duygularım

Bundan sonra yapma sende;-) Ya erkek aileleri bu kadar ince düşünceli degilken biz neden olmak zorundayiz?

İşte yapmayacaksın as suratını otur hiç yapma bırak ne halleri varsa görsünler onlar bukadar kabalaşırken bizim ince düşünmemize kibar olmamıza hiç gerek yok valla

Eltimle kaynım hala dayı çocukları, eltim bekarken de sülalenin kızı imiş, bana kalsa ben sadece sofra kurma kaldırma yaparım ama herşeye koşunca ona ayıp olmasın diye yardım ettim, ama sabah kalktığımda süpürge çıkarmıştı içimden gelmedi, yardım etmedim, o hiç alınmamış aslında, çok ilginç

Bence normal. Bu senin kendine değer verdiğini gosterir. Bende böyle düşünürum. Kendine güvenen mutlu olan kendine yeten kadın neden evlenir? Daha mutlu olmak için. E bu yoksa evliliğe gerek yok.
Ama yılın 350 günü mutlu iken 15 günü tartışma yaşadığımızda da böyle düşünmem normal mi

Cevapları da hiç tatmin edici değildi, eltim gezmeye gitmek istemiyormuş onlarla beni de tek götürürlerse yurtdısından gelen öbür gelin o niye gelmedi diye sorarmış amcasıgil, ayıp olmasın diyeymiş
O zaman size bunu eşiniz açıklayıp gitmeliydi. Belki o zaman anlayış gösterirdiniz ama böyle yapılması yanlış olmus.

E çok güzel. Demek ki eltin alingan bir kadın değil.

Ama yılın 350 günü mutlu iken 15 günü tartışma yaşadığımızda da böyle düşünmem normal mi
Bence normal bende boyleyim. Sevgilimle tartisayim hemen ayrilmak gelir aklima ve hincimi alamazsam da içim içimi kemirir durur. Yani normal mi bilmiyorum ama benim normalim bu.

Ben de tam şu anda bu noktadayim.... Moralim bozuldu biraz suratım asildi diye, ben mutsuzum, cekemiyorum diye dır dır dır bir ton laf yedim. Delirmek üzereyim.

Ben de tam şu anda bu noktadayim.... Moralim bozuldu biraz suratım asildi diye, ben mutsuzum, cekemiyorum diye dır dır dır bir ton laf yedim. Delirmek üzereyim.
Ya aslında surat asmak değil ama önemli olan değer vermemek. Mesela kv seni gördüğünde suratı mi düşüyor ama ne yapıyor değersiz hissettiriyor aynısını yap. Ya en basiti midemde reflü var de geç kenara, al eline telefonu yat. Arada bir annecim annecim de. Seni seviyorum falan de ama lafta olsun tabii.

Yada o gerçekten gitmek istemiyordu, daha bile mutlu oldu götürmediklerine süpürgeyi çıkardı sevinçten
Aslında eltin kafa kadın gibi duruyor onunla da takilabilirsin Ben olsam alir onu da gezerdim sonra da yorulduk deyip serilip hizmet beklerdim

Ben eşimin tüm akrabaları tarafından çok sevilen biriyimdir. Kendi ailem gibi davranırım ama yok. Eşim o kadar bencil biri ki, hiç tadım kalmadı.
Bir arkadaş yazmış ya, söyleyene değil söyletene bakmalı. Tamam anlayışlı olmak lazım evlilikte ama kendini değersiz hissedince dünya duruyor.... Bir de karşınızdaki kişi bunu telafi etme gereği duymayinca iyice deliriyorum.
Yoksa ben mi abartiyorum....

Hayir abartmiyorsun. Çözüm belli ama bencil ol. Bahane uydur ve bencil davran.

En ufak şeyde bütün negatif enerjiyi üzerinize yüklemeniz ileride çok büyük sorun yaratır.

Simdi akliselim davraniyor olabilirsiniz ama yaş ilerledikçe tahammül sınırın azalacak ve sen her seyden sorun çıkaran kişi olarak anilabilirsin :)

İlk düşündüğün pozitif şeyleri daha cokçok düşün.

Ben de benziyorum size.
Ve bence haklısınız... Ama yine de bu kadar negatif enerjiyi yüklemememiz lazım, çok zarar görüyoruz.
Ayrıca bunun kin olduğunu da düşünmüyorum, hassas insanların kendini koruma iç güdüsü.
Çünkü kendimi biliyorum, eskiden ne olursa olsun kızardım küserdim ama 2 dk sonra unutup barışan biriydim. Beni bu temkinli davranışa iten hayat, çok huzursuz mutsuz oluyorsam o insanlarla unutmamalıyım ki dikkatli olayım.

Son düzenleme:
Borderline gibi gorunuyor sorunun.
Ay demi ya öğrenci iken kesin borderline ım diyordum, biraz hafifledi gibi ama hala geçmedi, ki borderline isem de çaresi yok zaten kişilik bozukluklarının, böyle idare edicem kendimi ve çevremdekiler de beni..

Bende böyleyim. Daha arefe günü otogara otobüse atlayıp anneme gidecektim o hisle. Bu nasıl bir duygu biliyorum. Ama sakin olunması gerektiğini fevri hareket etmemek gerektiğini söyler herkes. Uygulayabilene aferin.

Borderline gibi gorunuyor sorunun.
Şu intihar olayı dışında diğer bütün maddelere uyuyorum ya
Intihar girişimim de ilkokulda iken olmuştu annem abimi kayırıyor her zaman diye kendimi boğazlayarak öldürmeye çalışmıştım ama nefessiz kalınca hemen bıraktım tabi

Gerçekten değer görmek için aşırı çaba harcıyorum, göremediğim bir durum olunca da böyle kalıveriyorum ki en umrumda olmayan insanlar kv kp elti vs aslında.
Gerçi sinirim onlara değil eşime idi ama bilmiyorum yine de...

Eger cidden böyle düşünüyorsan psikolojik desteği düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…