Bundan sonra yapma sende;-) Ya erkek aileleri bu kadar ince düşünceli degilken biz neden olmak zorundayiz?
İşte yapmayacaksın as suratını otur hiç yapma bırak ne halleri varsa görsünler onlar bukadar kabalaşırken bizim ince düşünmemize kibar olmamıza hiç gerek yok valla
Ama yılın 350 günü mutlu iken 15 günü tartışma yaşadığımızda da böyle düşünmem normal miBence normal. Bu senin kendine değer verdiğini gosterir. Bende böyle düşünürum. Kendine güvenen mutlu olan kendine yeten kadın neden evlenir? Daha mutlu olmak için. E bu yoksa evliliğe gerek yok.
O zaman size bunu eşiniz açıklayıp gitmeliydi. Belki o zaman anlayış gösterirdiniz ama böyle yapılması yanlış olmus.Cevapları da hiç tatmin edici değildi, eltim gezmeye gitmek istemiyormuş onlarla beni de tek götürürlerse yurtdısından gelen öbür gelin o niye gelmedi diye sorarmış amcasıgil, ayıp olmasın diyeymiş
E çok güzel. Demek ki eltin alingan bir kadın değil.Eltimle kaynım hala dayı çocukları, eltim bekarken de sülalenin kızı imiş, bana kalsa ben sadece sofra kurma kaldırma yaparım ama herşeye koşunca ona ayıp olmasın diye yardım ettim, ama sabah kalktığımda süpürge çıkarmıştı içimden gelmedi, yardım etmedim, o hiç alınmamış aslında, çok ilginç
Yada o gerçekten gitmek istemiyordu, daha bile mutlu oldu götürmediklerine süpürgeyi çıkardı sevinçtenE çok güzel. Demek ki eltin alingan bir kadın değil.
Bence normal bende boyleyim. Sevgilimle tartisayim hemen ayrilmak gelir aklima ve hincimi alamazsam da içim içimi kemirir durur. Yani normal mi bilmiyorum ama benim normalim bu.Ama yılın 350 günü mutlu iken 15 günü tartışma yaşadığımızda da böyle düşünmem normal mi
Ben de tam şu anda bu noktadayim.... Moralim bozuldu biraz suratım asildi diye, ben mutsuzum, cekemiyorum diye dır dır dır bir ton laf yedim. Delirmek üzereyim.Başka şey yok mu derken,eşimle yaşadığımız her tartışma da oluyor bu, nefret ediyorum o anda ondan, aptal mıyım niye uğraşıyorum bu adamla diyorum, onsuz da misler gibi yaşarım, mutlu olmaya evlendim ben kahır çekmeye mi evlendim diyorum...
Ya aslında surat asmak değil ama önemli olan değer vermemek. Mesela kv seni gördüğünde suratı mi düşüyor ama ne yapıyor değersiz hissettiriyor aynısını yap. Ya en basiti midemde reflü var de geç kenara, al eline telefonu yat. Arada bir annecim annecim de. Seni seviyorum falan de ama lafta olsun tabii.Ben de tam şu anda bu noktadayim.... Moralim bozuldu biraz suratım asildi diye, ben mutsuzum, cekemiyorum diye dır dır dır bir ton laf yedim. Delirmek üzereyim.
Aslında eltin kafa kadın gibi duruyor onunla da takilabilirsinYada o gerçekten gitmek istemiyordu, daha bile mutlu oldu götürmediklerine süpürgeyi çıkardı sevinçten
Ben eşimin tüm akrabaları tarafından çok sevilen biriyimdir. Kendi ailem gibi davranırım ama yok. Eşim o kadar bencil biri ki, hiç tadım kalmadı.Ya aslında surat asmak değil ama önemli olan değer vermemek. Mesela kv seni gördüğünde suratı mi düşüyor ama ne yapıyor değersiz hissettiriyor aynısını yap. Ya en basiti midemde reflü var de geç kenara, al eline telefonu yat. Arada bir annecim annecim de. Seni seviyorum falan de ama lafta olsun tabii.
Hayir abartmiyorsun. Çözüm belli ama bencil ol. Bahane uydur ve bencil davran.Ben eşimin tüm akrabaları tarafından çok sevilen biriyimdir. Kendi ailem gibi davranırım ama yok. Eşim o kadar bencil biri ki, hiç tadım kalmadı.
Bir arkadaş yazmış ya, söyleyene değil söyletene bakmalı. Tamam anlayışlı olmak lazım evlilikte ama kendini değersiz hissedince dünya duruyor.... Bir de karşınızdaki kişi bunu telafi etme gereği duymayinca iyice deliriyorum.
Yoksa ben mi abartiyorum....
O çok çok ağır bir hastalik ama. O kadar patolojik olsa bence muhakkak çevresinde ki biri farkedip yonlendirirdi psikoloğa diye düşünüyorum.Borderline gibi gorunuyor sorunun.
Ay demi ya öğrenci iken kesin borderline ım diyordum, biraz hafifledi gibi ama hala geçmedi, ki borderline isem de çaresi yok zaten kişilik bozukluklarının, böyle idare edicem kendimi ve çevremdekiler de beni..Borderline gibi gorunuyor sorunun.
Şu intihar olayı dışında diğer bütün maddelere uyuyorum yaBorderline gibi gorunuyor sorunun.
Eger cidden böyle düşünüyorsan psikolojik desteği düşünebilirsin.Şu intihar olayı dışında diğer bütün maddelere uyuyorum ya
Intihar girişimim de ilkokulda iken olmuştu annem abimi kayırıyor her zaman diye kendimi boğazlayarak öldürmeye çalışmıştım ama nefessiz kalınca hemen bıraktım tabi
Gerçekten değer görmek için aşırı çaba harcıyorum, göremediğim bir durum olunca da böyle kalıveriyorum ki en umrumda olmayan insanlar kv kp elti vs aslında.
Gerçi sinirim onlara değil eşime idi ama bilmiyorum yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?